Vi bor i området og har støttet siden opstart hvor Hesnæs Havn startede ud med lækker mad og mængden på tallerkenen passede til prisen. Hesnæs Havns udvalg ændrede sig over tid, så man fik mindre for... Se mere
En lokal perle. Et minde fra min barndom og den bedste oplevelse. Havde læst blandende anmeldelser og i fortjener kun den største ros. Mormors sommerhusstemning, krydret med ung energisk team på gulv... Se mere
Det bliver 3 stjerner for stedets placering og en god betjening af de unge mennesker. Maden er ok men smagsløs - søndagsfrokost for 2 - 550,- kr. for tre slags tomater serveret på en tomat + Bøtø... Se mere
Fantastisk jomfruhummer til forret og skøn dessert af vandbakkelse, men hovedretten var godt nok en skuffelse. Sprød schnitzel, det lød da lækkert men ind kom en tallerken med et friturestegt sty... Se mere
Skuffelse
Vi havde glædet os til oplevelse på det smukke Pomle Nakke. Fik dog så elendig betjening, at vi blev nødt til at forlade stedet sultne. Sendte en beskrivelse af vores oplevelse til restauranten, som de aldrig har svaret på.
Tak for en helt igennem dejlig frokost.
Tak for en helt igennem dejlig frokost.
Lækker mad og udsøgt betjening.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse.
Maden var klart en kæmpe oplevelse af de helt store.Betjeningen var dejlig uformel, men stadigvæk top professionel. Omgivelser der bare lige giver en ekstra stjerne, og vi sad udenfor i regnvejret 😊
Hvor er det en skam at lade succesen…
Hvor er det en skam at lade succesen ødelægge stedet. I år får man en "håndmad" med 1/4 fisk til 135 kr., 2 flasker vand til kr. 125,-. Beliggenheden er mere end perfekt, men vi tager fremover madkurven med og sidder på en af de mange bænke langs kysten i stedet. Synd, har tidligere anbefalet stedet til alt og alle, men vi sad tilbage med en følelse af at være til grin for pengene og for den lange køretur - vores venner kom fra Nordsjælland på vores anbefaling af stedet. Så måtte undskylde og forklare at det altså var en helt anden oplevelse sidste år.
Var der til frokost
Var der til frokost. Rigtig fin beliggenhed og ok lokale. Toiletterne kunne dog godt trænge til en opdatering. Lettere umotiveret betjening og lang ventetid. Maden smager fint men lever ikke op til prisen. Klart i den dyre ende. Besøger det ikke igen.
To stjerner er for omgivelserne
To stjerner er for omgivelserne. Det ligger helt ualmindelig dejligt! Derfor valgte min familie og jeg at køre ind forbi da vi var i området. Vi er i udendørs området, da en ung mand hendvender sig og spørger om vi har reseveret bord, og da vi siger at vi ikke har får vi besked på, at til en anden gang kan man ikke bare komme, man skal lige resevere plads da de er meget eftertraktet. Han tilbyder at tjekke deres kalender, og går derefter ind. Det er ind tIl videre ikke et problem. Problemet kommer når han igen kommer ud og dækker borde. Han ikke engang henvender sig. Først da vi siger vi køre er der en anden tjener der fortæller de er kede af de ikke kunne hjælpe os. Hun anbefalede dog det nærmeste alternertiv.
Vi gik fra stedet med en følelse af "der er ingen skam i at gå, når man ikke er velkommen".
Om hvorhvidt maden er fantastisk må jeg stadig stå uvidende. Men service var ikke deres stærke side i hvert fald.
Pris og mad harmonerer ikke
Stedet ligger fantastisk. Vi spiste frokost der og valgte menuen bestående af 3 stykker (kartoffel, fiskefilet og hønsesalat) + kage. Da vi kom, og inden vi havde sat os, blev vi spurgt om vi ville have noget vand. Vi troede, at det var en service og sagde ja tak. Vi fik vand og fik bestilt mad og 2 store fadøl.
Maden smagte godt, men i forhold til prisen havde vi nok forventet en smule mere. En kvart fiskefilet på et halvt stykke rugbrød - det lever ikke helt op til prisen. Så fantastisk var det heller ikke.
Det skal siges, at menuen kostede 295 kr. og jeg er glad for, at vi bestilte den for ellers var vi ikke blevet mætte. Stor var vores overraskelse, da vi fik regningen. Vi skulle betale 25 kr pr. Person for vandet. Noget vand som vi fik tilbudt. Jeg synes, at det kan være i orden at betale for vand, hvis man ikke bestiller andre drikkevarer. MEN at få det tilbudt uden at vide at det koster noget - ja det synes jeg er virkelig dårlig service, og det ødelagde desværre vores oplevelse af stedet.
Vi har spist meget ude, og har ikke betalt for vand, når vi har bestilt andre drikkevarer.
Forventningerne var store.
Forventningerne var store.
Smagen på de fire forskellige stykker smørrebrød var helt i top. Desværre skuffede det fælt at der var tale om meget små serveringer til en uforholdsmæssig høj pris.
Der til et glas hvid vin til kr. 110,00 uden at det fremgår med pris eller ophav på drikkekortet.
Så føles kr. 690,00 for en let frokost for dyrt i forhold til mange andre steder.
En helt vild lækker smagsoplevelse
Vi fik en hel genial nytårs menu.
Sød betjening, da vi afhentede, glade mennesker.
Alt var bare i orden, nemt at gå til, selv en video havde I lavet, så der ikke var noget at tage fejl af.
Det var en gourmet middag, en kæmpe smagsoplevelse, tusind tak, for at fuldende en perfekt nytårsaften
Løvfaldstur og hvor kan en…
Løvfaldstur og hvor kan en søndagsfrokost indtages bedre end på Pomlenakke Traktørsted. Restauranten er placeret med en fantastisk udsigt over den blågrønne Østersø.
Stedet har en hyggelig stemning og et ungt og ualmindeligt venligt personale som gerne servicerer dig på alle måder.
Maden er som et fantastisk eventyr. Desværre er eventyret det om "Kejserens nye klæder". Det unge personale gør absolut hvad de kan med "storytelling" ved hver servering. Kartoflerne til en simpel kartoffelmad er vokset op i den lokale muld og torsken har svømmet i Østersøen!!! Menukortet er en joke og det er synd for stedet. En joke er også prisniveauet som man normalt skal køre 120km nordligere for at opleve. Her er absolut ikke "value fore money" men besøg stedet alligevel der er fantastisk smukt.
En blandet oplevelse :-)
Vi er fem kvinder, der ofte spiser forskellige steder i Danmark. Vi fik jer anbefalet, som et luksus sted med høj kvalitet. Hjemmefra tjekkede vi jeres menukort til en dejlig frokost, og det så meget tiltalende ud, så vi glædede os.
Vi tænkte, at vi kun skulle bestille to stk. smørrebrød, da vi er vant til, at dette dækker et måltid, for en kvinde i hvert fald.
Vi fik en elegant service ift. at bestille vin, og herefter kom første stykke smørrebrød ind på bordet.
Vi var noget overrasket over, at der kun var tale om et halvt stykke rugbrød, som torsken ikke dækkede. Dernæst lovede menukortet ”Karl Johan creme, syltede svampe og salater”. Karl Johan cremen blev præsenteret som stedets remoulade, og man kunne ikke smage Karl Johan svampen. De syltede svampe medfulgte slet ikke, og salater var også en overdrivelse, idet der kun lå et stk. salatblad under torsken. Sprødstegt torsk er i vores verden en pandestegning med kant, og ikke friture stegt.
To af os fik håndpillede rejer. Toastbrødet var helt blødt og rejerne lå i en kreds uden om det smilende æg. Der var ikke mange rejser (man kunne se brødet mellem disse), til gengæld var ægget perfekt tilberedt.
Tre af os fik grillede rødbeder med rygeost på et halvt rugbrød. Sammenlagt en smagsløs oplevelse.
Et forbedringsforslag kunne være, at serveringen som minimum svarer til menukortet.
Det virkede alt i alt som nogle flade stykker smørrebrød.
Det er som sagt et virkelig skønt sted I har, og vi ville elske at spise hos jer igen, omgivet af skønt positivt og engageret personale, som vi oplevede det i dag, dog vil det være endnu bedre, hvis I lægger lidt mere pynt på jeres smørrebrød, samt serverer dette på et helt stykke rugbrød med mere fylde og med en separat smagsoplevelse; således at man kan smage Johan Svampen eksempelvis.
Jeres beliggenhed og lokaler, herunder indretning og stemning, er helt i top med et overskudsagtigt og smilende samt serviceminded personale. Tak for jer, som tog jer godt af os i dag.
Håber I tager denne positive kritik til jer 😊 så jeres lille perle kan bestå 😊
De fem fra København
Dumpede tilfældigt forbi på vandretur
Dumpede tilfældigt forbi på vandretur! Bestilte 6 østers - 3 af hver. 1 vakte min mistro.. lå udtørret i skallen og havde en tydelig fisket lugt … de 5 andre var gode. Jeg returnerede den ene… tjener stillede spørgsmål ved min dømmekraft og afkrævede efterfølgende betaling for den 🙄😳. Ceviche manglede fisk… velsmagende men ALT for lidt fisk. Summa summarum endte med at betale 800 kr. for en oplevelse, der var mangelfuld og irriterende at betale for en suspekt østers. Hmmmm…
Var bestemt skuffede
Var bestemt skuffede. Over de serveringer vi fik, Ceviche, som forret, men det lykkedes os ikke at finde noget fisk. Hovedretten var også minimal, lam med lidt grønt. Så vi var nødt til også at få dessert også, For at blive nogenlunde mætte. Men prisen var der ikke noget i vejen med.
Vi kommer ikke igen, vi følte os lidt til grin for vores penge. 😩😩
Friture stegt schnitzel, ikke godt nok.
Sprød schnitzel, det lød da lækkert men ind kom en tallerken med et friturestegt stykke kød og intet andet.
Dertil kom der en skål kartofler med lidt meget bid i, lidt sauce og ærter.
Øv hvor kiggede vi misundeligt på dem der havde bestilt lam, som var lækkert anrettet og super lækkert.
Forstår slet ikke I vil være bekendt at servere en så tarvelig schnitzel :-(
Det ødelagde lidt vores oplevelse af et ellers hyggeligt sted.
fantastisk oplevelse
fantastisk oplevelse, helt fantastik personale - vi havde vores måske bedste resturant oplevelse igår aftes, og vi har ellers været hele paletten rundt :-) veloplagt og uddannet tjener personale. Formidabel atomosfære i skoven, med panoramoudsigt, over vandt mod møn, i en taktørkulisse, der måske minder lidt om grøften i tivoli. eller de gamle bakken beværtninger.
Nikolaj som er under uddanelse til tjener er en karekter
som man vil huske. lige som en perfekt madoplevelse samt veltilpasset vinmenu. En helheds oplevelse der er værd at vente på, så hvis andre skulle "øffe" over ikke at blive betjent øjeblikkeligt - må vi bare tilføje at " all good things comes to those who wait "
kh Uffe og Mette
Fantastisk mad,service og beliggenhed.
Fantastisk 7-retters menu, samt vin hertil. God service og dejlig beliggenhed. En stor anbefaling herfra!
Fantastisk service
Vi blev i dag brændt af af Mejerigaarden i forbindelse med en 60 års fødselsdag. Der stod vi så, et selskab på 11 personer, uden et arrangement. Forsøgsvis ringer vi til Pomle Nakke for at forhøre os om muligheden for et bord. Selvom de havde fuldt booket blev vi presset ind i kalenderen og fik en fantastisk frokost med dejlig vin i lækre omgivelser.
Tusind tak!
Lækkert mad, ringe betjening
Lækkert mad, dog små anretninger og elendig betjening i forhold til prisen.
Vi havde bord til kl 20 og tre børn med. Efter 45 min fik vi brød. Der gik en time før vi fik forret, og to før vi fik hovedret, hvor der var glemt noget på en af retterne..., Der blev ikke spurgt om vi ville have mere end det ene glas vin, som vi havde fået tyve min efter vi var kommet. Når vi spurgte til hvor maden blev af eller den ret, der var mangelfuld var svaret fra tjeneren “at det heldigvis ikke var ham, det havde lavet fejlen og at der var ret dårlig stemning i køkkenet.”
De havde måtte lave kartoflerne om, vores servering var med tjenerens kommentar oversaltet.... Det er helt ok at blive forsinket, men det mindste man kunne gøre var at sikre ekstra brød, drikkevarer eller som vores eget forslag, is til børnene. Det gik tjeneren med til, “det skulle da ikke skille os ad”.... I forhold til prisen må man forvente bedre betjening - synd for maden var dejlig - men tjeneren alt for kæk og ikke ydmyg omkring lange ventetid.
Vi havde en helt fortryllende…
Vi havde en helt fortryllende eftermiddag på stedet.
Vi spiste smørrebrød i Æblehaven (en lækker kartoffelmad og en med fyldig hønsesalat, begge dele med spændende pynt/tilbehør). Vores kolde øl og lækre rabarbersaft fik vi serveret fra restauranten.
Så var det tid til at krydre dagen med en dejlig dukkert. Super skøn sandstrand!
Eftermiddagen sluttede tilbage i Æblehaven, hvor vi nød dejlig is og rabarberkage, kaffe og ikke mindst super lækre hjemmelavede flødeboller😋
Kan varmt anbefales.
Perle på Falster
Perle på Falster. Alt spillede og et lækkert menukort. Betjeningen var UG.
En skøn oplevelse og bestemt et besøg værd.