Pomlenakke Anmeldelser 62

3,1

Vi bor i området og har støttet siden opstart hvor Hesnæs Havn startede ud med lækker mad og mængden på tallerkenen passede til prisen. Hesnæs Havns udvalg ændrede sig over tid, så man fik mindre for... Se mere

En lokal perle. Et minde fra min barndom og den bedste oplevelse. Havde læst blandende anmeldelser og i fortjener kun den største ros. Mormors sommerhusstemning, krydret med ung energisk team på gulv... Se mere

Det bliver 3 stjerner for stedets placering og en god betjening af de unge mennesker. Maden er ok men smagsløs - søndagsfrokost for 2 - 550,- kr. for tre slags tomater serveret på en tomat + Bøtø... Se mere

Fantastisk jomfruhummer til forret og skøn dessert af vandbakkelse, men hovedretten var godt nok en skuffelse. Sprød schnitzel, det lød da lækkert men ind kom en tallerken med et friturestegt sty... Se mere

3,1

Middel

Godt sted til kaffe-og-kage-arrangement efter bisættelse

Vi havde en god oplevelse på Pomle Nakke efter min mors bisættelse. Det var om eftermiddagen udenfor almindelig åbningstid, så vi havde stedet - og udsigten - for os selv. Smukt dækkede borde, god kage og fleksibilitet i forhold til antallet af deltagere. Høflig og venlig betjening.

12. juni 2024

Havde en reservation opdager tilfældigt…

Havde en reservation opdager tilfældigt at der er lukket ingen har kontaktet os for at aflyse. Ud over det modtager vi dagen før en mail om at de glæder sig til at se os og en sms på dagen.
De er åbenbart ligeglad med kunderne 😡

29. september 2023

Sur smiley på rapporten og igen på…

Sur smiley på rapporten og igen på opfølgningen på Hesnæs Havn. Forvirret betjening så endte med at gå igen. Ellers hyggeligt sted men der er ikke blevet fuldt op på fødevarestyrrelsens påbud. Ulækkert. Kommer igen til området... Men med egen picnic kurv. Kunne ellers være et hyggeligt sted hvis de tog fødevaresikkerheden og hygiejnen alvorligt. Ærgeligt.

1. august 2023

Bordbestilling for en sandwich

Hesnæs Havn, sandwich var stort set eneste valg på menukortet til frokost. Vi havde bestilt bord - for at få en sandwich.
Menukortet på hjemmesiden gjalt ikke !!! Det var en skuffelse.

13. juli 2023

Muggen mad... på Hesnæs Havn

Til rette vedkommende.
I sidste uge, tirsdag, var vi på tur og havde bestilt bord på Hesnæs Havn. Mine forældre var med os og da vi i min barndom ofte kom hos en fiskerfamilie i Hesnæs glædede vi os til at gense havnen og se hvad I har fået ud af det gamle garnhus. Smuk havn og flot bageri og restaurant.
Vi måtte op til kassen for at bestille mad og drikke: 2 x tarteletter og 2 x grøntsagstærte med tilkøbt laks.
Drikkevarerne var der ikke noget med kold vand og kolde øl. Men maden..
Tarteletskallerne var kolde og fyldet lunkent. Jeg fik et stykke kød (kylling) fra min fars tartelet og det var koldt i midten.
De to tærter (køleskabskolde - jeg havde håbet på en varm) var ikke store, så det var godt vi havde fulgt rådet fra baren og tilkøbt laks for at blive mætte. Indtil jeg så at begge tærter var mugne😳
Priserne taget i betragtning kan vi vel godt forvente frisk mad?
Tjeneren kunne da godt se at maden var muggen så han tog tærterne med sig. Vi fik ingen undskyldning eller beklagelse. Da min mand spurgte om ikke han (den unge tjener) syntes det var på sin plads at give os drikkevarerne uden beregning svarede han: “Jo, det kan jeg godt, men så vil jeg også have tarteletterne med mig.” Hvilket var fint - vi ville ikke spise og betale for kolde tarteletter.
Øv hvor var det en dårlig oplevelse. Og efterfølgende har vi talt om hvor lang tid en grøntsagstærte skal stå på køl før den mugner? Svaret er sørgeligt og skræmmende.
Måske kommer vi forbi en anden dag og køber en sf Torbens kager. Tænker den må være friskbagt.
Vh. og god sommer fra
Heidi Tindø Andersen, Frederiksberg

4. juli 2023

En skuffende oplevelse.

En noget skuffende oplevelse.
Umiddelbart vil jeg give maden 5 stjerner og det samme til beliggenheden. Men desværre trækker serveringen voldsomt ned, da den stort set fejlede på alle punkter.

Vi havde reserveret bord til tre personer, og vi blev også taget godt imod. Men herefter gik det ned af bakke. Efter at have fået serveret vores drikkevarer og det første af de bestilte 3 stykker smørrebrød, forsvandt betjeningen og vi endte med at sidde ca. 40 minutter med tomme tallerkener foran os, før en anden medarbejder fjernede tallerken. Herefter gik der yderligere 15 minutter før næste bestilling kom på bordet.

Lige efter at vi havde taget den sidste bid, blev vi spurgt om vi ønskede kaffe eller dessert. Man havde simpelthen glemt at vi bestilte tre stykker smørrebrød.

Her var skuffelsen over betjeningen indtrådt, og vi valgte ikke at takke ja til kaffe eller dessert, hvilket prompte udløste en præsentation af regningen.

Hvis man ønsker at slå sig op på at være et sted hvor man tilbyder et finere spisekort, til rimelige priser, bør man nok få lidt mere fokus på måden man behandler dine gæster på. Komme ikke til at genbesøge Pomle Nakke Traktørsted, og kommer desværre heller ikke til at anbefale det til andre.

8. juli 2023

Dejlig oplevelse.

Dejlig oplevelse.
Sød og opmærksomt personale.
Smuk terasse med den vilde udsigt.
Vi fik menu med vinmenu.
Den ene vin var ikke for os, derfor kun 4 stjerner.
Havde lyst til at slikke tallerknen efter flere retter

30. juli 2022

Vi havde regnet med en lidt anderledes…

Vi havde regnet med en lidt anderledes oplevelse end den vi fik.

Der sidder et enkelt par og nyder deres frokost udendørs. Alle andre pladser er tomme, og vi vælger at sætte os på en træt og kedelig bænk.

Min kære far går op for at finde et menu kort, men bliver stoppet i døren af en tjener der går meget op i om vi har bestilt bord, fordi han får altså 100 gæster inden særlig længe. Det beklager vi selvfølgelig at vi ikke har, men for alligevel et menukort, og får lov at sætte os. Men ligefrem at betale 2000 for at sidde og få en frokost på et et trist borde og bænkesæt, ellers tak.

Meget ubehagelig og kedelig attitude. Vi havde glædet os, kørt hele vejen fra Slagelse for at besøge stedet. Det gør vi ihvertfald IKKE igen.

Omgivelser helt fantastiske, rigtig dårlig betjening.

10. juni 2023

Aften 26. maj

Aften 26. Maj
1 fik blåmuslinger 3 fik dyrekølle - det resulterede i 3 diarre og bræk nu på 20. time.
Det er ikke en oplevelse jeg syntes andre skal udsættes for.

26. maj 2023

Dyrt og dårligt

Dyrt og dårligt. Mangelfuldt. Selv til den halve pris, havde det ikke været i orden. Råvarer: Ringe udvalg og kvalitet. Meget små portioner. Ingen smag. Flere retter var uspiselige.
Indretning/inventar: Primitivt og tilfældigt ift. pris.
Vi føler os snydt og gjort til grin.
Personalet var søde, men afregnede forkert (+ kr 200,-).
Vi kommer ikke igen.

13. maj 2023

Fin frokost og smuk beliggenhed

En rigtig fin frokost. Både voksne og børn var glade for maden (og kagen). Sød og venlig betjening. Beliggenheden er fantastisk, men højt græs/planter tog en stor del af den ellers flotte udsigt. Alt i alt en god oplevelse.

8. august 2022

Havde glædet os til veltilberedt fisk

Havde glædet os til en dejlig madoplevelse og startede menuen med lidt bobler, men inden vi var færdige med velkomstdrinken kom første ret. Vi måtte til gengæld vente i over en time på næste kolde ret, herefter hovedret med havtaske der var lidt smagsløs, men desværre var fisken også delvis rå og tilbehøret koldt.
Vi fik et par af tallerkener sendt tilbage til køkkenet, men heller ikke i andet forsøg lykkedes det at få tilberedt fisken ordentligt, det var som det skulle være sagde tjeneren, der ikke mente vi ikke havde forstand på det og tilbød en kop kaffe som kompensation - det er bare ikke godt nok - samlet set en dårlig oplevelse og stedet kan ikke anbefales.
Vi elsker fisk og har bl.a. lige været på Svinkløv Badehotel, Rudolf Mathies og Lieffroy - suveræne spisesteder hvor alting bare altid spiller - både servering, mad og pris.

27. juli 2022

Er dette din virksomhed?