Jeg er generelt glad for den oplevelse jeg har fået når jeg har handlet med Polestar. Jeg har været den glade ejer af en Polestar 2 i små 3 år, hvor der ikke har været udfordringer med bilen... Se mere
Hele vejen siden bestillingen af PS 2 MYB 24 i februar 2023 har Polestar og Via biler i Vallensbæk leveret 100% kundeservice. Færdig gørelsen af kontrakt var endnu et plus med respekt af mig som kun... Se mere
Polestar cars are a new form of electric performance. One defined by minimalistic design, technological innovations, sustainable solutions, and a complete lack of compromise.
Storbritannien
Svarer typisk inden for 48 timer
Efter opdatering mistede min polestar 2 408HK launch mode, polestar vil ikke dække. Selvom det deres opdatering, vil bare kraftigt anbefale jer andre som overvejer polestar, at købe noget andet, mange andre mærker tilbyder garanti og har god kundeservice.
Jonatan ind fra polestar, er direkt inkompetent og flabet. Som mener at der ingen fejl er, halvdelen af bilen virker ikke, og henviser til at man skal kører forbi deres partner, og betale selv.

Besvarelse fra Polestar UK
Jeg har været den glade ejer af en Polestar 2 i små 3 år, hvor der ikke har været udfordringer med bilen overhovedet.
Kørselsoplevelsen og kvaliteten levede bestemt op til mine forventninger i hele perioden.
Nu er jeg så hoppet på en Polestar 4 og jeg håber på samme gode oplevelse med den nye bil.
Ind til videre er jeg meget tilfreds.

Besvarelse fra Polestar UK
Købte en PS4 der blev leveret sidste efterår, samlet pris +670.000 kr . En flot bil, men fyldt med utallige fejl og mangler, hvilket Polestar "glemte" at informere om ved leveringen. Indtil nu har jeg oplevelsen af, at have ageret test person på en prototype, som dybest set ikke var klar til levering. Adskillige af de manglende funktioner er dog løbende blevet frigivet, men jeg har aldrig indvilliget i, ta betale fuld listepris, for en bil, som mest af alt opleves, som en ufærdig prototype.
Overordnet set forfærdelig købsoplevelse og behandling af kunder. Polestar har som undskyldning, for det tilbudt et gavekort på 5.000 kr., hvilket er fuldstændig til grin, taget bilens købspris i betragtning. Jeg kan kun fraråde alle, at købe bil hus Polestar Danmark.

Besvarelse fra Polestar UK
Min Polestar 3 har siden jeg fik den været ramt af mange fejl og fejlmeddelelser Nu sidder jeg i Sydfrankrig og ingen her eller Nordspanien vil reparerer den. Så hjem til Danmark med den og mit problem og komme hjem. Sælgeren vil ikke købe den tilbage. Hmmm. Siger vist alt..

Besvarelse fra Polestar UK
min polestar 2 har problemer med at den dukker fuldstændig lige meget om det er sommervejret eller om det regner udenfor. og så begynder den også at lade udefra ved pumpen til blæseren hvor de har skiftet noget som var løs og den larmer stadigvæk og at du kan mærke det i bilen nogle gange hvor det føles at den ryster hvis den står stille ved ikke om det er nogen der har prøvet det også. Og nu begynder min skærm som jeg bruger til musik og alt det andet som I skal gøre hvis I skal styre alt på bilen er den prøver at genstarte og genstarte og genstarte har prøvet at den var totalt sort skærm på Entertainment skærm hvor den bare spillede musik men du kunne ikke se noget . Jeg er desværre ordblind så jeg skriver ikke perfekt
Har lige fået leveret min spritnye polestar 2 er fuld tilfreds med den, super fed bil og ikke alt det plastik som der er i teslas skod biler.

Besvarelse fra Polestar UK
Har været i forbindelse med Support (Roberto) flere gange i forbindelse med bestilling af P2. Super imødekommende, seriøs og venlig.
Bedste anbefalinger herfra.
Fantastisk køreoplevelse i Polestar 4 NÅR den virker, men bilen er sendt på gaden fra Polestar med ufærdig software, hvilket har været et ganske bevidst valg.. Det er simpelthen uacceptabelt at en bil til 700.000,- ikke kan det der er blevet lovet og annonceret.. Eks. ladetid 10-80% på 30 minutter.. Måske en sommerdag med 25 grader, men når nu preconditioning af batteriet heller ikke virker, så hedder den reelle ladetid +1 time for 10-80%.. Det er uacceptabelt dårlig behandling af jeres kunder!

Besvarelse fra Polestar UK
God service ved Polestar - problemfri bil og stort set lydløs. En sand fornøjelse at køre i - både i by og på motorvej.
- Bilen 4 (model 2025 er langsommere i software end forrige årgang. Var softwaren tilsvarende hurtigere, så havde det spillet. Hvis man eksempelvis vil have google assistent til at gøre noget, så er man et stykke fra sin indkørsel, hvilket er klart langsommere end tidligere)
- Polestar support 2 (Det er når bilen ikke vil køre, at jeres support skal træde i karakter. Var det salg alene, så var det 5)
Så gennemsnitlig 3, som også er hele fornemmelsen for det samlede billede. Efter to årgange med Polestar 2, så bliver det højst sandsynligt nok noget andet næste gang.
Fremragende bil! Køreegenskaber helt i top (slår min gamle Audi) og et infotainment med Google styresystem helt i særklasse.
Fantastisk bil, vi har kørt 15000 km nu. Ingen problemer, hverken fra Via biler eller bilen. Kan varmt anbefales
Bilen jeg har modtaget, den kører fantastisk, og egentlig er jeg super glad for den. Jeg fik den udleveret hos Via biler i Vallensbæk, og super service, intet at klage over.
De to stjerner er udelukkende min oplevelse hos polestar salgsafdeling. Jeg kontakter en sælger for at hører om polestar tilbud og hvad de indeholder: Jeg får forklaret at Santader har et super leasingtilbud og indholdet læses op. Jeg har et print af det tilbud vi talte om. Vi aftaler at lave en handel, hag får mig godkendt næsten omgående, og så går der nogle dage før jeg atter hører fra polestar, jeg skal betale 14.995 hvilket jeg gør omgående. Jeg skal efterfølgende ( ca. 10 dage ) dokumentere at jeg har betalt, hvilket er underligt, det burde de kunne se, men systemet er så anderledes end hvad jeg ellers har oplevet, nemlig at det ikke er muligt for polestar at se om der er betalt, da pengene er røget til Tyskland. Endelig kommer den dag hvor bilen skal udleveres, og jeg ankommer rettidig til Via biler, og en flot polestar holder og venter. den er super flot, men den har ikke det udstyr vi havde talt om, manglede glastag og musikanlæg samt nogle andre ting. Jeg skulle der skrive under på kontrakten, men en kontrakt hvor det handlede var noget andet end det jeg havde talt med sælger om. Havde lige afviklet anden bil og var derfor bundefanget og måtte skrive under på kontrakten. Jeg forlader stedet i den nye og flotte bil, den kører fantastisk og jeg er stadig meget glad for den, men det var stadig ikke den vi havde aftalt. Som et plaster på såret, fik jeg tilbudt 1000.- til el.
Super bil, men skuffet over utroværdigheden.
Min oplevelse med Polestar har været dybt skuffende og direkte frustrerende. Jeg leasede en bil gennem Nordania under betingelser, der på to måneder blev forældede efter nye, mere fordelagtige tilbud fra Santander blev introduceret. Dette efterlod mig i en økonomisk ufordelagtig position.
Da jeg bad om hjælp fra Polestar, modtog jeg ingen effektiv støtte. Det er helt uacceptabelt, at der ikke er nogen retningslinjer fra Polestar om, hvor billigt leasingselskaberne må tilbyde deres biler. Dette efterlader kunder som mig i en uholdbar situation, hvor vi føler os straffet for at handle tidligt, og hvor der ikke er nogen kontrol med, at prisfastsættelsen forbliver fair overfor eksisterende kunder.
Desuden har Polestar ikke besvaret min seneste henvendelser om assistance eller vejledning. Denne mangel på svar og støtte fra deres side viser en alarmerende ligegyldighed med at opretholde kundetilfredshed og loyalitet.
Det er klart, at Polestar prioriterer nye salg højere end at tage hånd om eksisterende kunder, hvilket er helt uacceptabelt. Deres mangel på engagement og manglende retningslinjer for prissætning har efterladt mig med en dyb følelse af at være undervurderet og overset.
Har næsten alle dage kørt Audi & Polestar lever helt klart op til kravene. vil næææsten sige det er mere lækkert. Køreglæden er helt i top. Det er kram & alt føles lækkert. Det eneste jeg kunne ønske mig var lidt bedre er bakkameraet som måske kunne være mere skarpt. men har aldrig før haft bakkamera i en bil. så det er måske en vanesag. :)
Købte en Polestar 2 LRSM Y24 i Januar 2024 hos Via biler i Vallensbæk, der leveret 100% godkendt kundeservice hele vejen igennem forløbet.
STORE udfordringer med dug under kørsel.
Jeg oplever at der pludselig under kørsel kan komme en voldsom tildugning af alle bilens ruder. jeg bliver til fare for trafikken, da jeg mister mit udsyn i løbet af kort tid. problemet har stået på i 1,5 år nu, og jeg oplever mange andre der har samme problemstilling. Polestar vil ikke i et tilstrækkeligt omfang tage ansvar for problemet, og derfor må jeg for første gang gå udover den dialog jeg har med værkstedet. jeg har købt en bil til 600.000,- kr. som har skabt et problem som aldrig før har været tilstede i biler umiddelbart, med mindre de var våde indeni.
Polestar er ikke på nogen måde proaktive, eller synderlig interesseret i, at jeg 1. kan bringe andres (især bløde trafikanters) liv i fare, men også 2. at jeg står til at miste mit kørekort, hvis jeg bliver stoppet i det øjeblik jeg mister alt udsyn.
Polestar læner sig på mange måder op af Volvo's identitet og kvalitet, men på sikkerheden her, er der åbenlys store problemer med at stå til ansvar.
Efter min anmeldelse på Trustpilot, blev jeg kontaktet af en medarbejder fra Polestar - Roberto - og vi aftalte at Autohuset Vestergaard Vejle skulle sende en medarbejder - Cathrine/Katrine - hjem til os, så vi kunne prøve bilen her og få en grundig gennemgang af den.
Det var en total anden oplevelse end besøget i Vejle og vi fik en rigtig god gennemgang og prøvetur og der blev rettet op på de misforståelser, der opstod første gang. Så tak til Cathrine/Katrine for gennemgang og køretur.
Så det kan altså godt lade sig gøre :)

Besvarelse fra Polestar UK
Er blevet den heldige ejer af en pole star 2. Super god bil til by kørsel og almindelig landevej. Men hold da op for en larm der er i hele kabinen når du på motorvej køre 110/130. Det er både vind og dæk/vej der larmer meget. Når vi tænker på prisklassen er der også en del der halter. Lad mig nævne trådløs Apple car play, bagvisker/vasker, justering af farve på indvendigt lys. På en tur fra Odense til Kruså med start på 83% batteri og der er kørt jævnt uden stop eller andet stod batteriet på 22% da vi landede. Dette er ganske enkelt ikke godt nok.
Havde online booket en prøvetur i Hjørring dags dato kl 13.15 med bekræftelse fra Polestar på både mail og sms, men bilen var ikke tilrådighed. LRDM. 🥲