Polène Paris Anmeldelser

2.159

2,6

Skrev til kundeservice d. 10 maj 2026, om min Poléne Numéro Huit taske der efter 8 ganges brug er knækket i spændet mellem rem og taske. Jeg har medsendt kvittering, og billeder og har intet hørt... Se mere

Bestilte en taske til min hustru. Modtog den 2 dage efter bestilling, hvilket må siges at være absolut fantastisk- især fordi de i ordrebekræftelsen skrev 5-10 dage. Tasken er meget pæn og praktisk... Se mere

Meget skuffende kvalitet og kundeservice. Jeg købte en taske den 17. januar til 3.200 kr., og efter kun 3 ganges brug er farven allerede slidt af i bunden. Det er helt uacceptabelt for en taske... Se mere

Om Polène Paris

Fondée en 2016 par trois frères et sœurs, la maison française Polène crée une collection de maroquinerie qui allie minimalisme et exploration créative pour proposer des formes singulières et signatures obtenues par un savoir-faire artisanal d’excellence.

Under middel

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.159)

Jeg har købt en taske og får efter 1,5…

Jeg har købt en taske og får efter 1,5 måneds afsendelse en mail fra DHL om at den er endt i Norge (min adresse er i Danmark?) og tasken er taget i tolden. Jeg har forsøgt at komme i kontakt med kundeservice, som nu ikke har svaret mig i en uge.

Det er under al kritik..

16. juli 2026

Bestilte en taske til min hustru

Tasken er meget pæn og praktisk, og min kone er meget glad for tasken.

22. april 2026

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er meget glade for at høre, at din ordre ankom tidligere end forventet, og at leveringen oversteg dine forventninger. Det er også dejligt at vide, at tasken bliver sat pris på og er til glæde.

Vi sætter stor pris på din tillid og støtte og håber at kunne byde dig velkommen igen i fremtiden.

Polène

I dag var min mand og jeg forbi Polène…

I dag var min mand og jeg forbi Polène for at købe en taske, jeg længe har drømt om.
Nina fra Polene var serviceminded, nærværende og hjælpsom hele vejen igennem. Hun fortalte engageret om tasken og gav os en virkelig fantastisk oplevelse og den bedste service.

29. maj 2026

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er virkelig glade for at høre, at dit besøg var så positivt, og at du fik en opmærksom og hjælpsom service hele vejen igennem. Det er skønt at vide, at oplevelsen levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på dine venlige ord og håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart.

Jeg skrev ind til Poléne

Jeg skrev ind til Poléne, for at få repareret min taske, og selvom garantien var udløbet, tilbød de at reparere den til en meget billig pris. Da jeg fik den hjem igen efter reperationen, havde de været så søde også at give mig en ny hank og skifte snoren på lynlåsen, og følte nærmest jeg fik en hel ny taske. Tusind tak for god service!

28. maj 2026

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet af reparationen, og at vores team kunne hjælpe dig ud over dine forventninger. Det er skønt at vide, at din taske næsten føles som ny igen.

Vi sætter stor pris på dine venlige ord og din tillid, og vi står altid til rådighed, hvis du får brug for yderligere hjælp i fremtiden.

Polène

Taske knækket i spænde kan ikke få kontakt til kundeservicee

Skrev til kundeservice d. 10 maj 2026, om min Poléne Numéro Huit taske der efter 8 ganges brug er knækket i spændet mellem rem og taske. Jeg har medsendt kvittering, og billeder og har intet hørt !!!
Kun et autosvar at de har modtaget min henvendelse og vender tilbage.
Det er simpelthen for dårligt at et stort firma, ikke kan kontaktes, kun via deres hjemmeside og så vender de ikke retur.
Jeg står med en ødelagt taske jeg ikke kan bruge og jeg kan ikke komme i kontakt med dem !!
Det er den dårligste kundeservice jeg nogenside har oplevet.

10. maj 2026

Tak for din besked.

Vi vil gerne oprigtigt undskylde for den lange svartid samt den manglende opfølgning på din henvendelse vedrørende din Numéro Huit-taske.

Vi forstår fuldt ud din frustration over situationen, især da du allerede har sendt både kvittering og billeder uden at have modtaget et konkret svar.

Vær venligst forsikret om, at vores kundeservice gør sit yderste for at behandle alle henvendelser så hurtigt som muligt. Din sag er blevet videresendt til vores specialiserede team, så din forespørgsel kan blive gennemgået som en prioritet, og du kan modtage en snarlig opdatering.

Vi beklager meget den oplevelse, du har haft, og takker for din tålmodighed, mens vi arbejder på at finde en løsning.

Polène

Aldrig modtaget tasken og umulige at få kontakt til

Bestilte en taske . Den 13 maj med Express levering på 5 dage. Der er nu gået 13 dage siden jeg bestilte tasken som jeg endnu ikke har modtaget. Jeg har også skrevet kundeservice for 5 dage siden uden at have modtaget noget svar. Ordre nrW29322

13. maj 2026

Tak for din besked.

Vi beklager oprigtigt forsinkelsen i leveringen af din ordre samt manglen på svar fra vores kundeservice.

Vi forstår fuldt ud din bekymring, især da den forventede ekspresleveringstid er overskredet, og du endnu ikke har modtaget nogen opdatering om din ordre.

Vær venligst opmærksom på, at vores kundeservice gør sit bedste for at behandle alle henvendelser så hurtigt og grundigt som muligt. Din sag er blevet eskaleret til vores dedikerede team med henblik på en prioriteret gennemgang, så ordrestatus kan blive undersøgt, og du hurtigst muligt kan modtage en klar opdatering.

Vi beklager ulejligheden og sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse, mens vi arbejder på at løse sagen.

Med venlig hilsen,
Polène

Meget skuffende kvalitet og…

Meget skuffende kvalitet og kundeservice.

Jeg købte en taske den 17. januar til 3.200 kr., og efter kun 3 ganges brug er farven allerede slidt af i bunden. Det er helt uacceptabelt for en taske i den prisklasse.

Kundeservice vil ikke reparere eller udskifte tasken og foreslår i stedet, at jeg selv forsøger at dække skaden med farvet creme. Det mener jeg ikke er en rimelig løsning på et produkt, der tydeligvis ikke holder normal brug.

Jeg er meget utilfreds og kommer ikke til at handle der igen.

16. februar 2026

Overall tilfreds med alt

Jeg forstår ikke alle de dårlige kommentarer.

Jeg har 5+ tasker fra Polene - den ene gang jeg fik en taske leveret hvor der manglede en magnet, tøvede de ikke med at jeg kunne sende den til rep.

1 uge efter og tasken var retur repareret.

Jeg vil til enhver tid hellere handle ved Polene end Demellier - deres kundeservice er hurtig og altid i top, og deres tasker er overdådigt smukke! Trods meget brug, er de alle stadig i fantastisk stand

22. januar 2026

Hej,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er meget glade for at høre om din fortsatte tillid til Polène og for dine venlige ord om både vores tasker og vores kundeservice. Det betyder meget for os at vide, at vores team kunne hjælpe dig hurtigt, og at dine tasker fortsat er i smuk stand trods flittig brug.

Din besked er meget værdsat og vil blive delt med vores teams som en stor opmuntring til fortsat at tilbyde omhyggeligt håndværk og opmærksom service.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Venlige hilsner,
Polène

Jeg var meget nervøs ved at købe en…

Jeg var meget nervøs ved at købe en taske ved Polené, grundet overtallet af de dårlige oplevelser - men jeg gjorde det alligevel og hvor er jeg glad for at jeg gjorde det. Jeg bestiller tasken, Cyme i cognac natten til mandag, mandag eftermiddag skriver jeg til dem hvordan det forholder sig med leveringstid og de svarer 3 minutter efter at den senest vil blive afsendt i morgen, hvilket var tirsdag. Tirsdag kl. 16.30 kan jeg se ordren bliver afsendt og den var her i dag kl. 12.53 - Så ikke engang 72 timer efter jeg bestilte den, var tasken ankommet og den er så flot . Polené kan varmt anbefales!

22. oktober 2025

Dear Madam,

Thank you very much for sharing your experience and for placing your trust in the Maison. We are delighted to hear that your bag brings you complete satisfaction.

At Polène, each creation is designed and crafted with the utmost care, and knowing that our work meets your expectations is truly rewarding. Your feedback inspires us to maintain the highest standards of quality and attention to detail.

We hope to have the pleasure of welcoming you again soon.

Wishing you a lovely day,

Smuk taske - hurtig levering

Jeg var lidt spændt da jeg bestilte min taske herfra fordi jeg så den ret lave vurdering og kunne læse omkring lange leveringstider .
Dette er dog fuldstændig gjort til skamme .
Jeg bestilte mit taske torsdag , og mandag blev den leveret hjemme hos mig , det kan vist nemme gå hurtigere 😊👏
Tasken er så smuk

10. september 2025

Dear Madam,
Thank you so much for your lovely feedback.

We’re delighted to hear that you’re happy with both your bag and the delivery. It means a lot to us to exceed expectations. We truly hope you enjoy styling your new bag.

We remain at your disposal for further assistance.

Polène

Hvis man kunne give mere ind 5 stjerne…

Hvis man kunne give mere ind 5 stjerne havde jeg gjordt det, bestilte en cyme taske ved Polene-Paris i går,(torsdag) et par timer senere modtager jeg en besked fra DHL om at de forventer at lever min pakke den 10 juni, Jubii, allerede i dag fredag modtager jeg en ny besked fra DHL om at de levere min pakke fra Polene i dag, så præcis 27 timer efter jeg bestilte sider jeg nu med min taske. Det kalder jeg service, så kan hel klart anbefale at købe fra Polene-Paris.

6. juni 2025

Dear Madam,

We thank you very much for this feedback, and we are thrilled to hear that the delivery services exceeded your expectations.
Also, we hope that you will enjoy our Cyme model, and it will become your new daily bag.

We remain at your entire disposal should you need any information regarding our collections,

Genialt!

Bestilte en stor Cyme taske fredag den.23/12 og modtag min taske den.27/12! Syns det absurd flot at modtage den så hurtigt midt i helligdage og jule-travlhed!

27. december 2024

Jeg har skrevet 3 mails til…

Jeg har skrevet 3 mails til kundeservice nu og 3 direkte beskeder fra deres hjemmeside. Jeg har ikke set skyggen af min ordre og pengene er trukket fra min konto! Jeg er blevet snydt og mit barn får ikke sin julegave! Er SÅ ked af det!!

17. december 2024

Lynhurtig levering

Bestilte tasken tirsdag og fik den leveret til min adresse torsdag i samme uge. Tasken lever helt op til mine forventninger.
Vær opmærksom på, om du bestiller på den originale hjemmesider, da der findes fake sider.

22. oktober 2024

elendig service

Stropperne på min Polene taske er gået i stykker efter 6 måneder. Jeg har kontaktet kundeservice over 15 gange og har på tlf fået lovet en repair service, men der er aldrig sket noget.. virkelig dårlig service

9. oktober 2024

Var skeptisk men blev positivt overrasket

Jeg bestilte en taske 28/6 og modtog den allerede 2/7. Jeg var ret skeptisk efter at have læst anmeldelserne herinde og havde hørt om at der skulle være en fake hjemmeside som ligner den rigtige. For at være på den sikre side gik jeg ind på deres Instagram og derefter deres hjemmeside som de har linket til. Tasken er i virkelig god kvalitet og virkelig flot.

2. juli 2024

Dear Madam,

We thank you very much for trusting our brand and for this pleasant feedback.

Indeed, some fraudulent websites pretending to sell our models are currently circulating. However, rest assured that our legal team reports each new one we are aware of as soon as possible, in hopes to shut it down and avoid any possible confusion for our customers.
Moreover, our official website is indeed indicated on our Instagram account as well as on the google pages of our stores, etc.

Also, we are touched that you enjoyed our designs and that your order delivery was smooth. We hope that our model will become your new daily bag.

We remain at yoru entire disposal,

Hurtig levering kun 2 hverdage

14. maj 2024

Dear Madam,

We thank you for trusting our brand and for this feedback. Also, we have indeed made the choice to work with DHL when it comes to our orders delivery, as this carrier is known for being one of the most reliable at the moment.
Moreover, we hope that you enjoy wearing our model and we remain at your entire disposal.

Super fin oplevelse.

Super fin oplevelse.
Modtog tasken 2 uger tidligere end informeret. Meget fin indpakning og kvalitet som forventet.

1. maj 2024

Dear Madam,

We thank you very much for your order and for this feedback. We are touched to hear that your experience with our brand has met your expectations and that you enjoy our model. Also, we hope that you will like our next creations as well.

We remain at your entire disposal,