We waren naar de showroom gereden om te oriënteren (ruim een uur), maar de winkel was door omstandigheden gesloten. Na een telefoontje werden we toch vriendelijk ontvangen en uitleg gekregen. Bestell... Se mere
Se, hvad kunderne siger
2 van onze infrarood panelen in de woonkamer waren defect gegaan. Na melding aan Polarheat werd binnen 1 week nieuwe panelen bezorgt. Meteen gemonteerd. Zo blij dat de panelen werken. Je mist met... Se mere
Een Polarheat Sundirect infrarood tower aangeschaft. Snelle levering, mooie en goed infrarood verwarming toren. Door eigen fout is de toren van de trap gevallen waardoor het glas aan de bovenkant i... Se mere
Virksomheden har svaret
Klik PVC vloer met infrarood verwarming zelf gelegd. Goed geholpen en alles kunnen zien in de winkel. Duidelijk uitleg, en goed advies. Elektrische verwarmingsfolie kant en klaar gemonteerd. Voor e... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Polarheat
Skrevet af virksomheden
Duurzame verwarmingsoplossingen voor woningen
Polarheat is gespecialiseerd in het leveren en installeren van gasloze verwarmingsoplossingen voor woningen, bedrijven en kantoren. Of je nu je huis aan het renoveren bent of een nieuwe woning aan het bouwen bent, Polarheat heeft de juiste verwarmingsoplossing voor jou. Wij bieden een breed scala aan producten, waaronder infraroodverwarming, infraroodpanelen, infrarood vloerverwarming, elektrische boilers en zelfs airconditioning.Gasloos verwarmen voor een duurzame toekomst
Bij Polarheat begrijpen we het belang van duurzaamheid en energie-efficiëntie. In plaats van traditionele verwarmingssystemen die gebruik maken van gas, biedt Polarheat innovatieve gasloze verwarmingsoplossingen. Deze systemen maken gebruik van infraroodtechnologie om warmte direct aan objecten en mensen over te dragen, waardoor energie wordt bespaard en het comfortniveau wordt verhoogd.Vloerverwarming met een nieuwe PVC, laminaat of parket vloer bij Polarheat.
Wij bieden ook infrarood vloerverwarming aan als kant en klaar doe het zelf pakket of met installatie door ons montageteam. Eventueel hebben wij diverse vloeren opgenomen in ons assortiment waardoor het een all in vloer concept wordt. Door jarenlange praktijkervaring kunnen wij helpen met een vloerverwarming welke snel opwarmt en optioneel mét een nieuwe vloer. Wij kunnen compleet ontzorgen van aanpassingen in de meterkast tot de oplevering van jouw nieuwe vloer.De beste infrarood panelen koop je bij Polarheat
Wij weten als geen ander dat de afgelopen jaren veel merken infrarood panelen op de markt zijn gekomen. Het onderscheiden wat en waarom merk 1 beter zou zijn dan merk 2 wordt hierdoor erg moeilijk gemaakt, dat snappen wij als geen ander. De merken die wij in ons assortiment voeren hebben al jaren trouwe dienst bewezen bij onze klanten. Onze infrarood panelen worden allemaal minimaal 90 graden wat efficiënt is om infrarood stralingswarmte te produceren, maar geen enkele situatie is hetzelfde en hier komen wij graag bij helpen.Elektrische boilers: Warm water zonder gas
Naast verwarmingsoplossingen heeft Polarheat ook elektrische boilers in het assortiment. Deze boilers zorgen voor de benodigde hoeveelheid warm water in je woning, zonder dat er gas aan te pas komt. Dit maakt ze milieuvriendelijk en energiezuinig. Bovendien zijn de elektrische boilers van Polarheat compact en gemakkelijk te installeren, waardoor ze ideaal zijn voor zowel kleine als grote huizen.Airconditioning voor het hele jaar door comfort
Polarheat begrijpt ook dat comfort niet alleen afhankelijk is van verwarming. Daarom bieden wij ook meerdere merken airconditioning aan die je huis koel houden tijdens warme zomers en warm houden bij koude dagen. Deze systemen zijn energiezuinig, werken als lucht-lucht warmtepomp en zorgen voor een aangename temperatuur, zelfs op de heetste dagen.Kontaktoplysninger
Dwarsvaartweg 6, 8243RZ, Lelystad, Holland
- 0320410560
- Info@polarheat.nl
- polarheat.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Leveren wat ze belooft hebben en zijn…
Leveren wat ze belooft hebben en zijn bij issues goed bereikbaar.
Weer een snelle en goede levering
Weer een snelle en goede levering. Product ook weer prima
Topkwaliteit
Supersnelle levering, installatie is erg eenvoudig. Kwalitatief materiaal. Bediening erg eenvoudig. Telefonisch contact was erg klantvriendelijk, deskundige dame gesproken
Concurrerende prijs, snelle levering
Wij hebben een weltherm 510 ecoloine gekocht bij Polar heat Zeer concurrerende prijs. Leveren duurde wel iets langer dan op de site werd vermeld maar het was Black Friday en ik neem aan dat de bezorgingsdiensten het extreem druk hadden.
Vriendelijk en meedenkend.
Ze denken mee en hebben ook nog de lengte van het snoer van de heater aangepast.
Prima apparaat
Alles soepel verlopen. Apparaat werkt helemaal naar verwachting. Werd alleen een dag eerder bezorgd dan ik had aangegeven. Gelukkig was ik thuis
De eerste heather was niet goed .
De eerste heather was niet goed .
Geen probleem , hij werd keurig omgeruild.
Dat is ouderwetse service .
Onbeschofte klantenservice.
Infrarood paneel plus wifi thermostaat besteld en direct de volgende dag ontvangen. Installatie zou een fluitje van een cent moeten zijn maar handleiding klopte niet dus veel gedoe. Uiteindelijk polarheat gebeld en zeer onbeschoft te woord gestaan. Mijn zoon die in de ict zit en zeer handig is met apparatuur heeft het gesprek overgenomen en heeft het uiteindelijk voor elkaar gekregen. Ook hij werd onbeschoft te woord gestaan.

Goed verwarmingselement
Goed verwarmingselement! De bij geleverde poten zijn makkelijk te monteren en staan stabiel. Ook een thermostaat stekker bijbesteld die prettig en handig is in het gebruik.
Een geweldig bedrijf
Polarheat komt de telefonische afspraken na.
De levering is binnen twee werkdagen.
De materialen zijn goed verpakt tegen schade..
Beschrijving van het in gebruik nemen van de infrarode panelen is helder en bij probleempjes even een belletje en het wordt opgelost.
Goed assortiment en snelle verzending
Goede en snelle service…
Bestellen ging vlot ennkeberi g snel. Ik had vrijdag als leveringsdatum opgegeven, maar het kwam de volgende dag al. Ik had hier rekening meegeholpen, maar dit was anders niet heel handig geweest.

Bevalt tot nu toe goed.
Prettige bezorger, installatie geen probleem. Wel even het bedrijf gebeld voor info display.
Warmteafgifte prima.
Beter review te vragen na zeker een maand gebruik.

Geen opdringerige verkopers
Geen opdringerige verkopers, wordt tijd voor je genomen waardoor er een prettig gesprek ontstond en product op voorraad

Mooie electrische verwarming.
Mooie electrische verwarming.
Bestel en binnen 2 dagen geleverd. Geeft fijne warmte af!

Besvarelse fra Polarheat
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.