Deze winkel heeft de beste deals, snelste klantenservice en echt de laagste prijzen. Echt super tof dat ze niet zoals elke winkel overal dikke marges proberen te pakken met smoesjes als allocati... Se mere
Se, hvad kunderne siger
ondanks dat ik een product had gekregen wat niet correct was hebben ze mij wel enorm goed geholpen en gecompenseerd.
Goede prijzen, vooral op singles. Booster boxen staan netjes op marktwaarde, al is er sporadisch voorraad (logisch an sich, populair product en klein beschikbaar volume). Zoekfunctie voor singles werk... Se mere
De site is betrouwbaar. Heb hier al een paar keer (gesealde!) Boosterboxen gehaald en die zijn allemaal netjes binnen gekomen. Bij vragen, kun je heel makkelijk contact opnemen met het bedrijf en... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De specialist in Japanse Pokemon kaarten. Van de nieuwste Booster Boxen tot losse kaarten. Bij TCGjapan.nl kun je terecht voor alles Japans!
Kontaktoplysninger
Holland
- pokejapan.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fantastische ervaring met dit bedrijf
Fantastische ervaring met dit bedrijf, super vriendelijk reageren snel en heeft de beste prijs op de markt. Ik kan niet wachten om nog eens hier te bestellen, dus voor mij zeker 5sterren😃
Betrouwbare winkel en uitstekende service!
Betrouwbare winkel en uitstekende service!
Ik heb al een paar keer bij Pokejapan.nl besteld en elke keer was ik tevreden. De pakketten kwamen altijd op tijd en in perfecte staat aan. Mocht er een vraag of opmerking zijn, dan reageren ze snel.
Altijd goede ervaring
Al ontelbaar vaak klant geweest en altijd tevreden! Altijd goede prijzen en snelle levering. De vriendelijke eigenaren weten veel van hun vak en kunnen overal perfect mee helpen/advies geven.
Goede communicatie, eerlijke verkopers, goede prijzen
Ik heb in november een pre-order van 5 doosjes Terastal Festival ex voor 54 euro per box geplaatst. Twee weken later nog eens 5 extra besteld, omdat ze ze toen opnieuw hadden en hun prijs verreweg de laagste was (op andere sites minstens 60, maar vaak meer).
Toen de doosjes de week voor release (6 december ‘24) opeens overal 70 / 75 waren hebben de mensen van Pokejapan de oude orders niet gecanceled om er daarna 15/20 eu meer per box aan te verdienen. Echt heel erg netjes!
Ik kreeg de 10 doosjes een week na release binnen, zoals verwacht. Goede communicatie via hun website over wanneer zij de doosjes uit Japan verwachtten te krijgen en wanneer ze ze door zouden sturen naar de klanten. Kwamen sealed en goed verpakt aan. Al met al goede service en mensen die zich aan hun afspraak houden, daar kom ik nog eens voor terug!
Super goede mystery box
De laaste keer een hele mooie box binnengekregen en was vooral verast van de oude kaarten en de diversiteit van de kaarten! Vandaar dat ik een maand later nog een heb besteld
Goede klantenservers
Fijne webshop
Ik ben onlangs twee keer klant geweest bij PokeJapan en ik ben zo blij met mijn ervaringen dat ik niet anders kan dan een positieve review schrijven.
Mijn eerste bestelling omvatte boosterpacks, promo kaarten en een mysterybox, en de tweede bestelling was net zo geweldig. De consistentie in kwaliteit en service is echt goed.
De webshop is zeer overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren, wat het hele winkelproces aangenaam maakte. Het was eenvoudig om de producten te vinden waarnaar ik op zoek was.
Wat me echt opviel, was de snelle verzending. Mijn bestelling werd zonder enige vertraging verzonden en arriveerde in uitstekende staat. Alle producten waren geseald en goed verpakt, wat mijn vertrouwen in de kwaliteit van de producten versterkte.
Kortom, PokeJapan is een geweldige webshop met uitstekende service. Ik zal hier zeker weer winkelen en raad het aan iedereen aan die op zoek is naar Pokémon-gerelateerde producten. Bedankt, PokeJapan, voor een geweldige winkelervaring!
Læs mere om andre typer anmeldelser.