TCGjapan.nl (voormalig pokejapan.nl) Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Deze winkel heeft de beste deals, snelste klantenservice en echt de laagste prijzen. Echt super tof dat ze niet zoals elke winkel overal dikke marges proberen te pakken met smoesjes als allocati... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De site is betrouwbaar. Heb hier al een paar keer (gesealde!) Boosterboxen gehaald en die zijn allemaal netjes binnen gekomen. Bij vragen, kun je heel makkelijk contact opnemen met het bedrijf en... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kortbutik

Skrevet af virksomheden

De specialist in Japanse Pokemon kaarten. Van de nieuwste Booster Boxen tot losse kaarten. Bij TCGjapan.nl kun je terecht voor alles Japans!

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

34 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beste Japanse pokemon kaarten site!

Bij vragen, kun je heel makkelijk contact opnemen met het bedrijf en geven zij heel snel antwoord. Je word ook verder goed geholpen.

Voor mij is deze site 100% een aanrader, ik ben nooit in hun filiaal zelf geweest maar mijn ervaringen over Pokejapan.nl zijn positief. Ik zal hier zeker nog vaker bestellen.

19. november 2025

Echt top service!

Echt top service! Eerder heb ik contact gehad over een artikel die niet voorradig was. Uiteindelijk hebben ze het artikel op korte termijn kunnen regelen voor mij. Daarnaast bieden ze eerlijke prijzen aan. Nogmaals heel erg bedankt!

25. september 2025

PokeJapan is echt geweldig

PokeJapan is echt geweldig! Ik heb er een McDonald’s Pikachu promo gekocht voor maar €15 en inmiddels is die kaart al meer dan €60 waard. Dat laat wel zien dat ze hier altijd eerlijke en scherpe prijzen hebben. Het voelt gewoon goed om bij een shop te kopen waar je weet dat je niet wordt afgezet en dat je echt waar voor je geld krijgt.

Daarnaast is het personeel altijd supervriendelijk en behulpzaam. Ze nemen de tijd om je vragen te beantwoorden en je merkt gewoon dat ze echt plezier hebben in wat ze doen. Het is niet alleen een plek om iets te kopen, maar ook een plek waar je je welkom voelt en waar de liefde voor Pokémon centraal staat.

De service is altijd snel en netjes, bestellingen komen goed verpakt en in perfecte staat aan. Voor mij is dit absoluut dé plek om mijn Pokémon aankopen te doen. Ik kan het iedereen aanraden die een betrouwbare winkel zoekt met topprijzen en een fijne sfeer. Ik ben echt meer dan tevreden en geef daarom zonder twijfel 5 sterren.

25. september 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tim & Lilou zijn schatjes van patatjes!!

Als GROTE fan van Pokémon kaarten ben ik echt onder de indruk van PokeJapan.nl, PokeJapan.nl heeft echt alles overtroffen! De selectie van boosterboxen en sealed producten is ongekend. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste set of zeldzamere, oudere producten, hier vind je het allemaal. Wat ik vooral geweldig vind, is de brede keuze uit sealed producten – je kunt erop vertrouwen dat je de kaarten in hun originele, ongeopende verpakking ontvangt, wat essentieel is voor verzamelaars die waarde hechten aan de staat van hun kaarten.

De boosterboxen zijn altijd zorgvuldig geselecteerd en goed verpakt. Ik heb meerdere keren een sealed producten besteld en elke keer was de ervaring perfect. De kaarten zijn altijd in uitstekende staat en de kans om zeldzame kaarten te trekken is echt goed! Bovendien is het superleuk om te weten dat je bij elke aankoop de mogelijkheid hebt om iets unieks te ontdekken, of het nu een glimmende kaart is of een ultieme chase card die je niet vaak tegenkomt.

Wat ik ook waardeer, is hoe PokeJapan.nl de klant altijd centraal stelt. De website is gebruiksvriendelijk, de prijzen zijn fair en de levering is snel en betrouwbaar. En als je vragen hebt over een product of een specifieke set, krijg je altijd een snelle, vriendelijke reactie van hun klantenservice.

Voor iedereen die serieus is over het verzamelen van Pokémon kaarten en boosterboxen, is PokeJapan.nl absoluut de plek om naartoe te gaan. Ze bieden een geweldige selectie, uitstekende service en betrouwbare producten die je verzameling zeker naar een hoger niveau tillen. Een absolute aanrader voor elke Pokémon fan!

WE LOVE BURGERCHUUUUUUUUU!!!!! <3

22. august 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beste webshop voor Japanse Pokémon en cute accessoires!! !!!

Als ik alle sterren van de melkweg zou kunnen geven, dan had ik dat gedaan 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Net heb ik mijn bestelling binnen gekregen en ben super blij met mijn aankoop! yippie!~ happy happy happy :D

Pokejapan heeft de beste prijzen voor Japanse Pokémon kaarten die je in Nederland kan vinden ❤
Ze hebben veel verschillende singles en boosterboxen, maar ook super cute accessoires te koop ^-^

De verzending is snel en de bestelling wordt zorgvuldig ingepakt~
De eigenaren van Pokejapan (Lilou en Tim) zijn zeer behulpzaam en vriendelijk!
ECHTE SCHATJES! 💞💞

Een ruim aanbod in hun assortiment, voor iedereen wat wils!
Ik raad aan om een kijkje te nemen op hun webshop (:

ZEER positieve ervaring en zal zeker weer bestellen!
Veel liefde naar Pokejapan 💖💖💖💖💖

(ik schrijf bijna*nooit reviews op Trustpilot, maar ben zo tevreden dat dit wel moest!)

25. august 2025

Top webshop

Top webshop
Echt een top webshop voor je pokemon kaarten altijd scherpe prijzen en ze zijn super vriendelijk en super behulpzaam 1 keer wat onduidelijkheid gehad over een bestelling maar via discord gelijk reactie gehad en het probleem was gelijk opgelost echt complimenten naar de eigenaren kunnen veel webshops nog wat van leren raad hier zeker aan wat te bestellen

22. august 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Amazing for Japanese packs!

Truly a hidden gem. Ordered two new Japanese Pokémon sets, best price I could find. Package arrived quickly, was very secure. Pulled amazing cards! Looking forward to ordering more - thank you PokeJapan!

8. august 2025

Goede prijzen

Goede prijzen, vooral op singles. Booster boxen staan netjes op marktwaarde, al is er sporadisch voorraad (logisch an sich, populair product en klein beschikbaar volume). Zoekfunctie voor singles werkt uitstekend.

7. august 2025

Goede ervaring 🙂

Het is een betrouwbare shop en ze hebben goede communicatie als je een vraag hebt. Ik heb 2 losse kaarten besteld ze zijn in goede staat zonder beschadiging aangekomen :). Ik zou het aan raden als je Japanse losse pokemon kaarten zoekt of andere producten.

29. juli 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beste knaapjes op de markt

Bij deze knaapjes zijn de beste van de markt! Meermaals bij hun gekocht en altijd een top service gehad, altijd open over communicatie en altijd correct in levering. Tevens ook altijd de beste prijzen.

Heb je twijfel? deze mensen staan altijd klaar om je zo snel mogelijk te helpen!

18. juli 2025

Aanrader!

Grote order gedaan, snel ontvangen en goede verpakking. Staan ook vaak op beurzen waar je de spullen kan ophalen! Zeker een aanrader!

5. juli 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.