1. Lavprishotel

The city is on your doorstep with Point A Hotels. Our affordable hotels across the UK and Ireland are the perfect place to start any trip. Book your room today! We are located in the heart of Glasgow so we are within walking distance of the shops, bars and restaurants. We offer an excellent Breakfast which is priced at £8 which is a bargain to get the best start to your day no matter what your plans are.

2,1

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Vi boede på kings cross og var der i 3…

Vi boede på kings cross og var der i 3 nætter. Værelserne var iskolde. På det ene værelse kom der en varmeblæser op, men det er jo ikke meningen. Deres aircondition virkede ikke. Morgenmaden var jævnt kedelig. Vi valgte kun dette hotel pga beliggenheden. Tæt på metro.

12. marts 2026

God Betjening og Beliggenhed

Bookede en pakke rejse gennem Travellink. Vi boede hos Point a Jotel Westminister bridge. Lille værelse med en seng og badeværelse.

Vi blev budt velkommen af Stephen, som var rigtig venlig , og han hjalp os hvis vi havde et problem, selv hvis det ikke var om selve hotellet, men bare generel hjælp til at navigere eller lignende.

Hotellet lå helt centralt, med en 10 minutters gå gang til London Eye og Big Ben, og lå 30 sekunder fra nærmeste underground, så det var nemt og hurtigt at komme rundt i byen.

Hvis man booker værelse her er det ikke for at opholde sig på hotellet, men for at få en dejlig beliggenhed, hvor alt er tæt på.

19. december 2023

Point a Westminster - don’t ever book

Point a Westminster - forfærdelig oplevelse. Havde booket 3 nætter og troede ikke at det kunne lade sige gøre at kalde disse små klaustrofobiske kælderrum uden vindue for et hotelværelse! Ingen mulighed for at opgradere. Min ferie var nærmest ødelagt forinden, den var startet, bare tanken om at skulle tilbringe 3 nætter i noget, der mindede om en fængselscelle, gjorde at min klaustrofobi tog over. Kunne slet ikke magte tanken, om at skulle bruge så meget som én nat i den boks!!! Vi sov for åben dør alle nætter, og sidste nat blev vi vækket 3 gange af en øredøvende sirene-alarm, da der var for lidt ilt i rummet, trods åben dør. Vil aldrig aldrig nogen sinde anbefale point a hotel. Det var med til at min ferie ikke blev den ferie, jeg havde glædet mig til!!!

4. maj 2023
Vis anmeldelser på alle sprog (68 anmeldelser)