Snelle en correcte levering. Mooie verpakking. Ik ben erg tevreden over dit product, prijs/kwaliteit en ook aangename textuur. Na 2 à 3 weken dagelijks gebruik van product en roller (‘s ochtends en ‘... Se mere

After using Plump Care for just one session, my lips looked noticeably fuller and more voluptuous. The step-by-step video was incredibly helpful and made the application process a breeze. I'm in love... Se mere

Oplichterij. Site ziet er proffesioneel uit, beloofd wat. Schandalig wat je krijgt! Ze verkopen het op de site onder de naam docter plump, in een mooie doos verpakt etc, zoals op de foto’s en filmp... Se mere

Het product lip plumb doet helemaal niks! Misleidend product. Lange levertijd (komt uit het Oostblok volgens mij) slechte klantenservice. Geef je geld aan iets zinnigs uit want dit is gewoon misleidin... Se mere

1. Leverandør af skønhedsprodukter

The PLUMP CARE KIT offers a home lip booster kit which allows you to achieve more volume in your lips at a tenth of the price what you would pay in the cosmetic clinics. And this without leaving the comfort of your own home. The PLUMP CARE uses softer and gentler ingredients than other lip boosters. Our patented formula is a mixture of different molecular weights of Hyaluronic Acid, which are particularly effective for more volume in your lips. Your lips will become visibly fuller and voluminous immediately and the result stays over time.

2,7

Under middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

2,7

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Lip plumb: ik voel me bedonderd

Het product lip plumb doet helemaal niks! Misleidend product. Lange levertijd (komt uit het Oostblok volgens mij) slechte klantenservice. Geef je geld aan iets zinnigs uit want dit is gewoon misleiding

2. marts 2025

Oplichterij

Oplichterij.
Site ziet er proffesioneel uit, beloofd wat. Schandalig wat je krijgt! Ze verkopen het op de site onder de naam docter plump, in een mooie doos verpakt etc, zoals op de foto’s en filmpjes op de site te zien.
Op de pennen die ik heb ontvangen staat merknaam plumpcare en zit verpakt in goedkope witte merkloze kartonnetjes, bij elkaar gepropt in vies gaar zwart plastic alsof t bij Ali expres vandaan komt! Daarnaast zit er niet eens een gebruiksaanwijzing of iets van enige informatie bij. Ik durf het niet eens op mijn huid te gebruiken, je ziet er al aan af dat dat vraagt om problemen en irritaties.

23. maj 2025

Trap er niet in!!

Met de roller verwond je je lippen waardoor je lippen opzwellen. Die roller heeft hele venijnige ‘puntjes’ waarmee je je lippen open haalt. Gek he dat het gaat zwellen 🙃… ik ben er weer eens ingetrapt 😇. Heel naar ook dat ‘Linda’ hier reclame voor maakt!!!

18. april 2025

Er zat geen gebruiksaanwijzing in het…

Er zat geen gebruiksaanwijzing in het pakket waardoor ik de pen verkeerd heb ingedrukt. Deze zit nu muurvast. Krijg deze met geen mogelijkheid meer los. En de vloeibare substantie er ook niet uit. Na dit gemeld te hebben kunnen en willen ze mij geen nieuwe pen toesturen. Dit volgens hun omdat deze nu gebruikt is. Ik heb er helaas helemaal geen plezier van kunnen hebben. Dus dag centjes. Ze willen me dan 50% korting geven. Maar dan moet ik wel opnieuw een aankoop doen. Wat een flut service. Ik bestel hier nooit meer! Nog nooit meegemaakt zoiets. Helaas zie ik ook geen verschil kwa mijn lippen. Totaal spijt van deze aankoop.

11. april 2025

I order a plump kit but the date …

I order a plump kit but the date expire in 30 days.
I contact klantenservice but nobody answer.
They said factory mistake but how can u use something like that ....u cant sell that to people ....i have eczema i cant use expired product .....

28. februar 2025

Niet hier kopen

Nooit pakketje ontvangen. Er werd geen enkele medewerking verleent behalve dat de fout bij dhl lag. DHL is langsgekomen en ik heb echt het meest akelige gesprek gehad waarin ik beticht werd van liegen. Het gaat hier om maar €40 terwijl ik dik verdien. Ik ga echt niet lopen liegen om zo’n bedrag.. ik wil gewoon het product netjes ontvangen en als daar wat mis gaat professioneel behandeld worden.

10. februar 2025

Geduld wordt beloond👍

Na 2 à 3 weken dagelijks gebruik van product en roller (‘s ochtends en ‘s avonds!) zijn mijn lippen zachter, voller en de fijne rimpeltjes rond mijn lippen beduidend minder. Het is volgens mij wel belangrijk dat je het product consequent (dagelijks 2x) gebruikt en je pas na enkele weken een zichtbaar resultaat mag verwachten. Eventjes geduld, maar het wordt beloond 😉👍

19. december 2024

Nalevering + refund

Had 2 sets besteld maar 1 aangekregen. De 2e werd netjes nageleverd. Topservice van de klantendienst. Produkt werkt niet echt bij mij en refund werd voorgesteld !

16. december 2024

Het is enkel en alleen oplichting

Het is enkel en alleen oplichting. Vollere lippen?? Plump?? Absoluut niet! Twerkt niet. Het is enkel en alleen een soort glosje wat je ook ergens anders kunt verkijgen want veel veranderd deze glosje ook niet!

10. december 2024
Plumpcare-logo

Besvarelse fra Plumpcare

Dank u voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met ons product. We streven er altijd naar om onze klanten een positieve ervaring en zichtbare resultaten te bieden.
We willen graag beter begrijpen wat er is gebeurd en u verder helpen. Kunt u ons uw naam en ordernummer doorgeven? Ons team staat klaar om dit samen met u op te lossen en ervoor te zorgen dat u tevreden bent.
Alvast bedankt voor uw reactie. We horen graag van u zodat we dit goed kunnen maken.

Good service

I ordered 2 sets got one, after email is received other set at home
Good service..thanks

Ik used the kit now for 2 days so i cant tell if it works...it feels good.

1. december 2024