Ik kom al jaren bij Pluche voor mijn badmode. Kwalitatief mooie spullen die er echt uit springen. Genoeg keuze en voor ieder wat wils. Marga voelde goed aan wat bij mij pastte. Je wil toch lekker jez... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Pluche is echt een top winkel met prachtige collecties en fantastische service! Collecties zijn wisselend bestaand uit prachtige merken en voor ieder wat wils. In mijn lingerielade ligt inmiddels bijn... Se mere
Ik heb helaas een zeer teleurstellende ervaring gehad met deze winkel. Voor een bikini van €290 verwacht je kwaliteit en goede service, maar dat viel erg tegen. Aangekocht op 8 mei 2026. Toen er... Se mere
super mooie spullen. ik was nooit een badpakken drager en vond dit altijd snel degelijk, totdat ik bij pluche terecht kwam. ik werd de eerste keer geadviseerd door chantal en die kwam aan met een... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Pluche is een toegankelijke speciaalzaak met een ruim aanbod van exclusieve, hoogwaardige en onderscheidende lingerie en badmode.
Kontaktoplysninger
Kromstraat 2a, 5504 BC, Veldhoven, Holland
- +31 6 10 11 10 14
- Info@pluche-lingerie.nl
- pluche-lingerie.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goed advies, veel keuze
Vandaag voor de tweede keer bij Pluche geweest en het was wederom fantastisch! Ontzettend goed geholpen door Bianca. Veel keuze wat vaak niet het geval is in mijn maat. Ik ben heel blij met mijn aankoop en kom zeker snel terug. Ik zou zeggen ga vooral eens kijken. Groetjes en tot ziens!

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode
Prachtige bikini, heel goed geholpen door Iris
Na zelf eerder al even gekeken te hebben naar een nieuwe bikini, nu samen met mijn man naar Pluche geweest. Ondanks dat we vrij kort voor sluitingstijd kwamen, nam Iris alle tijd voor ons. Uitstekend door haar geadviseerd en heel goed geslaagd. Ze liet ons onze eigen keuze maken, maar hielp en adviseerde waar nuttig en nodig. Uiteindelijk een hele andere kleur gekozen dan ik oorspronkelijk in gedachten had, maar ben er super blij mee (smaragd groen van Raffaela d’Angelo mét bijpassend rokje). Dank Iris en dank Bianca. Dit is waarom ik zo graag bij jullie kom. Lieve groet, Angélique

Aanrader
Vandaag voor het eerst in de winkel geweest. Zeer mooie en uitnodigende winkel. Meteen welkom geheten en zeer goed geholpen door Iris. Ook zeer goed geadviseerd, Iris liet me vanalles zien uit verschillende collecties/ merken. Ze nam echt de tijd om een mooi setje voor mij te vinden.
Heel veel mooie kwaliteit lingerie, echt een aanrader als je opzoek bent naar mooie, luxe en kwaliteit lingerie. Hier kom ik zeker nog vaker terug!!

Wederom geweldig!
Ik ben vandaag wederom geweldig geholpen door Maud! Maud is super enthousiast en enorm eerlijk. Iets wat ik erg kan waarderen. Ze laat je niets kopen wat je niet goed past of niet mooi staat. Heel erg bedankt weer en tot de volgende keer! Groetjes Esther

Goede hulp en service
Goede hulp en service. Vriendelijke medewerkers die met je meedenken

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode
Goede service super vriendelijk…
Goede service super vriendelijk personeel alle moeite gedaan om de juiste bh voor mij te vinden 👍

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode
Super mooie winkel met een groot…
Super mooie winkel met een groot assortiment prachtige lingerie bad en gelegenheidskleding. Ook een geweldig leuk team met goed Stylings advies. Bij Pluche is de klant Koning 😻

Hoi Bianca,
Hoi Bianca,
Vandaag voor t eerst bij je in de winkel geweest en ik was aangenaam verrast. Wat een mooie grote collectie en óók m’n favorite merk Lise Charmel!
Voor iedereen die, ook met een grotere maat, er hip bij wil lopen: deze winkel is een ECHTE aanrader!!
Deskundig advies en een andere maat bestellen voor de klant is geen enkel probleem!! Ik zeg zeker tot ziens!😘

Wederom weer goed geholpen
Wederom weer goed geholpen.
Wat is Pluche toch een fijne winkel met een veelzijdige keuze en zeer goede service.

Bedankt Iris (Pluche) ik kwam binnen
Bedankt Iris (Pluche) ik kwam binnen, je nam alleen de maat onder mijn borsten en wist meteen welke bh ik moest hebben. Top!!!
Vriendelijk en super goed geholpen, een aanrader voor iedereen!
Bedankt!!!

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode
Fantastische winkel met de mooiste…
Fantastische winkel met de mooiste lingerie ook voor grotere cupmaat. De medewerkers zijn erg kundig en je voelt je er op je gemak.

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode
Zoals altijd weer een goed en eerlijk…
Zoals altijd weer een goed en eerlijk advies en superfijn geholpen om de juiste keuze te maken.
Tot gauw!

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode
Ik ben geholpen door Iris en vond het…super relaxed
Ik ben geholpen door Iris en vond het een verademing dat ze mij als klant de tijd gaf om te passen. Op het juiste moment mee te kijken, en ik tevreden met mijn badpak en bh naar huis kon gaan.

Super geholpen!
Ik word hier altijd goed geholpen. Klantvriendelijk en deskundig. Ook met veel oog voor wat bij je past. Ik had corrigerend ondergoed nodig voor onder een feestjurk. Perfect! Daarnaast een prachtig badpak aangeschaft. Helemaal passend bij mij. Blij mee. Ik koop hier al mijn lingerie.

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode
Ik heb een grote cupmaat met smalle…
Ik heb een grote cupmaat met smalle omvang en ben super goed geslaagd en geholpen❤️heel erg blij mee…een aanrader voor alle maten dus

Super ervaring!
Voor het eerst in deze prachtige winkel geweest. Op zoek naar een badpak, meestal een vreselijke zoektocht.
Maar wat een fantastische ervaring was dit!
Lieve dames, eerlijk en zeer behulpzaam!
Ik ga met een heel goed gevoel het strand op deze zomer. Heel erg bedankt!

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode
Het was zoals altijd weer een geslaagde…
Het was zoals altijd weer een geslaagde middag.
Weer een zeer mooi lingerie setje gekocht voor mijn vrouw en weer enorm geholpen door de altijd eerlijke,heerlijke Ingrid die ons met al haar enthousiasme weer heeft geholpen...
Ingrid,maar zeker ook heel team Pluche dank je wel het was weer geslaagd en gezellig..
Grt Maurice en Monique....

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode
Hele fijne winkel met goed persoonlijk…
Hele fijne winkel met goed persoonlijk advies. Veel keuze in grote cupmaten. Ik kom hier zeker terug!

Fantastische winkel met topservice
Bianca en haar team nemen alle tijd om te vinden wat jij prettig vind in een prachtige winkel. De service is fantastisch en het advies eerlijk.
Ik kom hier zeker terug.

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode
Shoppen bij pluche is een cadeautje
Zo’n mooie en fijne winkel zie je zelden. Ik kom hier al jaren en ik word nog altijd op een leuke en persoonlijke manier benaderd. De collectie prachtig en het is een cadeautje om te komen winkelen.
Zeker een aanrader dus!

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.