Pluche Lingerie & Badmode Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik kom al jaren bij Pluche voor mijn badmode. Kwalitatief mooie spullen die er echt uit springen. Genoeg keuze en voor ieder wat wils. Marga voelde goed aan wat bij mij pastte. Je wil toch lekker jez... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Pluche is echt een top winkel met prachtige collecties en fantastische service! Collecties zijn wisselend bestaand uit prachtige merken en voor ieder wat wils. In mijn lingerielade ligt inmiddels bijn... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik heb helaas een zeer teleurstellende ervaring gehad met deze winkel. Voor een bikini van €290 verwacht je kwaliteit en goede service, maar dat viel erg tegen. Aangekocht op 8 mei 2026. Toen er... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

super mooie spullen. ik was nooit een badpakken drager en vond dit altijd snel degelijk, totdat ik bij pluche terecht kwam. ik werd de eerste keer geadviseerd door chantal en die kwam aan met een... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Lingeributik
  2. Strandtøjsbutik
  3. Butik med modetilbehør
  4. Badetøjsbutik

Skrevet af virksomheden

Pluche is een toegankelijke speciaalzaak met een ruim aanbod van exclusieve, hoogwaardige en onderscheidende lingerie en badmode.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

19 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Goed advies, veel keuze

Vandaag voor de tweede keer bij Pluche geweest en het was wederom fantastisch! Ontzettend goed geholpen door Bianca. Veel keuze wat vaak niet het geval is in mijn maat. Ik ben heel blij met mijn aankoop en kom zeker snel terug. Ik zou zeggen ga vooral eens kijken. Groetjes en tot ziens!

31. maj 2024

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode

Hi Tineke, wat was het een leuke pas-sessie zeg en zo goed geslaagd. Steeds meer dames weten dat wij ook heel sterk zijn in de grote maten inderdaad. Veel plezier ermee en graag tot de volgende keer bij Pluche! Lfs, Bianca

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige bikini, heel goed geholpen door Iris

Na zelf eerder al even gekeken te hebben naar een nieuwe bikini, nu samen met mijn man naar Pluche geweest. Ondanks dat we vrij kort voor sluitingstijd kwamen, nam Iris alle tijd voor ons. Uitstekend door haar geadviseerd en heel goed geslaagd. Ze liet ons onze eigen keuze maken, maar hielp en adviseerde waar nuttig en nodig. Uiteindelijk een hele andere kleur gekozen dan ik oorspronkelijk in gedachten had, maar ben er super blij mee (smaragd groen van Raffaela d’Angelo mét bijpassend rokje). Dank Iris en dank Bianca. Dit is waarom ik zo graag bij jullie kom. Lieve groet, Angélique

24. maj 2024

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode

Lieve Angélique, zo fijn dat je ook alles wilt passen wat we laten zien. En dan kan het inderdaad zo zijn dat je toch heel anders kiest. Dit is altijd heel erg leuk! En natuurlijk nemen we de tijd voor jullie, zelfs tegen sluitingstijd. Als het kan dan is dat nooit een probleem. Wij zijn heel erg dankbaar dat jullie nog steeds trouwe klanten zijn van onze winkel. Dit geeft ons een enorme energie-boost! Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Veel plezier met je prachtige bikini set (en alle andere mooie spullen natuurlijk) en graag tot ziens bij Pluche ;-)

Aanrader

Vandaag voor het eerst in de winkel geweest. Zeer mooie en uitnodigende winkel. Meteen welkom geheten en zeer goed geholpen door Iris. Ook zeer goed geadviseerd, Iris liet me vanalles zien uit verschillende collecties/ merken. Ze nam echt de tijd om een mooi setje voor mij te vinden.
Heel veel mooie kwaliteit lingerie, echt een aanrader als je opzoek bent naar mooie, luxe en kwaliteit lingerie. Hier kom ik zeker nog vaker terug!!

24. maj 2024

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode

Hi D, het was ook heel fijn dat je alles hebt gepast. Dat maakt het voor ons ook echt leuk! We horen vaak dat dames het fijn vinden dat er zoveel keuze is in merken/modellen en pasvormen dat kiezen juist een hele kluif is, hahaha.

Dank voor je mooie review en veel plezier van je super mooie aankoop en heel graag tot de volgende keer.

Liefs, Team Pluche

Wederom geweldig!

Ik ben vandaag wederom geweldig geholpen door Maud! Maud is super enthousiast en enorm eerlijk. Iets wat ik erg kan waarderen. Ze laat je niets kopen wat je niet goed past of niet mooi staat. Heel erg bedankt weer en tot de volgende keer! Groetjes Esther

23. maj 2024

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode

Hallo Esther, een eerlijk advies is iets wat we zeker geven. We proberen samen een mooi plaatje te creëren waarin de klant zich helemaal fijn en vertrouwd voelt. Dat is zo enorm belangrijk! Dankjewel voor je compliment! Liefs, Team Pluche

Goede hulp en service

Goede hulp en service. Vriendelijke medewerkers die met je meedenken

22. maj 2024

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode

Super bedankt voor deze 5* review! Heel graag gedaan door ons team. Tot ziens bij Pluche ;-)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service super vriendelijk…

Goede service super vriendelijk personeel alle moeite gedaan om de juiste bh voor mij te vinden 👍

10. maj 2024

Daar doen we het voor! Dankjewel, liefs Team Pluche

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super mooie winkel met een groot…

Super mooie winkel met een groot assortiment prachtige lingerie bad en gelegenheidskleding. Ook een geweldig leuk team met goed Stylings advies. Bij Pluche is de klant Koning 😻

4. april 2024

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode

Hi Angeline, dankjewel voor je lieve woorden! Fijn dat je steeds tevreden bent over ons aanbod én het advies. Liefs, Team Pluche

Hoi Bianca,

Hoi Bianca,
Vandaag voor t eerst bij je in de winkel geweest en ik was aangenaam verrast. Wat een mooie grote collectie en óók m’n favorite merk Lise Charmel!
Voor iedereen die, ook met een grotere maat, er hip bij wil lopen: deze winkel is een ECHTE aanrader!!
Deskundig advies en een andere maat bestellen voor de klant is geen enkel probleem!! Ik zeg zeker tot ziens!😘

1. maj 2024

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode

Wat fijn dat je ons gevonden hebt! Het is best wel een stukje rijden ;-) Dankjewel voor je mooie woorden, hier worden we heel blij van. Doen we allemaal heel graag en we zien elkaar snel weer voor je bestelling.
Hartelijke groet, Bianca

Wederom weer goed geholpen

Wederom weer goed geholpen.
Wat is Pluche toch een fijne winkel met een veelzijdige keuze en zeer goede service.

25. april 2024

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode

Hi Cornelia, heel graag gedaan. Altijd fijn om een terugkerende klant te zien! Daar doen we het voor. Hartelijke groet en graag tot de volgende keer, Team Pluche

Bedankt Iris (Pluche) ik kwam binnen

Bedankt Iris (Pluche) ik kwam binnen, je nam alleen de maat onder mijn borsten en wist meteen welke bh ik moest hebben. Top!!!
Vriendelijk en super goed geholpen, een aanrader voor iedereen!
Bedankt!!!

26. april 2024

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode

Hallo Yolanda, wat een enorme pluim! Heel graag gedaan en super fijn dat je zo tevreden bent! Dankjewel voor je mooie woorden! Groetjes Team Pluche / Iris

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastische winkel met de mooiste…

Fantastische winkel met de mooiste lingerie ook voor grotere cupmaat. De medewerkers zijn erg kundig en je voelt je er op je gemak.

9. april 2024

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode

Veel dames denken dat we alleen maar 'kleine' cupmaten hebben... gelukkig weet jij beter! We kunnen juist dames met een grotere cupmaat helpen aan de perfecte pasvorm. Dank voor je vertrouwen en heel graag tot de volgende keer. Groeten Team Pluche

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zoals altijd weer een goed en eerlijk…

Zoals altijd weer een goed en eerlijk advies en superfijn geholpen om de juiste keuze te maken.
Tot gauw!

20. april 2024

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode

Hallo Anja, het is ook zo fijn dat je altijd open staat om vanalles te passen ;-) Dankjewel, we vinden het heel leuk om te lezen. Tot snel, je bestelling komt eraan. Hartelijke groet, Team Pluche

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben geholpen door Iris en vond het…super relaxed

Ik ben geholpen door Iris en vond het een verademing dat ze mij als klant de tijd gaf om te passen. Op het juiste moment mee te kijken, en ik tevreden met mijn badpak en bh naar huis kon gaan.

19. april 2024

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode

Hi Jacqueline, heel graag gedaan. Wij vinden het belangrijk dat je de tijd, en het juiste (eerlijke) advies krijgt om de perfecte lingerie en/of badmode te vinden. Door veel te passen kunnen we de juiste keuze maken ;-) Veel plezier van je mooie aankopen. Groetjes, Team Pluche

Super geholpen!

Ik word hier altijd goed geholpen. Klantvriendelijk en deskundig. Ook met veel oog voor wat bij je past. Ik had corrigerend ondergoed nodig voor onder een feestjurk. Perfect! Daarnaast een prachtig badpak aangeschaft. Helemaal passend bij mij. Blij mee. Ik koop hier al mijn lingerie.

5. april 2024

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode

Hi Karin, wat fijn dat je zo tevreden bent! Heel leuk om te horen, daar doen we het voor ;-) Naast het mooie hebben we ook het functionele! Nogmaals dank en tot snel weer. Team Pluche x

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb een grote cupmaat met smalle…

Ik heb een grote cupmaat met smalle omvang en ben super goed geslaagd en geholpen❤️heel erg blij mee…een aanrader voor alle maten dus

10. januar 2024

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode

Hi Monique, super fijn dat je de weg naar ons gevonden hebt! Inderdaad we hebben juist veel vraag naar smalle omvang en grote cupmaat. Daarin kunnen we steeds meer mooie lingerie aanbieden! Veel plezier ervan. Groetjes, Team Pluche

Super ervaring!

Voor het eerst in deze prachtige winkel geweest. Op zoek naar een badpak, meestal een vreselijke zoektocht.
Maar wat een fantastische ervaring was dit!
Lieve dames, eerlijk en zeer behulpzaam!
Ik ga met een heel goed gevoel het strand op deze zomer. Heel erg bedankt!

2. april 2023

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode

Hi Sanne, wow wat leuk om te lezen! Dankjewel ;-) heel graag gedaan en lekker shinen op je vakantie. Liefs, Team Pluche

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was zoals altijd weer een geslaagde…

Het was zoals altijd weer een geslaagde middag.

Weer een zeer mooi lingerie setje gekocht voor mijn vrouw en weer enorm geholpen door de altijd eerlijke,heerlijke Ingrid die ons met al haar enthousiasme weer heeft geholpen...

Ingrid,maar zeker ook heel team Pluche dank je wel het was weer geslaagd en gezellig..

Grt Maurice en Monique....

9. oktober 2021

Beste Maurice en Monique,

Dank voor jullie mooie woorden. Voor Ingrid (en Team Pluche) is het een echte passie, liefde voor het vak. Ik denk dat wij dat ook uitstralen en zo met onze klanten omgaan. Fijn dat jullie je zo op je gemakt voelen bij ons!

Veel plezier van de mooie aankoop en heel graag tot bij Pluche.

Bianca

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele fijne winkel met goed persoonlijk…

Hele fijne winkel met goed persoonlijk advies. Veel keuze in grote cupmaten. Ik kom hier zeker terug!

19. juni 2021

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode

Hallo Femie, fijn dat je een goede winkelervaring hebt gehad bij Pluche. Fijn dat je goed geslaagd bent! Graag tot een volgend bezoek.

Fantastische winkel met topservice

Bianca en haar team nemen alle tijd om te vinden wat jij prettig vind in een prachtige winkel. De service is fantastisch en het advies eerlijk.
Ik kom hier zeker terug.

17. juni 2021

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode

Hi Myriam, dankjewel voor je lieve woorden! We doen het met alle liefde en plezier!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Shoppen bij pluche is een cadeautje

Zo’n mooie en fijne winkel zie je zelden. Ik kom hier al jaren en ik word nog altijd op een leuke en persoonlijke manier benaderd. De collectie prachtig en het is een cadeautje om te komen winkelen.
Zeker een aanrader dus!

3. juni 2021

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode

Hi Sabrina, een telg van de Specht-Gryp familie. Dank dat ook jij altijd mee komt en gezellig komt passen! Nu zelfs vanuit Tilburg weet je ons te vinden en shop je wel eens 'op afstand' voor je moeder. Hoe gaaf! Altijd leuk om je te zien stralen zodra je bij ons bent! Dankjewel! Team Pluche, Bianca