Ik kom al jaren bij Pluche voor mijn badmode. Kwalitatief mooie spullen die er echt uit springen. Genoeg keuze en voor ieder wat wils. Marga voelde goed aan wat bij mij pastte. Je wil toch lekker jez... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Pluche is echt een top winkel met prachtige collecties en fantastische service! Collecties zijn wisselend bestaand uit prachtige merken en voor ieder wat wils. In mijn lingerielade ligt inmiddels bijn... Se mere
Ik heb helaas een zeer teleurstellende ervaring gehad met deze winkel. Voor een bikini van €290 verwacht je kwaliteit en goede service, maar dat viel erg tegen. Aangekocht op 8 mei 2026. Toen er... Se mere
super mooie spullen. ik was nooit een badpakken drager en vond dit altijd snel degelijk, totdat ik bij pluche terecht kwam. ik werd de eerste keer geadviseerd door chantal en die kwam aan met een... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Pluche is een toegankelijke speciaalzaak met een ruim aanbod van exclusieve, hoogwaardige en onderscheidende lingerie en badmode.
Kontaktoplysninger
Kromstraat 2a, 5504 BC, Veldhoven, Holland
- +31 6 10 11 10 14
- Info@pluche-lingerie.nl
- pluche-lingerie.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijne winkel met een prettig gedeelte…
Fijne winkel met een prettig gedeelte om rustig en met goed licht te passen! Lisanne heeft me goed geadviseerd , ik ben superblij met mijn mooie bikini!

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode
Mooie winkel, veel keuze en fijn personeel
Fijne, overzichtelijke winkel. Ik ben geholpen door Lisanne. Ze heeft me erg fijn geholpen en veel prachtige lingerie laten zien en passen. Geslaagd met niet 1 mooi setje, maar 2!

Ik kom hier al jaren
Ik kom hier al jaren, laatste keer heel goed geholpen door Iris; professioneel, vriendelijk, met een persoonlijke touch en in alle rust. Daarnaast natuurlijk supermooie lingerie. Aanrader!

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode
Geweldige lingerie en advies!
Via mijn nichtje ontdekte ik deze geweldige winkel. Ik ben er nu 2 keer geweest voor badkleding en lingerie en ben beide keren enorm goed en eerlijk geholpen! Eerder vond ik het kopen van badkleding en lingerie verschrikkelijk, maar nu ik deze winkel heb ontdekt is het zelfs leuk geworden. Tot de volgende keer!!

Vriendinnen
Ons vriendinnenuitje was bij Pluche. Beide werden wij vriendelijk ontvangen en goed geholpen door Iris en Lisanne. Wij zijn allebei goed geslaagd en komen zeker terug!

Vandaag geweest
Vandaag geweest, voor het eerst! Voelde me welkom, ben super goed geholpen en heb mooie passende aankopen gedaan. Kom zeker terug!

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode
Ik voelde me meteen welkom
Mijn eerste bezoek aan Pluche was een hele positieve ervaring. Ik voelde me welkom en Lisanne luisterde naar mijn wensen en gaf me top advies. Uit mijn comfort zone gekomen bij mijn keuze en daar ben ik heel blij mee. Dankjewel Lisanne en tot de volgende keer.

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode
Ik ga nooit met legen handen naar huis.
Ik ga nooit met legen handen naar huis.
Je wordt geweldig geadviseerd en de collectie is altijd uniek.Top dames!

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode
Weer 2 fantastisch mooie bikini’s…
Weer 2 fantastisch mooie bikini’s rijker! Super fijn geholpen door Chantal. Ik kreeg goed advies over de pasvorm en dankzij haar een bikini geprobeerd waar ik aanvankelijk overheen zou kijken. Dankjewel 🙏🏻

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode
Dank voor wegnemen onzekerheid!
Als allereerste kreeg ik direct antwoord op mijn vraag die ik stelde via de app. Op basis van het antwoord ben ik naar de winkel gegaan. Bianca vroeg of ik de tijd had, dat had ik maar zij heeft ook de tijd voor mij genomen. Ze heeft me geholpen aan een prachtige bikini en elegant badpak. In mijn geval niet een vanzelfsprekendheid, ik heb maat 48-50 en heb oedeem aan mijn benen, waardoor ik me vaak onzeker voel. Die onzekerheid heeft Bianca grotendeels bij me weggenomen door me te helpen aan de juiste badkleding en bijpassende jurk. Dank Bianca, namens Bianca ;). Aanrader, tot een volgende keer!

Heerlijke winkel.
Hier je lingerie kopen is altijd een klein feestje. Fijne hulp van de dames en een prachtig assortiment waar voor iedereen wat te koop is. Mijn dochter is ook goed geslaagd en dat is met haar maat 80G wel eens lastig. Graag tot de volgende keer!

Uitstekende service
Dankjewel Iris voor het fijne advies!
Ik heb niet zo’n standaard bh maat met omvang 70 en cupmaat H.
En dankzij de Lingerie winkel Pluche heb ik nu mijn maat lingerie gevonden.

Mooie, fijne winkel
Fijn geholpen door Iris, ik kon vlot veel doorpassen en uiteindelijk geslaagd met een mooie set van een voor mij onbekend merk. Leuk om zo ook weer wat nieuws te proberen! Tot een volgende keer.

Alsnog sexy!
Dank je wel team pluche. De verschrikking van een bikini kopen en je dan toch proberen sexy te voelen. Het is jullie gelukt. Thuis voor de spiegel was ik nog blijer met mijn keuze. Ik ga flaneren op t strand!

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode
Maud helpt je zeer professioneel met het kiezen van een bh
Maud heeft mijn vrouw op een zeer professionele manier geholpen. Wist precies de cup van haar borsten en omvang. Vertelde wat er zo belangrijk is aan de pasvorm van een bh. Welke bh zij wel of niet zou moeten kopen zodat haar borsten het beste uitkwamen onder een shirt. Dit ging op een eerlijke, discrete manier. Wij zijn erg blij met de aankopen. Bedankt Maud.

Prachtige, luxe zaak
Prachtige zaak. Vandaag was er erg veel keuze qua badmode. Fijn geholpen door Iris die goed hielp net het kiezen van de juiste maat en het model en nog enkele andere opties aandroeg.
Super luxe paskamers. Ik voel me in deze zaak altijd erg welkom. Ook als ik een keertje niet kan slagen als mijn maat bijc. niet op voorraad is, dan blijven de verkoopster heel vriendelijk en behulpzaam. Echt een prachtige, luxe lingerie zaak waar iedereen zich mooi kan voelen.

Maud je bent een topper
Maud, ontzettend bedankt voor de hulp bij het zoeken naar badpak en bh en het prachtige “jurkje” voor over mijn badpak!
Niets was je teveel.

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode
Heel fijn geholpen door Iris.
Vandaag weer super fijn geholpen door Iris.
Is eerlijk en komt steeds met andere mooie lingerie aanlopen. Kijkt ook goed of de maat echt goed is en zegt het ook als het niet het model is wat voor mijn lichaam gemaakt is.
Ik ben dus weer helemaal blij de winkel uit gegaan. Tot de volgende keer weer.

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode
Normaal gesproken heb ik een hekel aan…
Normaal gesproken heb ik een hekel aan het kopen van lingerie. Met mijn grote maat is het soms zoeken naar een speld in een hooiberg of een grote teleurstelling.
Dat was bij pluche anders! Wat ben ik goed geholpen met enthousiasme en oprechte interesse heel erg fijn. Voor deze service en vriendelijke benadering kom ik zeker nog veel vaker terug!

Besvarelse fra Pluche Lingerie & Badmode
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.