Firma niestety nie realizuje expresowej wysyłki o której informuje na swojej stronie www . Nie polecam zamawiać na kilka dni przed planowaną datą wręcznia upominku jako prezent. Od chwili zamówienia... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Kupiłam od was lampkę dla mojego kuzyna, na 18 urodziny w formie prezentu. Był to samolot, w oprawie niebieskiego światła, bez konkretnej marki modelu. Kuzyn był bardzo zadowolony, jest wielkim fanem... Se mere
Virksomheden har svaret
Zdecydowaliśmy się na zakup lampki na prezent. Szybka realizacja indywidualnego zamówienia z personalizacją. Sama lampka robi super wrażenie i jest świetnym pomysłem na dekoracje młodzieżowego pokoju.... Se mere
Virksomheden har svaret
Lampkę od Plexido dostałam w prezencie i muszę przyznać, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Wykonanie jest solidne, design nowoczesny i świetnie pasuje do wnętrza. Światło można dostosować do róż... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Jesteśmy młodym, ale doświadczonym i prężnie rozwijającym się zespołem. Każdego dnia realizujemy nowe pomysły i poszerzamy ofertę personalizowanych produktów, aby sprostać wymaganiom naszych klientów, którzy są dla nas najważniejsi. Stawiamy przede wszystkim na nowoczesność, dlatego dokładnie śledzimy trendy i zmiany na rynku, aby być na bieżąco w branży dedykowanych prezentów. Przy personalizacji zwracamy szczególną uwagę na detale, aby klient dostał w pełni unikalny produkt, który sprawi radość każdemu.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 76 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Lampka LED
Jakość wykonania lampki LED jest na najwyższym poziomie kolory pięknie podświetlają obraz super pomysłem jest możliwość korzystania z lampki na baterie

Jest piekna
Lampka jest solidnie wykonana. Pełna personalizacja i naprawdę ładne wykonanie. Pilot i ładowanie w pełni działa. Dodatkowo można włożyć baterie. I szybka realizacja! Byłam oczarowana.

Super produkt
Przesyłka przyszła w dwa dni od daty zamówienia. Produkt bardzo ładny, solidny i wytrzymały. Jestem niezmiernie zadowolony z zakupu i serdecznie polecam.

Besvarelse fra Plexido
Produkt wyróżnia się dalece wyższą…
Produkt wyróżnia się dalece wyższą jakością, niż inne podobne produkty.
Jedyny drobny minus, to logo firmy na przodzie podstawki. Całość na duży plus

Besvarelse fra Plexido
Dostałem lampkę w prezencie nie dość że…
Dostałem lampkę w prezencie nie dość że z ulubionym zespołem to jeszcze z wygrawerowanym moim imieniem ,faje klimatyczne zmieniające się kolory( jak ktoś chce można wybrać jeden)polecam

Polecam.
Polecam.
Pierwszy raz zakupiłam lampkę z tej firmy jako prezent na urodziny dla przyjaciółki. Płytka wykonana jest z ogromną dbałością o szczegóły czego się nie spodziewałam. Postacie na lampce wyglądają jak żywe (zamówiona lampka zespołu BTS), plusem jest możliwość wykonania własnego, niedługiego napisu. Do zestawu dołączony jest kabelek, więc można ją używać i bez konieczności posiadania baterii oraz pilot do zmiany kolorów. Z pewnością jeszcze kiedyś skorzystam z usług Plexido.

Besvarelse fra Plexido
Totalna tandeta oraz brak poszanowania klienta
Totalna tandeta, przysłana podstawka nie pasuje do wsuwanego od góry plastiku. W podstawce znajdują się bolce, jednak w samym plexi ich nie ma, przez co nie wchodzi do środka, dodatkowo na plexi jest numer seryjne, który wystaje przez tą fuszerę. Ta pseudo firma wysyła nie sprawdzone produkty, a przez zamysł wysyłania ich produktów jako prezent dla bliskich osób powinni zostać jak najszybciej usunięci z przestrzeni publicznej. Plują konsumentom w twarz sprzedając felerne produkty.

Wszystko jest okej
Jest to już druga lampka którą kupiłem od Plexido jako prezent dla znajomego gracza. Wszystko działa, obdarowane osoby chwalą sobie lampkę. Ogółem produkt jest solidny,zgodny z opisem oraz dosyć jasno świeci. Zdecydowanie na plus jest też możliwość dokonania graweru. Ogółem polecam :)

Anna Tokarczyk opinia
Witam zamówiłam dwie lampki Ronaldo i YAmal są świetne. Wszystkim polecam.

IDEALNA NA PREZENT
Świetna jakość wykonania, ładnie świeci, bardzo polecam idealny prezent

Besvarelse fra Plexido
Szybka dostawa wykonanie ładne lampka…
Szybka dostawa wykonanie ładne lampka dostraja bardzo dobrze pokój.

Mustang Love
Witam, Mam chopla na Mustanga, kupiłem te lampkę z nim i jestem zachwycony kolejnym dodatkiem do biura, świeci elegancko +grawer WorkHarder cieszy mnie jak dziecko, kolory świecą zacnie, mozna ściemniać rozjaśniać + są spoko tryby, ja korzystam albo z danego koloru lub gładkiego przejścia pomiędzy zależnie od nastroju, polecajka😃

Besvarelse fra Plexido
Bardzo jestem zadowolony z zakupu…
Bardzo jestem zadowolony z zakupu lampki.Produkt jest wykonany bardzo solidnie, a efekt świetlny jest naprawdę imponujący. Lampka idealnie pasuje do mojego pokoju i robi duże wrażenie na moich znajomych. Szybka dostawa i świetna obsługa klienta. Zdecydowanie polecam!

Besvarelse fra Plexido
Lampka przyszła bardzo ładnie…
Lampka przyszła bardzo ładnie zapakowana i tak jak oczekiwałem bardzo szybka dostawa wczoraj zamówiłem a dzisiaj juz dostałem bardzo polecam

Besvarelse fra Plexido
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.