Firma niestety nie realizuje expresowej wysyłki o której informuje na swojej stronie www . Nie polecam zamawiać na kilka dni przed planowaną datą wręcznia upominku jako prezent. Od chwili zamówienia... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Kupiłam od was lampkę dla mojego kuzyna, na 18 urodziny w formie prezentu. Był to samolot, w oprawie niebieskiego światła, bez konkretnej marki modelu. Kuzyn był bardzo zadowolony, jest wielkim fanem... Se mere
Virksomheden har svaret
Zdecydowaliśmy się na zakup lampki na prezent. Szybka realizacja indywidualnego zamówienia z personalizacją. Sama lampka robi super wrażenie i jest świetnym pomysłem na dekoracje młodzieżowego pokoju.... Se mere
Virksomheden har svaret
Lampkę od Plexido dostałam w prezencie i muszę przyznać, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Wykonanie jest solidne, design nowoczesny i świetnie pasuje do wnętrza. Światło można dostosować do róż... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Jesteśmy młodym, ale doświadczonym i prężnie rozwijającym się zespołem. Każdego dnia realizujemy nowe pomysły i poszerzamy ofertę personalizowanych produktów, aby sprostać wymaganiom naszych klientów, którzy są dla nas najważniejsi. Stawiamy przede wszystkim na nowoczesność, dlatego dokładnie śledzimy trendy i zmiany na rynku, aby być na bieżąco w branży dedykowanych prezentów. Przy personalizacji zwracamy szczególną uwagę na detale, aby klient dostał w pełni unikalny produkt, który sprawi radość każdemu.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 76 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Lampka działa i jest świetna
Lampka działa i jest świetna. Dostawa na następny dzień. Idealnie.

Besvarelse fra Plexido
Jestem bardzo zadowolona z zakupu…
Jestem bardzo zadowolona z zakupu lampki od Plexido! Produkt prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach – jest elegancki, starannie wykonany i bardzo prosty w montażu. Światło można dostosować pilotem w zestawie (natężenie i barwę światła). Lampka jest przyjemna, idealne na wieczory, kiedy chcę stworzyć przytulną atmosferę. Na plus także szybka i bezproblemowa dostawa – paczka była dobrze zabezpieczona, dzięki czemu dotarła w nienaruszonym stanie. Widać, że firma dba o szczegóły i satysfakcję klienta. Zdecydowanie mogę polecić Plexido każdemu, kto szuka estetycznych i praktycznych dodatków do domu lub prezentów!!

Besvarelse fra Plexido
Zamówiłem lampkę i przyszła bardzo…
Zamówiłem lampkę i przyszła bardzo sprawnie. Jestem zadowolony

Bardzo śliczne lampki 3D
Bardzo śliczne lampki 3D, które są idealne na prezent. Nowy właściciel lampki jest bardzo zadowolony!!! Są one bardzo dobrej jakości i w bardzo rozsądniej cenie. Bardzo ale to bardzo polecam

Super wysyłka;)
Osobiście uważam, że bardzo szybka wysyłka, bez żadnych problemów, a zamówiony przedmiot w doskonałym stanie!;) Serdecznie polecam!!

Polecam!!!
Szybka dostawa! Zamówienie zostało dostarczone takie jakie miało być!
Napewno jeszcze kiedyś coś zamówię.
Polecam!

Dobrze wykonany produkt
Dobrze wykonany produkt, szybka dostawa

Lampka jest bardzo ładna
Lampka jest bardzo ładna. Szybko została dostarczona, a kontakt ze sprzedawcą był bardzo płynny. Polecam

Lampki są wykonane estetyczn
Lampki są wykonane estetycznecznie z dbałością o każdy szczegół. Idealnie nadają się na prezent.

Przepiękna lampka
Dostałam przepiękną lampkę, szukałam czegoś na dzień chłopaka i ta lampka spełnia wszystkie moje oczekiwania. Jest super zrobiona i ma dużo kolorów do wyboru, jestem pewna że będzie zachwycony z prezentu.

Besvarelse fra Plexido
Lampa wykonana z precyzją bardzo…
Lampa wykonana z precyzją bardzo dokładnie. Jestem bardzo mile zaskoczona tym, że samemu można zmieniać kolory. Polecam bardzo!

Super lampka
Super lampka, bardzo dobra jakość. Idealna na prezent.

Fajny gadżet …
Kolega zamówił i mi sie bardzo spodobało u niego w aucie bardzo fajny gadżet towar wykonany solidnie i działa świetnie.Polecam.

Fajny gadżet na prezent
Bardziej ładny gadżet, wykonany estetycznie, idealna na prezent, można spersonalizować.

Bardzo szybka wysyłka
Bardzo szybka wysyłka, lampka bardzo dobrze spakowana, bez żadnych uszkodzeń. Wygląda świetnie!!! Napewno kupię ponownie.

Idealny prezent
Kupiłam lampkę dla synka i jest przecudowna. Idealne wykonanie, łatwy montaż, super detale i personalizacja. Bardzo dobrze świeci, jest w stanie w nocy nawet zastąpić zwykłą lampkę nocną, co nie zaburza snu. Zdecydowanie polecam.

Lampka spongebob
Świetna lampka, szybka dostawa, Jestem bardzo zadowolona z zakupu :)

Besvarelse fra Plexido
Zakupiona lampka spełniła wszelkie oczekiwania. Wygląda pięknie. Kontakt z obsługą bez zarzutu, szybkie odpowiedzi na wiadomości. Polecam.

Besvarelse fra Plexido
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.