Pleo Anmeldelser

1.533

3,8

Det har nu taget et sted mellem 1-2 uger at opsige vores abonnement, og deres kundeservice var den dårligste kundeservice, jeg nogensinde har prøvet. Jeg har virkelig trukket det ud i lang drag,... Se mere

Pleo fungerer bare. Tidligere brugte vi tid på at finde bilag til bogholderen, fordi de var glemt i en bukselomme eller begravet i indbakken. Nu tager Pleo sig af det hele. Fysiske bilag få... Se mere

Super service pleo tilbyder et fantastisk hurtig, nem løsning der gør det super nemt at administrere udgifter både for større om mindre virksomheder. Og deres support team tilbyder en kanon s... Se mere

Jeg signede op til en starter plan som er gratis, men Pleo puttede mig på Essential uden jeg fik noget at vide. Jeg har bedt om at få pengene tilbage, men der er gået over en måned nu og de nægter... Se mere

1. Softwarevirksomhed
  2. Regnskabssoftwarevirksomhed
  3. Business to business-service
  4. Finansiel institution
  5. Betalingsservice
  6. Softwareleverandør

Om Pleo

The business expenses solution that empowers your people to do more. Join the thousands of companies that trust Pleo to make paying for stuff at work easier.

Experience Pleo firsthand with our interactive demo and learn how it can transform your expense management in just 10 minutes.

God

2 t anmeldelser

(1.533)

219 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Blevet besværligt og tager oseaner af tid...

Fantastisk ide, men giver utrolig mange problemer.
Jeg bruger Pleo ifb. med mit arbejde, men jeg oplever desværre at noget som skulle være let og simpel bliver besværligt og tager oseaner af tid.
Det er nu en uge siden jeg henvendte mig første gang og det er ikke muligt at få hjælp til at eksportere mine bilag over i vores rengskabsprogram. Jeg har henvendt mig mange gange og hver gang bliver jeg bedt om at følge deres vejleding som er ens fra sidste gang, men ikke virker. Det er kun muligt at skrive til Pleo, svar tiden er lang og de kan ikke hjælpe mig på skrift. Det føles som en umulig opgave at komme igennem og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Jeg håber at det er muligt at modtage en opringning ved at skrive her.

29. marts 2023

Besvarelse fra Pleo

Jeg er oprigtig ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med Pleo.

Vi bestræber os altid på at yde den bedst mulige kundeoplevelse, men det lyder som om, vi ikke har levet op til vores egne forventninger i dit tilfælde. Det beklager jeg. Kan du mon kontakte mig på soeren@pleo.io?

Så skal jeg forsøge at hjælpe dig, så godt jeg kan.

Søren

Skræmmende nemt at sætte op

Skræmmende nemt at sætte op! Hold nu fast, hvor gør I mange ting rigtigt; super lækker platform og alt er nemt og brugervenligt.

Eneste minus er uklarhed ift. hvornår man er tilmeldt et abonnement, og hvornår man ikke er. Det bliver en slags ufrivillig tilmelding. Men I er over 4,5 stjerner, og så runder man jo op 😉

4. december 2022

Kære Søren,

Tusind tak for dine meget pæne ord - og for at runde op :)
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med Pleo og finder det brugervenligt.

Hvis du har tid og lyst, må du meget gerne dele, hvordan vi kunne gøre det bedre ift. tilmelding af abonnement. Du kan skrive direkte til soeren@pleo.io.

Et sted uden kundeservice

Ja, vi står i den situation, at vi skal have hjælp. Dette skyldes forskellige ting i virksomheden, og nu her en uge efter start på udfordringerne for os, er at vi stadig ikke er kommet en millimeter nærmere en afklaring eller løsning på problemstillingen. Vi er som lille virksomhed afhængig af at tingene kan løses hurtigt så man kan komme videre med sine ting, men ja, når man skal bruge timer på noget man burde kunne klare over en telefon, forholdsvis hurtigt og nemt, ja så er det ikke tilfældet her. Vi har forsøgt via chat/mail og ja opkald, men hver gang render man hovedet mod en mur af en ikke eksisterende kundeservice.

Selvom vi er en lille virksomhed, så kan vi godt finde ud af at skrive hvornår folk kan møde op i vores forrentning/kontor og hvornår vores telefontider er. Det står klart og tydeligt på vores hjemmeside, da vi lever af vores kunder.

Hos Pleo er der ingen tidspunkter på hvornår deres livechat er åben, hvornår deres telefon er åben. Det virker fuldkommen som om, at de ikke vil yde nogen som helst former for kundeservice, og virker ja, langt fra professionelt. Her ser det ud til at man lever af sin volumen, og derefter ja, lader kundeservicen sejle fuldkommen.

28. september 2022

Hej,
Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkt og kundeservice Det kan vi selvfølgelig gøre bedre.

I har været i kontakt med vores kundeservice for at løse jeres udfordringer grundet jeres kort. Det skal vi have fundet en løsning på, så vi rækker ud til jer i dag. Du kan også række ud til Jacob direkte på jacob.schioldan@pleo.io

Med venlig hilsen,

Team Pleo

Cluster f... - systemet er nede i to uger

Grundet sikkerheds opdatering kan kortene ikke bruges. Alle online bokkede betalinger afvises. Dette er et CLusterfuck af rang for en en løsning der skal smidiggøre online betalinger for brugeren. Tag Jer sammen!

25. juli 2022

Besvarelse fra Pleo

Hello, we're very sorry to hear that you've had a bad experience with Pleo. Could you reach out to stefan.christensen@pleo.io so we can investigate and solve this issue as soon as possible?

Perfekt App og Kort

Jeg har et Pleo-kort i forbindelse med mit arbejde, og det fungere upåklageligt. App'en er super nem at bruge og jeg har aldrig haft noget problemer med den eller Pleo generelt.

20. maj 2022

Kan klar anbefales - der er meget mere styr på mine bilag nu

Jeg har haft Pleo et par år. Jeg er en lille enmandsvirksomhed - er hundetræner. Før flød det med løse bonner og bilag. Nu får jeg straks hæftet bilagene på, hver gang jeg bruger Pleo-kortet. Jeg har fået knyttet mit Pleo-kort til MobilePay også, så jeg også den vej får udgiften trukket på Pleo-kortet. Jeg vil anslå, at jeg bruger Pleo til ca. 95 % af mine betalinger. Det har lettet enormt. Anbefaler det til alle, der gider høre om det :-).

5. april 2022

Deres løsning er i princippet super

Deres løsning er i princippet super, selvom der også nu findes andre alternativer - men deres verificeringsproces er rigidt og et mareridt.

5. april 2022

Kære Søren,

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores verificeringsproces. Har du mon tid og lyst til at tage en snak, så jeg kan få en bedre forståelse for, hvad der gik galt? I så fald må du meget gerne kontakte mig på soeren@pleo.io.

Jeg håber at høre fra dig.

Søren

Den bedste udgiftsløsning jeg kender

Jeg bruger Pleo som medarbejder, og det er klart den bedste løsning, jeg har været udsat for!
Interfacet er super simpelt og intuitivt, og det er ekstremt nemt at uploade kvitteringer for udgifter - hvad enten du gør det i selve købssituationen, eller hvis du f.eks. får tilsendt en faktura på mail efterfølgende.

7. marts 2022

Fint for brugeren, men ikke den der sidder i bogholderiet..

Det fungere fint når man bruger kort og app. Men når man sidder på den anden side, virker hjemme siden ikke optimalt. Det er besværligt at afstemme, specielt omkring månedsskift, og når man søger en "rapport", er det ret ustabilt og tager lang tid, eller kommer slet ikke frem.

3. marts 2022

Kære Sacha,

Jeg er ked af at høre, at du ikke finder det så nemt at afstemme, som du kunne ønske. Ville du mon have tid til et videokald, så vi kunne gå det igennem sammen? I så fald er du meget velkommen til at skrive til soeren@pleo.io, så sætter jeg et møde op.

Søren

Jeg kan faktisk ret godt lide Pleo

Jeg kan faktisk ret godt lide Pleo, det er ret fed løsning. Den ene stjerne får de dog fordi de stadig ikke har gjort det muligt nemt at skifte mellem flere virksomheder i app'en. Det kan seriøst ikke være så svært. Pt. er det pissebesværligt hele tiden at skulle logge ud og ind. Det underminerer hvor fed og nem en løsning Pleo rent faktisk er. Så kære Pleo. Vil I af med en et-stjernet anmeldelse og samtidig score 5 nye stjerner? Så fix det skide issue.. tak :D

23. december 2021

Kære Joel,

Tusind tak for din feedback. Det glæder mig at høre, at du generelt synes, vi tilbyder en god løsning. Jeg forstår dog din frustration til fulde over, at du ikke nemt kan skifte mellem flere virksomheder i appen, og vi arbejder på en løsning i øjeblikket. Har du mon lyst til at blive en af de første til at teste den? I så fald er du velkommen til at kontakte mig direkte på soeren@pleo.io. Jeg håber at høre fra dig.

Søren

Elendig kundeservice!!!Jeg har i en uge…

Elendig kundeservice!!!Jeg har i en uge forsøgt at få en medarbejders Pleokort aktiveret. Forskellige supportere svarer med en dags forsinkelse og hver gang har de ikke læst "tråden", så man starter forfra hver gang. I dag har jeg så booket et telefonmøde til kl. 15.00 og er blevet brændt af..... det virker som om, er man først kommet "ombord", så må man selv "redde sig i land"....

29. september 2021

Kære Lise-Lotte,

Det lyder som en virkelig dårlig oplevelse, og jeg kan godt forstå, du blev frustreret. Vi bestræber os altid på at yde den bedst tænkelige kundeservice, men det lyder som om, vi fejlede denne gang. Det er jeg oprigtig ked af.

Jeg glæder mig dog over, at dine udfordringer er blevet løst over telefonen, og jeg håber, at vi med tiden kan genoprette lidt af den tillid, vi har mistet.