Det har nu taget et sted mellem 1-2 uger at opsige vores abonnement, og deres kundeservice var den dårligste kundeservice, jeg nogensinde har prøvet. Jeg har virkelig trukket det ud i lang drag,... Se mere
Pleo fungerer bare. Tidligere brugte vi tid på at finde bilag til bogholderen, fordi de var glemt i en bukselomme eller begravet i indbakken. Nu tager Pleo sig af det hele. Fysiske bilag få... Se mere
Super service pleo tilbyder et fantastisk hurtig, nem løsning der gør det super nemt at administrere udgifter både for større om mindre virksomheder. Og deres support team tilbyder en kanon s... Se mere
Jeg signede op til en starter plan som er gratis, men Pleo puttede mig på Essential uden jeg fik noget at vide. Jeg har bedt om at få pengene tilbage, men der er gået over en måned nu og de nægter... Se mere
Ravnsborg Tværgade 5C, 2200, Copenhagen, Danmark
Løsningen fungerer egentlig ganske glimrende, men hvis der er behov for at kontakte support (glem den chatrobot de tilbyder) - så er det helt umuligt. Det var et af de væsentligste argumenter for at finde noget andet og billigere.
Vi har derfor valgt en anden løsning og efter at have brugt chatgpt til at hjælpe med at finde en kontaktmulighed til Pleo, fik jeg sendt en opsigelse afsted.
Det skete d. 29. april og har ikke hørt fra Pleo udover et standardsvar om, at Customer Succes Manager kommer retur... Efter gentagne opfølgninger, stadig ingen kontakt.
Vi er ikke verdens største selskab, men det virker en anelse useriøst fra deres side...

Besvarelse fra Pleo
man kan ikke lave konto udtog for året,
ingen svare på tlf.
tilbageførings formular et lavet , så den forhindrer dette
de beder om et kontoudtog man ikke kan lave. man kan ikke tast beløb i beløbsfeltet det er låst.

Besvarelse fra Pleo
Systemet virker fremragende, men deres service og account management er gået fra at være nærværende, dansktalende til ikke eksisterende

Besvarelse fra Pleo
Pleo gør det nemt at ordne alle bilag direkte fra telefonen. De er hurtige til at fixe issues.
support er ikke eksiterende - chatbot ubruglig
Det har virkelig været nedad bakke for Pleo i flere år. Vi oplever gang på gang problemer med automatiske overførsler, lange "valideringstider" og en ringe kundeservice chat.
Vi har været kunde i 4-5 år og det er kun gået en vej.
Der findes meget bedre alternativer som eksempelvis Franklin, eller du kan få din bank til at udstede et kort med bedre betingelser end Pleo.
Useriøst at man ikke kan få telefonisk kontakt med Jer, når der er brug for det.
I må gerne kontakte mig så jeg kan få det indsatte beløb retur og få Jer slettet igen.
Genialt koncept, god start.
Virkligheden er bare tit at man skal lukke 4 eller 8 popups for at kunne ligge et bilag på plads.
Jeg er træt at blive spurgt igen og igen om jeg skal bruge det ene og det andet.
Sjældent har jeg oplevet denne grad af inkompetence ift. til oprettelse af en ny virksomhed. Jeg har derfor konkluderet at jeg aldrig vil anvende dem til leverandørfakturaer - der holder vi fast i CORPAY. Vi bruger PLEO i flere virksomheder til betalingskort, men at få oprettet en ny virksomhed har vist sig at være meget svært for PLEO at håndtere. Vi startede i december og her i februar er der fortsat ikke nogen afklaring. Vi har på mail fået at vide at alt er fint, men på hjemmesiden er vi ikke verificeret endnu og kan derfor ikke bestille kort.
Update: fin besked fra Søren, som så er på orlov i mere end en måned og der henvises til samme support mail som ikke har formået at gøre noget brugbart

Fantastisk service og hjælp fra Jozef Brodala
Har ikke længere behov for Pleo's service og vil gerne lukke min konto og overføre saldo.
Har foreløbig brugt over 2 måneder på at lukke konto. Det er bare ikke godt nok.

Besvarelse fra Pleo
Pleo har overordnet et relativt dårligt produkt og de opdaterer ikke deres hjælpeartikler. Platformen er mangelfuld og fetch fungerer ikke ret godt.

Besvarelse fra Pleo
Pleo kundeservice er nu blevet ekstremt dårlig efter de kun har engelsk kundeservice fra Indien.

Besvarelse fra Pleo
Fra at man talte med dansk support, så er det nu kun på engelsk med en medarbejder, som ikke forstår ens problemer, da formentlig sidder i Indien.
Har nu kæmpet flere uger med at få løst mit problem uden held.

Besvarelse fra Pleo
Har arbejdet med PLEO i de sidste 4-5 år, og i starten var supporten god, og løsningen i udvikling.
I dag er supporten virkelig ringe. Næsten alt man spørger om får man ikke svar på. Vi har forsøgt at få styr på afvisninger af betalinger, vi har forsøgt at opgradere abonnement, vi har forsøgt at få dem i tale omkring leverandørkort, men i de nævnte eksempler kommer der bare ikke svar, eller tingene bliver ikke løst. Vi kigger nu efter en bedre løsning, da det er utrygt at lægge betalinger og håndtering til et selskab som man ikke kan få fat i, og som ikke er interesseret i at supportere.

Besvarelse fra Pleo
Vi har været utrolig glade for vores partnerskab med Pleo, som har spillet en central rolle i vores arbejde med kunderne. Pleo har gjort det muligt for os at optimere og forenkle vores økonomistyring for kunderne, hvilket har haft en positiv indvirkning hele vejen rundt.
Vores kontaktperson, Frederik Gail, har været en uvurderlig støtte gennem hele forløbet. Han er ikke kun venlig og imødekommende, men også hurtig til at reagere og finde løsninger, når vi har haft spørgsmål eller brug for hjælp. Frede har virkelig gjort en forskel, og vi sætter stor pris på hans professionalisme og engagement.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Pleo og Fredfor deres fremragende service og værdifulde partnerskab!

Besvarelse fra Pleo
Jeg har brugt Pleo i nogle år i min enkeltmandsvirksomhed, og selvom flere ting har bøvlet har det været ok. For ca to uger (sept) siden opdager jeg ved en tilfældighed at min abonnement er ændret fra Starter til næste niveau der koster 500,- pr måned til age i april måned. Det har jeg ikke selv gjort og jeg kan ikke finde nogen mail eller andet der har adviseret mig om ændret eller en kvittering hvis jeg ved en fejl skulle have ændret den. Den er bare ændret, og eftersom de selv trækker abonnement betalingen automatisk hver måned, er der bare trukket 500,- hver måned i 6 måneder. Det er jeg rasende over og skriver til pleo, men får ikke svar andet end deres robot, der jo ikke kan hjælpe. Jeg blir sur og beder om at få udbetalt hvad jeg har på min pleokonto/ Wallet. Ca 8500,- . Der sker intet. Efter et par dage er min Wallet i 0,-men jeg har ikke fået pengene på alm bank konto. Jeg skriver igen igen og får bare svar om at de arbejder på det. Der er stadig ikke sket noget her endnu et par dage efter. Så nu har de først taget 3000,- fra min og nu 8500,-. Jeg har meddelt dem at jeg agter at anmelde dem til politiet hvis de ikke overfører mine penge til mig med det samme.
Så ADVARSEL - find en anden virksomhed til dine Firmakort, og hold godt øje med din konto og abbonnement hvis du allerede har pleo.
Jeg føler, at der bliver taget hurtigt hånd om de problemstillinger jeg oplever. De bliver løst meget hurtigt og jeg får altid en update, hvor langt de er i processen. Jeg har Nikol som kontaktperson og hun yder altid en god service.

Besvarelse fra Pleo
Produktet er godt, men der er bare alt for ofte tekniske udfordringer som tager uger elel rmåneder at få løst. Vi har 7 brugere i pleo i et af vores selskaber, som vi betaler godt 16000kr. for om året, men der er ingen support. I deres hjælpecenter bliver man kun videresendt til deres chat, som i 8 ud af 10 tilfælde ikke virker (hvilket de godt ved hver gang jeg så endelig får fat i dem og konfronterer dem med det). Jeg har også forsøgt at ringe (vi betaler for telefonsupport) Men det nummer jeg har fået af min account manager virker ikke mere, og efter en halv time på google finder jeg et numme rtil pleo support, som bare leder til en uendelig telefonkø....
Nu har jeg så forsøgt at oprette et nyt selskab, men det har nu taget en måned, og er stadig ikke 'verificeret' på trods af at de udtrykkeligt skriver at det tager 1-2 hverdage. Jeg har skrevet til support 3 gange for at rykke, men der er stadig ikke sket noget.
Syntes det er dybt useriøst at man opræver for et premium abonnement, men ikke er i stand til at levere noget der bare er i nærheden af premium service.... vore samlede portefølge af virksomheder betaler årligt 50000 kr. til Pleo, så der skulle da være råd til at besvare en support henvendelse eller 2 om året...