Uden tvivl bedste sted at handle spil på nettet. Deres service er i top, deres spil er billige og menneskerne bag virksomheden er lige sådan! Kæmpe skulderklap herfra, og tudsinde tak for eft... Se mere

"Playgames.dk er en fremragende webshop for alle, der elsker spil! Hjemmesiden tilbyder et imponerende udvalg af spil til både PC og konsoller, og priserne er meget konkurrencedygtige. Brugervenlighed... Se mere

Købt her igennem flere år, aldrig oplevet problemer. Altid fået nøglen med det samme. Der står også tydeligt hvilken platform man skal indløse koden hos.

Stadig det bedste sted at handle spil, deres service og generelt det hele omkring playgames - det er 10 stjerner, selvom man kun kan give 5. Tak for vores fantastiske samarbejde! // Erdiklowman

4,4

9 t anmeldelser

SUPER TILFREDS.

Jeg er super tilfreds.! :) Man bestiller sit spil, klar til at hente få sek efter. :)
Havde problemer med at skifte min email. Skrev efter hjælp, kort efter var det ordnet.. :D Vil altid bruge Playgames. <3 Kan ikke se hvorfor jeg ikke skulle. :)

26. maj 2021

Hej Summer_Lady_Dk

Godt at vi kunne få dit problem løst inden for en tilfredstillende tid :) Tak for anmeldelsen og alle de rosende ord!

Daniel

Hurtig og god service som altid.

Som altid kom spillet rigtig hurtigt (Days gone) gode priser og god service, kan kun anbefale at købe spil her inde. Man får sin kode rigtig hurtig. Top her fra 👍🏼

18. maj 2021

Hej Patrick

Tak for anbefalingen ;-) Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores priser og service!

Fed hjemmeside

Fed hjemmeside, billigt, hurtigt og nemt! Thumbs up herfra.

16. maj 2021

Hej Phillip Noah

Tak for alt den ros! Fedt at du er tilfreds med vores side :)

Hej Tony

Det er sådan det gerne skulle være når man handler på nettet, så det er godt at det er den oplevelse du har haft hos os. :)

Tak for anmeldelsen.

Virkede som det skulle.

Anden gang jeg har handlet der, og fik igen nøgle inden for få min. Så billigt hurtigt og effektivt.

16. maj 2021

Hej John

Tak for anmeldelsen! Godt at høre, at du er tilfreds med leveringstiden og priserne hos os :)

Daniel

Billige priser og hurtig service.

Billige priser og hurtig service.

Jeg har købt adskillige spil og er glad for at handle hos Playgames.

Jeg anbefaler det til andre.

12. maj 2021

Hej Vittrupmc

Tak for anmeldelsen. Dejligt at høre, at du er så tilfreds med os at du anbefaler os til andre, det må jo betyde vi gør det rigtigt :-)

Hurtigt

Hurtigt, nemt og fint

11. maj 2021

Hej Jens

Tak for de 5 stjerner! Godt at du er tilfreds med vores shop :)

Lynhurtige og effektive

Det er rigtig gode priser og lynhurtig eksekvering. Altid.

10. maj 2021

Hej Krisitan

Det er dejligt at høre! Tak for den positive anmeldelse. :)

Positiv oplevelse

Jeg fik mit bestilte spil lynhurtigt

Hej Marc

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre! så er det bare at hoppe i gang med spillet :)

Daniel

Bestille et spil fredag aften

Bestille et spil fredag aften.
Min ordre skulle behandles af en medarbejder,
skrev en besked kort efter om det var muligt og få ordren gennemført samme aften da jeg havde glædet mig hele dagen til og købe det.
Fik svar fra Christian kl. 21.12 at nu var min ordre gennemført.
Det er fredag aften og helligdag. Det er virkelig god kundeservice! 👍

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse. Godt at vi fik godkendt ordren. Jeg får sendt din anmeldelse videre til Christian :)

Daniel

Fin pris og ingen problmer

Fin pris og ingen problmer med at aktivere Steam nøgle på det spil jeg købte

Hej Morten

Det er godt at høre! Tak for den positive anmeldelse.

Nemt og billigt

Hej Tina

Tak for de fem stjerner. Det er sådan det skal være når man handler på nettet. Så det er fedt at høre, at det er den oplevelse du har haft ved os.

Daniel

Har aldrig haft problemer med…

Har aldrig haft problemer med playgames.dk...Og hvis der skulle være noget galt, er de hurtige med deres support.

4. maj 2021

Hej Thomas

Det er godt at høre, vi sidder altid klar til at hjælpe hvis der opstår en fejl. :)