Uden tvivl bedste sted at handle spil på nettet. Deres service er i top, deres spil er billige og menneskerne bag virksomheden er lige sådan! Kæmpe skulderklap herfra, og tudsinde tak for eft... Se mere
"Playgames.dk er en fremragende webshop for alle, der elsker spil! Hjemmesiden tilbyder et imponerende udvalg af spil til både PC og konsoller, og priserne er meget konkurrencedygtige. Brugervenlighed... Se mere
Købt her igennem flere år, aldrig oplevet problemer. Altid fået nøglen med det samme. Der står også tydeligt hvilken platform man skal indløse koden hos.
Stadig det bedste sted at handle spil, deres service og generelt det hele omkring playgames - det er 10 stjerner, selvom man kun kan give 5. Tak for vores fantastiske samarbejde! // Erdiklowman
Alpevej 17, 7120, Vejle, Danmark
- 71 17 89 98
- kundecenter@playgames.dk
- playgames.dk
Bedste gaming butik online
Endnu engang et fremragende valg at bruge playgames. Det fungerer perfekt hver eneste gang. Alle som ikke bruger playgames syder Sig selv for en super service, og bedre priser. Kan kun anbefales på det højeste. Fremragende arbejde gutter

Besvarelse fra Playgames.dk
Ikke en finger at sætte på kvaliteten.
Ikke en finger at sætte på kvaliteten.
Jeg har kun positive oplevelser haft, med Playgames.

Nemt, billigt og overskueligt
Det var meget nemt at bestille, billigt og hurtigt. Kan varmt anbefales

Billigere end steam.
Køber ofte hos Playgames. Ofte er Steam spillene billigere hos Playgames end når man køber dem igennem steam. Men med en Playgames nøgle får man alligevel spillet på stream. Win win.

positivt
positivt
kan kun anbefales til gamers, der vil have hurtigt og nemt forløb af sine køb ;)

Besvarelse fra Playgames.dk
Fik en god pris på et alt for dyrt spil…
Fik en god pris på et alt for dyrt spil (DS Remastered), det virkede med det samme og var en fornøjelse (indtil jeg døde 1000 gange, gat gud og smadrede spillet)

Perfekt
Lang tids kunde og forbliver kunde. Perfekt køb og det mindste problem med koden. Løser supporten hurtigt

problemer
må være ærlig og sige denne side er til grin, synes det vildt man ikke kan få sine penge igen når man ikke har brugt sin produktsnøgle og den ikke virker på steam

sikkert
sikkert, nemt og hurtigt.
køber gerne igen på denne webside

Installering af Steam til Civilization
Hej
Er meget ærgelig over at købe Civilization 6 med Steam, hvor jeg ikke kunne installere Steam iht vejledning. Prøvede mange muligheder, men intet hjalp.
Måtte derfor aflyse købet, da jeg ikke kunne afsætte mere tid til projektet. Desværre.
Med hensyn til at aflyse købet kan jeg endnu ikke svare, da jeg endnu ikke har fået pengene retur, men har fået besked om at det vil Max tage 14 dage.
Til info har jeg en MacBook Pro. Ved ikke om det kan være årsagen???
Steen Hauge

God pris på PC spil
God pris på PC spil. Fik dog ikke en kode via mail med det samme (jeg var måske en kende utålmodig), men den var nem at finde på min profil. Plus point for overskuelighed og gennemsigtighed 👍

Det er uheldigt
Det er uheldigt, når koden ikke kommer i den mail, og at kundeservice ikke respondere