Bestilte en plade efter egne mål, Den blev leveret 2 dage efter, da den jo først skulle skæres til, hvilket må siges at være rimeligt. Den passede på mm, og prisen var ligeledes fornuftig. Talte også... Se mere

Jeg har aldrig oplevet service på det her plan! Mads og hans kollegaer har været SÅ seje! Taget sig tid, selvom det var en mindre opgave, gjort sig umage og leveret et helt perfekt produkt! Kan var... Se mere

Hvis bare prisen var lavere, Det er et super godt produkt og ja det er bare petitesser at man er lidt øv over prisen. de havde pakket det fint, det kom sådan rimligt hurtigt og materialerne er super g... Se mere

Fejl blev rettet lynhurtigt. Min bestilling var smuttet hos firmaet, men de fik den ekspederet med det samme, efter henvendelse. Akrylglas til billedramme er også af meget fin kvalitet

1. Gør det selv-butik
  2. Byggemarked

Plastshoppen, en integreret del af Vink Plast, som er en nøgleaktør i verdens førende plastdistributionsnetværk, har som sin kerneopgave at støtte både individuelle forbrugere og små virksomheder i deres projekter. Vi har samlet et team af plasteksperter, der er dedikerede til at finde skræddersyede løsninger til netop dit projekt og altid tilbyde de nødvendige svar.

4,8

Præcis som ønsket

6 ens rektangulære perspex plader udført og leveret præcis som ønsket.

14. oktober 2023

Hej Carsten

Mange tak for din anmeldelse og 5 stjerner. Vi siger tak for ordren :-)

Helt perfekt

Helt perfekt, tak :-)

18. september 2023

Hej Dan

Tak for din anmeldelse - Dejligt, at alt var perfekt.

Det er os der takker for ordren :-)

God weekend.

Klaus, Plastshoppen.dk

nemt og finde det jeg skulle bruge og…

nemt og finde det jeg skulle bruge og meget nemt at få det lavet i lige de mål jeg skulle bruge materialet til, kan helt klart anbefales.

15. september 2023

Hej Diana

Mange tak for dine 5 stjerner og din anbefaling af os - Det sætter vi meget stor pris på.

Klaus, Plastshoppen.dk

God oplevelse hele vejen igennem

God oplevelse hele vejen igennem. Kort leveringstid, flot produkt

20. september 2023

Hej Per

Tak for dine flotte ord. Dejligt, at du har haft en god oplevelse, og at vi kunne leve op til dine forventninger om leveringstid og et flot kvalitetsprodukt.

Hej Annette

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Vi går meget op i hurtig levering uden at gå på kompromis med kvaliteten og nøjagtigheden af vores produktion og produkter.

hurtig levering

hurtigt levering - lidt bøvlet hjemmeside

28. august 2023

Hej Cim

Tak for din anmeldelse og din feedback. Vi bestræber os altid på hurtig levering af vores kunders ordrer.

Klaus, Plastshoppen.dk

Nem bestilling og hurtig levering

Nem bestilling og hurtig levering. Tilskæring som forventet.
Blev dog lidt overrasket af det store ekspeditionsgebyr.

16. august 2023

Hej Ralph.

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt, at vi levede op til dine forventninger.

Ekspeditionsgebyret frafalder ved ordre over 500 kr. Vores pluk og saveomkostning er typisk den samme ved et lille og stort stykke plast. Derfor har vi ekspeditionsgebyret ved de helt små ordre

Klaus, Plastshoppen.dk

Hurtigt levering og godt produkt

Nemt at bestille online efter mål. Passede spot on. God oplevelse.

10. august 2023

Hej Torben

Mange tak for din anmeldelse og rosende ord. Dejligt, at du fandt det nemt at bestille online.

Vi glæder os til at handle med dig igen :-)

Udemærket

Jeg kan kun melde positivt tilbage. Jeg fik præcis hvad jeg bestilte og det ankom inden for et par dage.

9. april 2021

Hej Henrik.
Tusinde tak for din positive anmeldelse, det betyder rigtig meget for os.
Vh Mads - Plastshoppen.dk

Verdensklasse!

Kan varmt anbefales til både private og virksomheder!

10. marts 2020

Hej Charlotte.

Tusinde tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på :-)

Mvh Mads

Vis anmeldelser på alle sprog. (73 anmeldelser)