Bestilte en plade efter egne mål, Den blev leveret 2 dage efter, da den jo først skulle skæres til, hvilket må siges at være rimeligt. Den passede på mm, og prisen var ligeledes fornuftig. Talte også... Se mere

Jeg har aldrig oplevet service på det her plan! Mads og hans kollegaer har været SÅ seje! Taget sig tid, selvom det var en mindre opgave, gjort sig umage og leveret et helt perfekt produkt! Kan var... Se mere

Fejl blev rettet lynhurtigt. Min bestilling var smuttet hos firmaet, men de fik den ekspederet med det samme, efter henvendelse. Akrylglas til billedramme er også af meget fin kvalitet

1. Gør det selv-butik
  2. Byggemarked

Plastshoppen, en integreret del af Vink Plast, som er en nøgleaktør i verdens førende plastdistributionsnetværk, har som sin kerneopgave at støtte både individuelle forbrugere og små virksomheder i deres projekter. Vi har samlet et team af plasteksperter, der er dedikerede til at finde skræddersyede løsninger til netop dit projekt og altid tilbyde de nødvendige svar.

4,8

Hvis bare prisen var lavere

Hvis bare prisen var lavere, Det er et super godt produkt og ja det er bare petitesser at man er lidt øv over prisen. de havde pakket det fint, det kom sådan rimligt hurtigt og materialerne er super god kvalitet. ja det koster vel det, det koster. Jeg er helt tilfreds med mit køb. Akrylplader koster jo bare lidt mere ind glas. står Du og skal bruge Akrylplader så tror jeg ikke du finder det billigere ind her hos Plastshoppen.dk.

12. april 2024

Hej Kasper

Mange tak for dine pæne ord i din anmeldelse. Dejligt, at du oplevede, at det hele spillede med din ordre.

Jeg sender dine rosende ord videre :-)

alt ok............

alt ok............

8. april 2024

Hej Wandy

Mange tak for din anmeldelse, dejligt at høre, at alt gik som forventet :-)

Hurtigt levering

Hurtigt levering

5. marts 2024

Hej Jan

Mange tak for de 5 stjerner. Tak for handlen :-)

Nemt og hurtigt

27. februar 2024

Hej Mads

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner :-)

Klaus, Plastshoppen.dk

Plastshoppen.dk leverede en super service med hurtig levereing. Samt til en attraktiv pris.

10. februar 2024

Hej Henrik

Mange tak for dine rosende ord og 5 stjerner. Dejligt, at vi levede op til dine forventninger.

Klaus, Plastshoppen.dk

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering.
Stort udvalg.

4. februar 2024

Hej RK

Mange tak for din anmeldelse af Plastshoppen. Vi har for nylig udvidet med en stor mængde nye materialetyper og produkter.

Klaus, Plastshoppen.dk

Bestilt og hurtig levering til ganske…

Bestilt og hurtig levering til ganske fin pris

25. januar 2024

Hej Henrik

Tak for handlen og din fine anmeldelse. Dejligt, at vi levede op til levering og prisniveau.

Kundeservice i top!!!

Jeg købte nogle plexiglasrør som allerede blev leveret dagen efter. Virkelig hurtig ekspedition. Rørene overholdt desværre ikke de angivne måltolerancer, så jeg kunne ikke bruge dem alligevel. Superb kundeservice for at annullere min handel.

29. januar 2024

Hej Peter

Tak for din anmeldelse og ros af vores kundeservice. Vi beklager selvfølgelig, at der var forvirring om de angivne måltolerancer.

Klaus, Plastshoppen.dk

Jeg har slet ikke modtaget min…

Jeg har slet ikke modtaget min bestilling på 4 plast plader, selvom jeg bestilte dem den 23.12.2923. Det viste sig at firmaet havde lukket imellem jul og nytår. Derfor var der ikke sket noget. Men har idag fået en e-mail, at varerne bliver leveret i løbet af et par dage 😀

23. december 2023

Hej BB

Tak for din anmeldelse og feedback. Vi havde nemlig lukket mellem jul og nytår, men er fuldt tilbage siden d. 2 januar i kundeservice og produktionen.

Tak for din tålmodighed.

Klaus, Plastshoppen.dk

God kvalitet og fejl blev rettet lynhurtigt.

Fejl blev rettet lynhurtigt.
Akrylglas til billedramme er også af meget fin kvalitet

20. november 2023

Hej Tine

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner :-) Vi skal igen beklage forglemmelsen, men godt at vi fik løst det.

Tak for rosen af vores kvalitet, det er vi stolte af.

Klaus, Plastshoppen.dk

Halv dyrt ekspeditions gebyr og man…

Halv dyrt ekspeditions gebyr og man kunne godt have gjort mere ud af at beskytte pladerne for ridser.. Men ellers fint skåret på mål👍

13. november 2023

Hej Kunde

Tak for din anmeldelse og feedback. Vores ekspeditionsgebyr skyldes, at vi har meget forberedende arbejde i forbindelse med små ordre, når plader skal skæres på mål. Ekspeditionsgebyret kan undgås ved at nå vores minimumsbeløb.

Jeg sender din feedback om indpakningen videre til vores lager :-)

Rigtig god service

Rigtig god service, og flinke medarbejdere. Jeg opgav forkerte mål, men blev ændret af butikken uden problemer, og besværlige fakturaer. Perfekt.

6. november 2023

Hej Torben

Mange tak for de 5-stjerner og din flotte anmeldelse. Jeg giver din ros videre til mine dygtige kollegaer.

Ok..hurtig levering

2. november 2023

Hej Niels

Tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på.

Dejligt, at leveringstiden levede op til forventningen.

hurtig levering

Jeg syntes at efter at havde afgivet mål og bestilling gik det ret hurtigt med at få en bekræftelse på min ordre og en hurtig levering lige til døren. godt gået. Kurt Pedersen

30. oktober 2023

Hej Kurt

Mange tak for at du deler din oplevelse som kunde hos os. Det er dejligt at høre, at du har oplevet en nem bestillingsprocess, og at vi har levet op til dine forventninger til levering.

Du ønskes en god dag fra teamet bag Plastshoppen :-)

Super

Super. Ingen problemer

24. oktober 2023

Hej Jan

Der skal lyde en stor tak fra os for de 5-stjerner og din anmeldelse. Det værdsætter vi meget - Tak for handlen.

Præcis som ønsket

6 ens rektangulære perspex plader udført og leveret præcis som ønsket.

14. oktober 2023

Hej Carsten

Mange tak for din anmeldelse og 5 stjerner. Vi siger tak for ordren :-)