Planttools Anmeldelser 151

3,8

Een mooie en simpele mat om makkelijk planten te kunnen verpotten zonder dat de aarde overal op het aanrecht of in het schuurtje terecht komt. Het kleine schepje van kunststof maakt het mogelijk om p... Se mere

Ik ben eerlijk gezegd een beetje geschrokken van de reviews, de sterren gaan van het ene naar andere uiterste. Mijn bestelling heb ik inmiddels al geplaatst, dus ik wacht het maar af. Ik hen mijn verw... Se mere

Zeer goede service: ik heb het pakket snel en goed ontvangen. Over het product zelf ben ik iets minder tevreden. Het is mij niet gelukt om de plant langdurig tegen een muur te bevestigen met dit pro... Se mere

Zondag een bestelling geplaatst. Helaas door eigen fout vergeten het huisnummer te vermelden. Na hiervoor een mailtje gestuurd te hebben, direct reactie gekregen. Product was snel binnen. Bedankt voor... Se mere

3,8

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Dag na bestelling kreeg ik bericht dat…

Dag na bestelling kreeg ik bericht dat bedrag terug zou betaald worden zonder meer uitleg. Na een mailtje terug gestuurd te hebben kreeg ik geen antwoord terug met de reden.
De terugbetaling was wel correct.

16. december 2024

Besvarelse fra Planttools

Hallo Christelle, wat vervelend om te lezen dat ons bericht je niet bereikt heeft. Helaas is het telefoonhoesje iPhone Max Pro niet meer leverbaar, dus om die reden hebben we je het geld terugbetaald. Hopelijk vind je een ander mooi alternatief! Groeten, Kelly van Planttools

Handige site

Handige site, snelle levering en pakketje was mooi compact en kon handig door de brievenbus.

20. november 2024

Besvarelse fra Planttools

Dankjewel voor deze mooie review!

na 1,5 week nog niks ontvangen (is nu te laat)

1,5 week later nog steeds geen plantenstekers. De dag waarop ik ze nodig had is inmiddels al lang voorbij.

17. september 2024

Besvarelse fra Planttools

Hi Roxanne, wat vervelend! Heb je inmiddels de plantenstekers al in huis? Zo niet, neem dan even contact op met help@planttools.nl

Merendeel van de zending ontvangen.

Ik heb deze zending iets later gekregen dan was aangegeven maar ik heb ze gekregen. Ik heb alleen men hygro/ temperatuur meter niet ontvangen in de bestelling maar speltjes voor de planten. Ik heb al een mail gestuurd maar nog geen antwoord er op gekregen.

13. september 2024

Al goed eind goed

Verkeerd product bezorgd maar krijg geld terug. Probeer het opnieuw.

27. august 2024

Besvarelse fra Planttools

Hi Shelly, vanwege het weekend een iets latere reactie dan je gewend kan zijn van ons. De iPhone Max Pro hoesjes met bloemen voor jouw type iPhone is helaas niet meer leverbaar. We hebben contact met je opgenomen om te zoeken naar een oplossing! :)

Goede klantenservice

Was mijn huisnummer vergeten in te vullen. Kreeg al snel een mail en nadat ik hierop gereageerd had lag mijn aankoop kort daarna in de bus.

27. juli 2024

Gsm hoesje

Snelle levering van een mooi telefoon hoesje ,alleen kom ik er nu achter dat er geen opstaand randje voor mijn camera zit en dus te weinig bescherming geeft

9. juni 2024

Helemaal top!

Het door mij aangekochte product was precies het product waar ik naar op zoek was. Het voldoet totaal aan alle verwachtingen en was binnen 2 dagen na bestellen in huis! En dat ook nog eens voor de beste prijs!

31. marts 2024

Na 2 weken nog altijd niets ontvangen!

Ik heb 2 weken geleden een bestelling geplaatst en heb nog altijd mijn bestelling niet ontvangen. Na de bevestigingsmail, heb ik geen update meer ontvangen. Ik heb planttools ook gecontacteerd, zonder succes…

18. marts 2024

Besvarelse fra Planttools

Hi Ioana, we hebben onze mailbox even doorzocht, maar we zien helaas geen berichtje van je. We hebben je zojuist een update per mail gestuurd en we gaan je een nieuw product toesturen, met track en trace zodat je de bezorging in de gaten kan houden. Hopelijk valt het product snel bij op de deurmat :) Groeten Kelly van Planttools

vochtmeter is waardeloos

Het vochtmetertje is nadat hij 2 dagen uit de verpakking en in gebruik is al niet meer werkzaam.

16. marts 2024

Besvarelse fra Planttools

Hi Wybo Nadine, ai dat is niet de bedoeling. Dat is niet de service die we willen leveren. Zou je een berichtje willen sturen naar help@planttools.nl? Dan zoeken we samen even naar een oplossing hiervoor. Groeten, Kelly

Leuke set van 3 stekvaasjes

Leuke set van 3 stekvaasjes als cadeau gekocht. Ontvanger was er heel blij mee.
Snelle levering en goed ingepakt voor transport.

18. december 2023

Fijn om te horen! :)