Een mooie en simpele mat om makkelijk planten te kunnen verpotten zonder dat de aarde overal op het aanrecht of in het schuurtje terecht komt. Het kleine schepje van kunststof maakt het mogelijk om p... Se mere
Ik ben eerlijk gezegd een beetje geschrokken van de reviews, de sterren gaan van het ene naar andere uiterste. Mijn bestelling heb ik inmiddels al geplaatst, dus ik wacht het maar af. Ik hen mijn verw... Se mere
Zeer goede service: ik heb het pakket snel en goed ontvangen. Over het product zelf ben ik iets minder tevreden. Het is mij niet gelukt om de plant langdurig tegen een muur te bevestigen met dit pro... Se mere
Zondag een bestelling geplaatst. Helaas door eigen fout vergeten het huisnummer te vermelden. Na hiervoor een mailtje gestuurd te hebben, direct reactie gekregen. Product was snel binnen. Bedankt voor... Se mere
Svarer typisk inden for 24 timer
Dag na bestelling kreeg ik bericht dat…
Dag na bestelling kreeg ik bericht dat bedrag terug zou betaald worden zonder meer uitleg. Na een mailtje terug gestuurd te hebben kreeg ik geen antwoord terug met de reden.
De terugbetaling was wel correct.

Handige site
Handige site, snelle levering en pakketje was mooi compact en kon handig door de brievenbus.

Precies wat ik zocht.
na 1,5 week nog niks ontvangen (is nu te laat)
1,5 week later nog steeds geen plantenstekers. De dag waarop ik ze nodig had is inmiddels al lang voorbij.

Besvarelse fra Planttools
Merendeel van de zending ontvangen.
Ik heb deze zending iets later gekregen dan was aangegeven maar ik heb ze gekregen. Ik heb alleen men hygro/ temperatuur meter niet ontvangen in de bestelling maar speltjes voor de planten. Ik heb al een mail gestuurd maar nog geen antwoord er op gekregen.
Fijne website
Fijne website
Kwaliteit en prijsverhouding is goed
Pakketje duurde relatief lang voor het binnen was.
Al goed eind goed
Verkeerd product bezorgd maar krijg geld terug. Probeer het opnieuw.

Besvarelse fra Planttools
Mooie plantjes zeer klantvriendelijke…
Mooie plantjes zeer klantvriendelijke mensen 🧑🏾🌾🪴🌳🌴💐
Goede klantenservice
Was mijn huisnummer vergeten in te vullen. Kreeg al snel een mail en nadat ik hierop gereageerd had lag mijn aankoop kort daarna in de bus.
Snel en correct.
Incomplete bestelling. GEEN REACTIE/ ACTIE
Meerdere malen contact gezocht i.v.m. een incomplete bestelling. Maar helaas nooit reactie gehad. Nu zelf geknutseld en is me bestelling soort van compleet.
Netjes op tijd geleverd
Netjes op tijd geleverd. Had de stekglaasjes iets groter verwacht
Alles prima
Gsm hoesje
Snelle levering van een mooi telefoon hoesje ,alleen kom ik er nu achter dat er geen opstaand randje voor mijn camera zit en dus te weinig bescherming geeft
Helemaal top!
Het door mij aangekochte product was precies het product waar ik naar op zoek was. Het voldoet totaal aan alle verwachtingen en was binnen 2 dagen na bestellen in huis! En dat ook nog eens voor de beste prijs!
Na 2 weken nog altijd niets ontvangen!
Ik heb 2 weken geleden een bestelling geplaatst en heb nog altijd mijn bestelling niet ontvangen. Na de bevestigingsmail, heb ik geen update meer ontvangen. Ik heb planttools ook gecontacteerd, zonder succes…

vochtmeter is waardeloos
Het vochtmetertje is nadat hij 2 dagen uit de verpakking en in gebruik is al niet meer werkzaam.

Leuke set van 3 stekvaasjes
Leuke set van 3 stekvaasjes als cadeau gekocht. Ontvanger was er heel blij mee.
Snelle levering en goed ingepakt voor transport.