Pizza2770 Anmeldelser 53

2,5

Meget tilfreds med service. Jeg ringede for at ændre i min bestilling hvor vi misforstod hinanden og jeg fik en anden pizza end den jeg havde bestilt. De sørgede for at lave den pizza jeg ønskede og... Se mere

Havde bestilt pizza og 1 burger. Da jeg åbnede papiret på burgeren var den sort ovenpå. Tag 1 bid ,smagte ganske brændt,fyldet bestod af 1/4 skive agurk og 1 stk endeskive af en tomat. Jeg kørte ti... Se mere

2,5

Under middel

Vi har givet den en chance over et…

Vi har givet den en chance over et halvt år, jeg tvivler på at der nogensinde har arbejdet en kok i butikken, alm. tilsmagning og behandling af eks. Burgers især græsk bøf, den er tør og smagsløs ligesom deres burgers, deres falafel må absolut være det billigste produkt på markedet uspiselig, de kommer fløde i pastaretter hvor det ikke høre hjemme, de er os uden nævneværdig smag, de slipper af sted med pizzaerne og det er dejligt at se en stenovn blive brugt. Jeg tvivler på de selv spiser deres produkter. Så der er en godt stykke op til det se tager for varerne.

15. januar 2023

Havde endnu engang bestilt og betalt…

Havde endnu engang bestilt og betalt for ekstra ting på pizzaerne, men endnu engang kom det ikke på. Vi har dog fået lovning på, at vi får rabat næste gang, men ville hellere have de bestilte ekstra ting på pizzaerne. Desværre er det et problem der sker alt for tit!!

1. januar 2023

Hvor er det trættende at der endnu en…

Hvor er det trættende at der endnu en gang er fejl i den mad vi bestiller...🤦‍♀️
At man ikke får det man betaler for og at vi ender med at bruge tid og benzin på at kører retur med maden, næsten hver gang vi har bestilt mad til levering.
Jeres priser stiger, men maden og jeres service bliver dårligere og dårligere.

21. december 2022

Hvis man virkelig bare gerne vil have…

Hvis man virkelig bare gerne vil have en god oplevelse, noget dejligt frisklavet mad, som til og med er til yderst rimelige priser, så skal man tage på Pizza2770 på Kongelundsvej Her er alt perfekt, og betjeningen i top. Det kan virkelig anbefales..

29. oktober 2022

Aldrig har jeg fået så gode pizzaer som…

Aldrig har jeg fået så gode pizzaer som her. Helt perfekte, sprøde og saftige pizzaer!!!

Vi bestilte en nummer 3 og en nummer 56, vi fik at vide det var klar efter 15 min, vi kommer ned for at hente og det er klar.

Tynde og sprøde pizza bunde, perfekt krydret og alt var PERFEKT.

Har 100% fundet vores nye take away sted. Glæder mig allerede til næste gang.

Tak for mad!!

22. oktober 2022

Pizzariaer og burgerbar er der tonsvis…

Pizzariaer og burgerbar er der tonsvis af efterhånden i det danske kongerige. Dog skiller Pizza 2770 sig markant ud fra mængden da de laver maden med sjæl og man kan tydelig se uanset om det er køkkenchefen eller pizzamanden så nyder de deres arbejde og der er en behagelig tone mellem dem.
Når alt kommer til alt er det et pizzaria og ja selvfølgelig laver de fejl da der er run på og kommunikationen fejler, men vigtigst af alt går de all-in for at gøre kunden tilfreds igen.
Der er ingen tvivl om når man træder ind i forretningen mærker man en behagelig omgangstone mellem personalet og stamkunderne.
Alt i alt 5 stjerner herfra baseret på kvaliteten af maden, råvarerne, den gode stemning og hygiejne.

26. oktober 2022

Taget i betragtning af hvilke andre…

Taget i betragtning af hvilke andre muligheder der er i byen er dette pizzaria klart det bedste. Dejligt med en stenovn og nogen udemærket pastaretter. Personalet er meget hjælpsomme og gør et godt arbejde, specielt taget i betragtning af hvor travlt der er på de rigtige tidspunkter. Jeg kan derfor give en varm anbefaling hvis man befinder sig i Kastrup og mangler en god pizza m.m

28. oktober 2022

Vi har lige bestilt 2 pizza sandwich…

Vi har lige bestilt 2 pizza sandwich idag og må bare sige det er de bedste vi har fået i flere år!
Brødet er helt fantastisk lækkert, sprødt luftigt og god smag.
Fyldet friskt og lækkert, selv salaten var græs grønt og sprødt!
Vi køber ofte lækkert mad derfra men disse sandwich slår alt !!
Tak for god mad !! Igen…

24. oktober 2022

Det var så Sidste chance🖕

Jeg købte mad der igår og fik bragt ud,
Jeg havde bestilt 2 kyllin med pommefrits og et hvidløgs brød 1.5 cola .
Så kommer han kun med kylling og pommefrits og påstå at colaen er udsolgt hvor jeg så ringer der op og de har masser af cola løgnere nå nok om det så er hvidløgsbrød der heller ik og han påstår det har vi ik bestilt 🤣 super dårligt mad løgnagtige ansatte ,yder med har de regnet forkert så de ringer når vi ligger og sover om aften 2230 og siger de skal ha 100kr extra for maden 🤔 jeg sir af hvad med det cirkus i har præsteret idag men han gav sig ik en millimeter han fik sin 100 kr og handler der ik mere nå jeg tænker på jeg ligger ihverfald 15000-20000 kr om året pga af alle mine unger nevøer og div som kommer i huset .
Syntes det er begyndt at sejle for jer held og lykke

10. juli 2021

Fra start af var det tydeligt at mærke

Fra start af var det tydeligt at mærke, at vi var et irritationsmoment for den unge dreng der betjente os, eftersom vi forstyrrede han tlf-samtale.
Da vi havde bestilt ventede vi udenfor og kom ind igen efter noget tid. Den unge dreng talte stadig i tlf og jeg havde ved bestillingen meddelt, at der ikke skulle dressing i mit pitabrød. Hvilket han skrev ned.
Han overrækker os maden og jeg spørger ham stille -for ikke at forstyrrer hans stadig igangværende tlf.samtale -om der er dressing i. (Jeg så han tidligere stod med flasken)
Han kigger på mig, tager vores mad og kaster det hen på en bordplade bag disken, sukker og vender øjne.
Jeg siger til ham at vi tager maden, men at hans attitude virkelig er dårlig og så går vi.
Jeg lagde maden på skraldespanden udenfor, da jeg ikke tåler dressing.
Men egentlig skulle jeg have talt med en af de andre medarbejdere eller hans chef, for sådan en forkælet opførsel er virkelig uacceptabel.
Rigtig ærgerlig oplevelse på Kongelundsvej 448.

14. maj 2021

Forsinket levering og kold mad

Levering knap 30 min for sent. Maden blev leveret til min underbo der er 90 år gammel og blev pænt forvirret. Det på trods af at 1.th er påført.
Maden var kold og isen smeltet. Det var sidste chance I fik!!!!!!

13. maj 2021

Er dette din virksomhed?