Virksomheden har svaret
“Mijn bestelling heeft een wereldreis gemaakt.” Gisteren contact opgenomen en aangegeven dat mijn bestelling nog niet was aangekomen. Ik kreeg direct een mailtje terug: er werden meteen nieuwe st... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik bestel hier al een aantal jaar de strijkapplicaties voor de verjaardagen van mijn kinderen. Deze keer heb ik ook gepersonaliseerde stickers besteld voor de traktatie van mijn oudste zoon en wauw, wat een snelle service! Heel erg bedankt!

Besvarelse fra Pimp Studio
Niks negatiefs te melden!!
Super goede communicatie. Top kwaliteit product!
Laura denkt met je mee!
En geeft je tips hoe het werkt.
Bij het product krijg je een net uitgetypt instructie foldertje bij.
Echt klasse!!

Besvarelse fra Pimp Studio
Laura denkt mee, is creatief en heeft de expertise. Het ontwerp ziet er in het echt nog beter uit.

Besvarelse fra Pimp Studio
Superleuke stickers! De service is uitstekend en supersnelle verzending. Aanrader!

Besvarelse fra Pimp Studio
Al jaren bestel ik bij Pimp Studio, altijd top kwaliteit en service

Besvarelse fra Pimp Studio
Voor stickers bestel ik standaard bij Pimp Studio. Betrouwbaar, snelle levering en top service! Denkt ook graag met je mee! Ik blijf in ieder geval klant

Besvarelse fra Pimp Studio
“Mijn bestelling heeft een wereldreis gemaakt.”
Gisteren contact opgenomen en aangegeven dat mijn bestelling nog niet was aangekomen. Ik kreeg direct een mailtje terug: er werden meteen nieuwe stickers gemaakt en de bestelling gaat morgen op de post.
Rond 12:00 uur keek ik in de brievenbus en ja hoor — daar was de “wereldreis”-bestelling alsnog! Direct weer contact opgenomen en aangegeven dat de bestelling eindelijk binnen was en dat ik de “nieuwe” bestelling graag tegemoet zou zien. Dit bleek helemaal niet nodig :D
Super bedankt voor het snelle reageren en de nieuwe stickers. Top!!

Besvarelse fra Pimp Studio
Vandaag een bestelling geplaatst voor gepersonaliseerde stickers. Waar normaal 1-3 werkdagen verwerkingstijd voor staat. Ik heb gevraagd of het mogelijk is dat het sneller kan i.v.m. verjaardag dochtertje. Binnen een uur !!! Kreeg ik al een mail dat hij is verzonden. Top service!!!! Bedankt!

Besvarelse fra Pimp Studio
Geweldig aanbod! De producten zijn van hoge kwaliteit en de ontwerpen zijn echt leuk en origineel. Levering is altijd snel en betrouwbaar. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar leuke traktaties, raamstickers of strijkapplicaties.

Besvarelse fra Pimp Studio
Goede ervaring mee! Snelle terugkoppeling, denkt mee, goede service en top kwaliteit!

Besvarelse fra Pimp Studio
Geweldige goede service , snelle reactie en snelle levering

Besvarelse fra Pimp Studio
Product volgens verwachting, super snelle levering.

Besvarelse fra Pimp Studio
Hele snelle levering. Ook had ik een mail gestuurd en daar werd ook snel en vriendelijk op gereageerd.

Besvarelse fra Pimp Studio
Echt top service! Mijn adres klopte niet uiteindelijk kreeg ik een mailtje omdat de verzending retour was gekomen. Binnen 1 dag was de verzending alsnog binnen. Super blij met de strijkapplicaties, werken erg makkelijk. En ook nog gratis extra stickers! Ik bestel zeker weer hier.

Besvarelse fra Pimp Studio
Super veel keuze maar een eigen ontwerp is ook geen probleem
Altijd snel reactie en zeer snel klaargemaakt.
Ik bestel al jaren en altijd zeer tevreden over mijn producten.

Besvarelse fra Pimp Studio
Prima producten , snelle levering.
Gebruik de Flock strijk applicaties voor bedrijsnaam op werkkleding,laat niet los en blijft mooi.
Prijs,kwaliteit beter dan bedrukte werkkleding.

Besvarelse fra Pimp Studio
Super leuke stickers erg blij mee !
Leuke traktatie geworden

Besvarelse fra Pimp Studio
Ik bestel al jaren traktatiestickers en de service is super! Altijd super snel verzonden, de kwaliteit is top, fijn contact bij vragen en indien nodig wordt er met je meegedacht. Echt heel fijn.

Besvarelse fra Pimp Studio
Al een aantal jaar verschillende stickers besteld. Zeer tevreden met zowel de producten maar ook zeker met de communicatie en de verzending. Ze denkt met je mee, reageert vriendelijk en snel en het wordt snel en ‘leuk’ verzonden

Besvarelse fra Pimp Studio
Voor mijn 3 kids bestel ik jaarlijks de traktatiestickers bij Laura. De stickers zijn super mooi, niet te duur en ze heeft een hele ruime keuze in haar shop. Tevens denkt ze echt goed mee als je een vraag hebt of een thema mist dus super tevreden! Echt een aanrader!

Besvarelse fra Pimp Studio
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.