Heavenfindz Anmeldelser

4,4

⭐⭐⭐⭐⭐ Super tevreden over mijn ervaring met HeavenFindz! De website is overzichtelijk, het aanbod is leuk en de service verliep snel en professioneel. Alles ging zoals verwacht en de communicatie w... Se mere

Super leuke en kwalitatieve kleding, heel erg tevreden met mijn nieuwe broeken! Was overigens ook snel verzonden en met verzorging ingepakt!

In een TikTok livestream terecht gekomen, zag super mooie kleding. Twijfelde tussen 2 maten en de dame heeft al mijn vragen beantwoord en op aanraden voor maat M gekozen. De party blue set is zo gewel... Se mere

Svarer typisk inden for 24 timer

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Super tevreden over mijn ervaring met HeavenFindz! De website is overzichtelijk, het aanbod is leuk en de service verliep snel en professioneel. Alles ging zoals verwacht en de communicatie was prettig. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare en fijne ervaring. Ik kom hier zeker nog eens terug!

21. august 2026

Echt een superleuk jurkje

Echt een superleuk jurkje. Lekker stofje ook. En het klopt inderdaad: one size fits all. Had ik niet verwacht. Ook snel ontvangen. Erg blij mee.

24. juli 2026

Besvarelse fra Heavenfindz

Super fijn om te horen! Mocht je nog andere kleurtjes willen we hebben nu een summer deal met de jurken! Op de rest van de collectie hebben we 15% korting met de code SUMMER

Blij mee!

Snelle verzending, dus gewoon vanuit Nederland! Jurk is ietwat strak voor iemand met maat 42 maar het kan!
Het denimsetje is echt supermooi en past perfect!!

8. juli 2026

Maatadvies gevraagd over een broek in…

Maatadvies gevraagd over een broek in een tiktok live. Zo goed advies gekregen, toch een maat kleiner besteld dan ik dacht, en hij zit perfect. Was de dag erna al binnen. Heel fijn contact te krijgen en direct antwoord op je vragen en een hele snelle levering.

7. juli 2026

Ik heb een pakket bij ze besteld niet te vrede

Ik heb een pakket bij ze besteld waarvan ik 2 producten wou retourneren. Hiervoor gemaild en werd eerst overgehaald dat de broek wel zou uitlopen en naar mij lichaam gaat zitten. Ik wil toch mijn producten retourneren. Uiteindelijk heb ik een dhl retourlabel aangemaakt deze word automatisch op hun dichtstbijzijnde pakketpunt afgeleverd. Dit gemaild te hebben naar hun krijg ik als antwoord wij halen geen pakketjes op bij een afhaal punt terwijl ik het retourlabel al gehaald heb. Nu moet ik dus een extra retourlabel gaan aanvragen terwijl ze hun pakketjes zelf ook afleveren bij dat punt om te versturen.. erg jammer voor mij geen heavenfindz meer

8. juli 2026

Besvarelse fra Heavenfindz

Hi, op ons retourformulier staat een retour adres aangegeven.

Pakket retour gedaan

Pakket retour gedaan, maar het werd niet opgehaald met de afhaalcode bij DHL. Contact gehad met DHL en die zeiden dat ze meerdere malen een mail naar ze hebben gestuurd met de afhaalcode, hun zeggen dat ze geen afhaalcode hebben gekregen. Ze hebben het pakket dus weer retour gestuurd naar mij en kan ik weer betalen voor een retourlabel, ze denken nergens over mee! Dus nooit weer voor mij geen bestelling hier

3. juni 2026

Besvarelse fra Heavenfindz

Pakketten kunnen altijd retour worden gestuurd naar ons retouradres. Normaal gesproken halen wij pakketten niet op, omdat het voor ons niet mogelijk is om retourzendingen van iedereen op verschillende locaties af te halen. Daarom werken wij met een vast retouradres.

In dit geval waren wij bereid om het pakket af te halen. Hiervoor hadden wij echter wel een bericht of bevestiging moeten ontvangen van dhl. Helaas hebben wij niets in onze e-mail ontvangen, waardoor wij niet op de hoogte waren van de afhaalmogelijkheid. Daar kunnen wij dan ook niets aan doen.

roze glitter pak

Had het roze glitter spijker pak aan en kreeg heel veel complimenten van mensen die ik niet kenden. Zit ook erg lekker en goeie kwaliteit !! 😍

5. juni 2026

Dankjewel! Alles is nu met 15% korting te shoppen met de code SUMMER

Wat een geweldige webshop

Wat een geweldige webshop ! Ik heb de party set ondertussen al in 3 verschillende kleuren en ik heb ook altijd een heel goed contact met de verkoopster! De verzending gaat heel snel naar België ! Ik moet dringend plaats maken in mijn kast voor nog meer leuke items van Heavenfindz. 💕

6. juni 2026