Pico

Jeg har ledt efter de helt perfekte hoops i lang tid og min veninde anbefalede Pico. Jeg besøgte butikken på Østerbro og hold da op et imponerende udvalg :-) Ekspedienten var meget hjælpsom og j... Se mere

Vil ikke engang anbefale Picos smykker til min værste fjende!! Købte et par øreringe til 300 kr. og allerede 5 dage efter, går låsen i stykker på den ene ørering, så den falder af på floor og forsvind... Se mere

Smykker på H&M niveau Smykker på H&M niveau, nej næsten ringere. Købte en Drop ring til min datter. Efter ikke engang en måned skaller belægningen af ovenpå og den farver fingeren grøn. Jeg skriv... Se mere

Har handlet utrolig mange gaver i Pico, elsker simpelhen alle de fine smykker og at der er gjort så meget ud af stilen i butikkerne :-) En halskæde jeg købte til en veninde var blevet yndlings, og h... Se mere

Hyggeligste smykkebutik til dags dato

Hyggeligste smykkebutik til dags dato, der er en super god stemning inde i butikken og så har de de lækreste ting, så jeg kommer aldrig hjem tomhændet!
Jeg har købt så mange fine ting derinde, både til mig selv og til gave, og det er altid en succes!

27. marts 2020

Flotte produkter og super service. Altid hurtige og venlige til at besvare e-mails. Den eneste grund til kun 4 stjerner er, at jeg har fået to ringe fra dem og begge har mistet sten utroligt hurtigt. Men begge gange har jeg modtaget en ny ring :-)

2. januar 2020

Billig bras og dårlig service...

Jeg købte en halskæde tilbage i februar for 400kr, og kæden har allerede været gået i stykker 3 gange!! Alle af gangene er kæden blevet sendt til reparation, som tager op til en måned. Sidste gang gik kæden i stykker igen allerede få dage efter jeg havde modtaget den.... Jeg bliver så træt og irriteret over situationen, og de vil i butikken hverken give mig en ny halskæde eller refunderer pengene. Sindssyg dårlig service og endnu værre produkter!!!!!

7. november 2019

jeg fik fornylig en hårklemme af min…

jeg fik fornylig en hårklemme af min mormor i gave, som kostede 250 kr. Der gik så to uger, hvor jeg ikke har haft hårspændet andre steder end i håret. Der falder så to sten af det hårspænde, hvor jeg så går ned og spørger om jeg kan få et nyt, fordi de sten ikke burde falde af, eftersom det er dem man betaler for. Hun siger så nej, hvilket jeg ikke synes er okay, eftersom min mormor har betalt 250 kr. for det spænde.

23. oktober 2019

smykker der smitter af

Har været glad for et par af deres produkter, men har for nyligt købt en ankelkæde som smittede af med en grøn tone, allerede første gang jeg bar den, og det viser helt sikkert at smykkerne ikke er i en kvalitet, der matcher prisen. Kommer IKKE til at købe smykker her fremover.

28. juli 2019

Har handlet utrolig mange gaver i Pico

En halskæde jeg købte til en veninde var blevet yndlings, og hun kom til at knække kæden da den blev viklet ind i noget. Hun gik ind i butikken med den og de har simpelhen eget værksted som kunne reparere det, fantastisk!
Det havde jeg ikke troet til de priser. Nu sidder yndlingshalskæden lige hvor den skal igen.

11. juli 2019

Har handlet nogle gange i Aarhus…

Har handlet nogle gange i Aarhus butikken og jeg kan mærke, at det ærger mig helt vildt, at jeg går derfra med en ærgerlig oplevelse.
Butikkens indretning kunne mange andre butikker lære enormt meget af, for universet og indretningen indbyder så meget til at købe en masse fine ting. Begge gange jeg har besøgt butikken har det været en hverdags formiddag og er ekspederet af samme unge pige begge gange - altså et tidspunkt, hvor jeg oftest er alene i butikken. Alligevel får jeg dårligt et hej medmindre jeg selv fisker efter det, der er mange varer i butikken, hvor der ikke er priser på og når man spørger ekspedienter virker hun uoplagt, har aldrig budt ind med vejledning eller forsøgt at hjælpe med inspiration eller til det korrekte køb. Alt i alt verdens fladeste serviceniveau i verdens fineste butik - det er ærgerligt!

27. januar 2019

Ualmindelig dårlig kundeservice

Jeg har købt en halskæde til 600kr som nu har været til Rep 3 gange. Jeg hentede den i går, og efter to timer er gik den allerede i stykker igen. Jeg ringede derind fordi jeg mener at nu må jeg da snart få en ny halskæde, men nej de vil kun reparere den igen, så det vil sige at jeg skal gå rundt med en kæde hvor man kan se at den er blevet repareret 4 steder. Det er under al kritik!

18. januar 2019
Vis anmeldelser på alle sprog. (31 anmeldelser)