Så blev det sidste gang jeg kom her og…
Så blev det sidste gang jeg kom her og købt kebab/pizza har aldrig oplevet nåde så latterligt da jeg skulle betale.
Får min mad og vil betale med dankort men får igen alvidende at den er ude af drift og skal betale med mobilpay som jeg gøre opmærksom på jeg ikke kan da det nede så er nød til at betale med kort så starter ballade og jeg er et svin og løgnen og bums og bare vil snyde ham og det skal lige siges at der på det tidspunkt er andre kunder i butikken så ret pinligt og forklare ham at jeg ikke kan gøre nåde men han ligeglad for jeg er bare som alle andre der vil snyde ham.
NEJ jeg vil betale for min mad og problemet er at han ikke får sine penge med det samme når det på kort som på mobilpay det kan og bliver aldrig mit problem jeg betaler for min mad og sjovt nok så virker kort maskine pludselig alligevel så kan betale imens jeg bliver svine til jøsses hvor er det sørgeligt at det blevet sådan.😡😡😡😡
Godt råde til alle hold jer væk fra stedet hvis i ikke vil udsættes for dårlig behandling.