Fuldstændig umuligt at få sine…
Fuldstændig umuligt at få sine dokumenter godkendt, alt står på engelsk og der står dansk slot. De vil ikke udbetale de penge man har vundet.
Har intet med Danmark at gøre.

Besvarelse fra Godofwins
Hey there, and welcome! This is your go-to place to talk about everything God of Wins – from exciting games to big wins. Whether you're a beginner or a pro, feel free to share your experiences, tips, and questions. Let's make the most of this gaming adventure together! Good luck and have fun!
Holland
Svarer typisk inden for 1 måned
Har intet med Danmark at gøre.

Besvarelse fra Godofwins
De snyder bare folk de svindle ik andet

Besvarelse fra Godofwins
Dette er et scam site - brug ikke penge her! Stol ikke på de positive anmeldelser - det er svindel hele vejen igennem. Har indrapporteret til spillemyndigheden i DK!0

Besvarelse fra Godofwins
It is very very very bad and scam casino . Dont play on this casino

Besvarelse fra Godofwins
Lad vær med at spille her.
Dårlig service, dårlige spille maskine og du kan ikke få dine penge udbetalt.