PHOTOWALL Anmeldelser

2.464
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tapeta wykonana pięknie. Przez nie wprawionych fachowców trzeba było ją wielokrotnie poprawiać, a klej przy tapecie samoprzylepnej wielokrotnie dał się odklejać i przyklejać. Jedyne zastrzeżenie, ze w... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tapeta dobrej jakości, gruba i łatwa w kładzeniu na ścianach, minus-widoczna biała krawędź tapety przy ciemnych kolorach (zostaje widoczna po położeniu). Realizacja zgodnie z zamówieniem (dobór wzor... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bardzo dobry kontakt z firmą, można bezpłatnie modyfikować tapetę. Polecam zamówienie próbek, gdyż kolory mogą odbiegać od tych pokazanych na stronie. Tapeta wykonana z solidnego papieru. Ja wybrałam... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dobrze funkcjonująca strona internetowa, przejrzystość, łatwy sposób zamówienia. Możliwość zamówienia próbki i sprawdzenia koloru oraz wzoru tapety na żywo w pomieszczeniu. Fajna funkcja wizualizacji... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Tapetbutik
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Plakatbutik

Skrevet af virksomheden

Wall Art by Passionate People U nas znajdziesz tapety i obrazy, które będą Ci odpowiadać. Pasja i dbałość o szczegóły to cechy, dzięki którym pomożemy Ci w stworzeniu domu odzwierciedlającego Twoją osobowość.

Photowall

Skrevet af virksomheden

Najwyższa jakość
Jakość materiału oraz druku oferowanych przez nas fototapet i wydruków na płótnie jest najwyższa. Są przyjazne dla środowiska i spełniają wymogi szwedzkich norm dotyczących ognioodporności, a ponadto nie blakną pod wpływem promieni słonecznych. Do zamówienia zawsze dołączamy klej do tapet.
Gwarancja 100% zadowolenia klienta
W razie niezadowolenia z otrzymanego zamówienia klient ma prawo do zwrotu towaru bez podania przyczyny w ciągu 30 dni. Nie ma znaczenia fakt, że produkt jest jedyny w swoim rodzaju i powstał na podstawie obrazu klienta i podanych przez niego wymiarów. W ciągu 30 dni wymienimy fototapetę lub wydruk na płótnie na inny egzemplarz albo zwrócimy pełną cenę zakupu.
Bezpłatna przesyłka, szybka dostawa
Zamówienia wysyłamy w ciągu 1-4 dni, a dostawa zawsze jest darmowa.
Możliwość dostosowania motywu
W naszej ofercie dostępnych jest 25 000 motywów, których rozmiary można dobrać tak, by dobrze wyglądały na ścianie. Jeśli jednak okaże się, że nie znajdziesz tego, czego szukasz, możesz użyć własnego obrazu.

100% gwarancji

Tapety i obrazy na wymiar. Darmowa dostawa. Wysyłka w ciągu 1-4 dni.

Tapety i obrazy na wymiar. Darmowa dostawa. Wysyłka w ciągu 1-4 dni.
Pragniemy, aby wszyscy nasi klienci byli zadowoleni. Jeśli zamówiony produkt nie spełni Twoich oczekiwań, oferujemy możliwość dokonania zwrotu w ciągu 30 dni.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(2.464)

380 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Śliczna tapeta

sprawnie przyszło. niektóre kawałki tapety miały wyraźny brzeg papieru, co dało efekt ciut białej linii. Wybrałam bardzo wzorzysty wzór, więc nie jest to bardzo widoczne, ale rozumiem, że mogą być ludzie którym to przeszkadza.

Świetny szybki kontakt

Świetny szybki kontakt, wzorowa reakcja na zaistniałą sytuację ( farba przyszła w pękniętym wiaderku i zawartość wylała się do kartonu), bardzo szybko dosłano mi nową farbę!

Dobry sklep

Pozwilili mi wymienić tapetę, która nie wpasowała się kolorystycznie. Bardzo szybki zwrot środków. Bardzo miła współpraca z działem sprzedaży.

Świetna tapeta!

Przesyłka z tapetą przyszła szybko i była porządnie zapakowana. Sama tapeta jest bardzo dobrze wykonana i równo przycięta - nie było żadnych problemów z dopasowaniem brytów. Pięknie wygląda na ścianie (obraz Henri Rousseau).

19. marts 2026
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Tapeta jest wysyłana w zbyt cienkich…

Tapeta jest wysyłana w zbyt cienkich pasach, węższych nawet od normalnej tapety, przez co widać (mocno widać) za dużo łączeń.

PHOTOWALL-logo

Besvarelse fra PHOTOWALL

Szanowna Pani Katarzyno,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Informujemy, że nasze tapety wysyłane są w panelach o szerokości 45 cm, co stanowi standardowy rozmiar paneli tapet. Przy prawidłowym montażu łączenia nie powinny być widoczne.

Na naszej stronie udostępniamy szczegółowe poradniki oraz materiały wideo, które krok po kroku pokazują, jak poprawnie zainstalować tapetę, aby uzyskać najlepszy efekt końcowy.

Jeśli jednak produkt nie spełnił Pani oczekiwań, zachęcamy do kontaktu z naszą obsługą klienta – telefonicznie lub mailowo (24/7). Z przyjemnością przeanalizujemy sytuację i postaramy się zaproponować możliwie najlepsze rozwiązanie.

Z pozdrowieniami
Marek Photowall

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Zamówiłam projekt indywidualny

Zamówiłam projekt indywidualny, żeby dostosować obraz na tapecie do swojego wnętrza, a konkretnie do wysokości kanapy. Obraz mial być wyżej, a jest na dolnej granicy i się niestety prezentuje nie tak jak powinien. Druga sprawa różnica kolorów, kolory sie różnią po intensywności na stykach dwóch rolek. I trzecie jakości kleju jak i zestawu z narzędziam do klejenia tapety bardzo słaba.

23. marts 2026
PHOTOWALL-logo

Besvarelse fra PHOTOWALL

Szanowna Pani,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Bardzo nam przykro słyszeć o powstałych niedogodnościach i serdecznie przepraszamy za wszelkie problemy związane z zamówieniem.

Przykro nam, że nie udało się w pełni doprecyzować projektu z naszym działem graficznym. Zawsze zalecamy możliwie dokładną współpracę z grafikami oraz szczegółowy opis oczekiwań, aby projekt mógł zostać przygotowany zgodnie z wizją klienta. Każdorazowo przed realizacją zamówienia przesyłany jest również projekt do akceptacji.

Jednocześnie informujemy, że jeśli finalny produkt nie spełnił Państwa oczekiwań, istnieje możliwość jego zwrotu w ciągu 30 dni od momentu otrzymania zamówienia i uzyskania pełnego zwrotu środków.

Dodatkowo rekomendujemy każdorazowe sprawdzenie produktu przed instalacją, aby upewnić się, że nie występują ewentualne różnice w kolorach lub inne niezgodności.

Dziękujemy za przekazanie swojej opinii – jest ona dla nas bardzo cenna i pomaga nam stale podnosić jakość naszych usług.

Przypominamy również, że nasz zespół wsparcia jest dostępny 24/7 zarówno telefonicznie, jak i mailowo i pozostaje do Państwa dyspozycji.

Z pozdrowieniami
Marek Photowall

Bardzo wysoka jakość

Tapeta pięknie wydrukowana, sposób oznaczenia fragmentów jasny i klarowny, bardzo łatwy montaż dzięki dołączonemu klejowi. Efekt jest piękny - pokój nabrał charakteru.
Samo zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie.

19. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jestem zachwycona fototapetą marki…

Jestem zachwycona fototapetą marki Photowall Sweden. Zdecydowaliśmy się na położenie tapety w pokoju córeczki. Marzeniem córki był leśny, magiczny wzór i taki właśnie udało się znaleźć. Wybraliśmy opcję samoprzylepną tapety. Jeż montaż był naprawdę bardzo prosty. A efekt przeszedł nasze oczekiwania!!! Bardzo szybki czas realizacji zamówienia i wysyłki również nas pozytywnie zaskoczył. Zdecydowanie polecamy

11. marts 2026

Tapeta z motywem lasu

Tapeta z motywem lasu to strzał w dziesiątkę
Wygląda przepięknie i totalnie odmieniła wnętrze – pokój stał się przytulny, spokojny i ma niesamowity klimat. Wzór jest bardzo realistyczny, kolory naturalne i stonowane, dzięki czemu nie męczą oka, a wręcz wprowadzają relaksującą atmosferę jak na spacerze wśród drzew.

17. marts 2026

Bardzo ładna tapeta

Bardzo ładna tapeta, wszystko dobrze zorganizowane, można zamówić próbki, aby zobaczyć jak w rzeczywistości wygląda tapeta, szybka wysyłka .

16. marts 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Dobra tapeta ale obraz w jakości sztuczny

Tapeta przyszła zgodnie z terminem. Jakość samej tapety bardzo dobra, gruby papier, który dobrze się kładzie. Do tego nie mam zarzutów, choć cena bardzo wysoka w stosunku do konkurencji. Wybrałam tą ofertę ze względu na zdjęcie, którego w żadnej innej ofercie nie ma. Niestety odjęłam 1 gwiazdkę gdyż zdjęcie, które wybrałam w rzeczywistości wygląda bardzo sztucznie. Zamiast realnego niedźwiedzia jest jakby bajkowo-rysunkowy. Mam 3 tapety ze zwierzętami i każda z innej firmy. Ta była najdroższa i niestety najbardziej "sztuczny" obraz przedstawia. Na zdjęciu poglądowym wygląda bardziej realnie.

25. februar 2026

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.