PHOTOWALL Anmeldelser

2.467
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kupilam już drugą. Zdecydowanie do wyboru waszej firmy zacheciły mnie bezpłatne próbki. Przydały się nie tylko na początku przy wyborze motywu ale także poźniej przy doborze koloru ścian, mebli i... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Cały proces od zamówienia do dostawy przebiegł szybko i bezproblemowo. Ale jeszcze nie wiem, jak zamówiona tapeta wygląda na ścianie, bo dopiero czeka na położenie... chociaż, w rolce wydaje się jaśn... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tapeta dobrej jakości, gruba i łatwa w kładzeniu na ścianach, minus-widoczna biała krawędź tapety przy ciemnych kolorach (zostaje widoczna po położeniu). Realizacja zgodnie z zamówieniem (dobór wzor... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tapeta wykonana pięknie. Przez nie wprawionych fachowców trzeba było ją wielokrotnie poprawiać, a klej przy tapecie samoprzylepnej wielokrotnie dał się odklejać i przyklejać. Jedyne zastrzeżenie, ze w... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Tapetbutik
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Plakatbutik

Skrevet af virksomheden

Wall Art by Passionate People U nas znajdziesz tapety i obrazy, które będą Ci odpowiadać. Pasja i dbałość o szczegóły to cechy, dzięki którym pomożemy Ci w stworzeniu domu odzwierciedlającego Twoją osobowość.

Photowall

Skrevet af virksomheden

Najwyższa jakość
Jakość materiału oraz druku oferowanych przez nas fototapet i wydruków na płótnie jest najwyższa. Są przyjazne dla środowiska i spełniają wymogi szwedzkich norm dotyczących ognioodporności, a ponadto nie blakną pod wpływem promieni słonecznych. Do zamówienia zawsze dołączamy klej do tapet.
Gwarancja 100% zadowolenia klienta
W razie niezadowolenia z otrzymanego zamówienia klient ma prawo do zwrotu towaru bez podania przyczyny w ciągu 30 dni. Nie ma znaczenia fakt, że produkt jest jedyny w swoim rodzaju i powstał na podstawie obrazu klienta i podanych przez niego wymiarów. W ciągu 30 dni wymienimy fototapetę lub wydruk na płótnie na inny egzemplarz albo zwrócimy pełną cenę zakupu.
Bezpłatna przesyłka, szybka dostawa
Zamówienia wysyłamy w ciągu 1-4 dni, a dostawa zawsze jest darmowa.
Możliwość dostosowania motywu
W naszej ofercie dostępnych jest 25 000 motywów, których rozmiary można dobrać tak, by dobrze wyglądały na ścianie. Jeśli jednak okaże się, że nie znajdziesz tego, czego szukasz, możesz użyć własnego obrazu.

100% gwarancji

Tapety i obrazy na wymiar. Darmowa dostawa. Wysyłka w ciągu 1-4 dni.

Tapety i obrazy na wymiar. Darmowa dostawa. Wysyłka w ciągu 1-4 dni.
Pragniemy, aby wszyscy nasi klienci byli zadowoleni. Jeśli zamówiony produkt nie spełni Twoich oczekiwań, oferujemy możliwość dokonania zwrotu w ciągu 30 dni.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(2.467)

383 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Dobra tapeta ale obraz w jakości sztuczny

Tapeta przyszła zgodnie z terminem. Jakość samej tapety bardzo dobra, gruby papier, który dobrze się kładzie. Do tego nie mam zarzutów, choć cena bardzo wysoka w stosunku do konkurencji. Wybrałam tą ofertę ze względu na zdjęcie, którego w żadnej innej ofercie nie ma. Niestety odjęłam 1 gwiazdkę gdyż zdjęcie, które wybrałam w rzeczywistości wygląda bardzo sztucznie. Zamiast realnego niedźwiedzia jest jakby bajkowo-rysunkowy. Mam 3 tapety ze zwierzętami i każda z innej firmy. Ta była najdroższa i niestety najbardziej "sztuczny" obraz przedstawia. Na zdjęciu poglądowym wygląda bardziej realnie.

25. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Piękna i łatwa w montażu.

Tapeta przyszła bardzo szybko. Mimo obaw, czy uda nam się dobrze ułożyć, poszło nam z mężem sprawnie, bez żadnych problemów. Nie trzeba wcale układać na zakładkę, jak ktoś tu pisał w opiniach. Robiliśmy wszystko zgodnie z instrukcją i wyszło pięknie.

5. marts 2026

Tapeta Marble Breeze

Tapeta Marble Breeze - Ivory (Tapeta - Premium Matte) to ogromne rozczarowanie. Kolor w rzeczywistości zupełnie odbiega od tego, co przedstawiono na zdjęciach – zamiast eleganckiego, jasnego odcienia otrzymałem coś kompletnie innego. Niestety, efekt końcowy jest daleki od oczekiwań.

Co gorsza, jakość absolutnie nie odpowiada cenie. Produkt określany jako „premium” nie powinien wyglądać i sprawiać takiego wrażenia. Materiał i wykończenie nie uzasadniają tak wysokiego kosztu.

Podsumowując – pieniądze wyrzucone w błoto. Zdecydowanie nie polecam, jeśli ktoś liczy na jakość adekwatną do ceny.

16. december 2025

Szanowny Kliencie,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jest nam bardzo przykro, że tapeta Marble Breeze - Ivory (Premium Matte) nie spełniła Państwa oczekiwań – szczególnie w zakresie koloru oraz jakości.

Chcielibyśmy uprzejmie zaznaczyć, że ze względu na różnice w ustawieniach ekranów oraz proces druku, odcienie produktu mogą się nieznacznie różnić od tych prezentowanych na zdjęciach. Dlatego zawsze rekomendujemy zamówienie próbek przed dokonaniem właściwego zakupu, aby mogli Państwo dokładnie ocenić kolor oraz wykończenie materiału.

Jednocześnie informujemy, że oferujemy możliwość zwrotu produktu w ciągu 30 dni od jego otrzymania, wraz z pełnym zwrotem środków. Jeśli chcieliby Państwo skorzystać z tej opcji, nasz dział obsługi klienta pozostaje do Państwa dyspozycji 24/7 i z przyjemnością pomoże w całym procesie.

Jeszcze raz przepraszamy za zaistniałą sytuację i dziękujemy za Państwa opinię – jest ona dla nas bardzo cenna i pomaga nam stale poprawiać jakość naszych produktów oraz usług.

Piękna tapeta

Piękna tapeta, super się kładło (polecam samoprzylepną), miło, że była podzielona na części. Porządnie zapakowana, dotarła bezpiecznie. Będę zamawiać podobnie, jeśli będzie taka potrzeba!

10. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kolwjny raz sie nie zawiodlam

To juz kolejna fototapeta w moim domu od Photowall Sweden i jak zawsze wysoka jakos produktu i swietny kontakt .
Dopracowanie wzoru pod moje wymogi .. szybkie i latwe nakladanie fototapety. Mega jakosc

25. februar 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Zamówiłam 3 tapety

Zamówiłam 3 tapety.
Zgodne z opisem, ale ciemne tapety mają łączenia od spodu białe i efekt końcowy bardzo mnie zawiódł.
Tapety z innych firm mają od wewnątrz wykończenie łączeń w kolorze tapety aby nie było ich widać a mimo to ze kładł je dobry fachowiec, wyszło słabo.
Poza tym widać pod światło każdą niewielką doskonałość po zwykłym dotknięciu.
Ogolenie się zawiodłam bo były dobre opinie…

3. marts 2026

Tapeta niezgodna z zamówieniem

Tapeta niezgodna z zamówieniem, zamówiona w premium matte, otrzymałam błyszcząca jak z przed 30 lat…
Photowall nie poczuwa się do odpowiedzialności. Oferowana rekompensata to zwrot kosztów zamówienia przy oczekiwanym demontażu tapety, nie chcą ponieść kosztu usługi montażu tapety i demontażu- w takim przypadku pozostaje ze zniszczoną ścianą i poniesionymi dodatkowymi kosztami.
Zdjęcia na stronie wprowadzają w błąd, nie są zgodne z tym co otrzymałam.

21. februar 2026
Uopfordret anmeldelse

Szanowna Pani Patrycjo,

bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z otrzymaną tapetą oraz za całą zaistniałą sytuację.

Uprzejmie informujemy, że zawsze zalecamy zamówienie próbek przed dokonaniem instalacji, aby móc dokładnie zapoznać się z materiałem oraz jego wykończeniem i podjąć w pełni świadomą decyzję. Dodatkowo tapetę należy dokładnie sprawdzić przed montażem, aby upewnić się, że spełnia wszystkie oczekiwania oraz nie posiada wad.

Zgodnie z naszymi zasadami, produkt po instalacji uznawany jest za zaakceptowany. W przypadku gdy materiał nie spełnia oczekiwań, istnieje możliwość zwrotu w ciągu 30 dni – pod warunkiem, że nie został on zamontowany.

Chcielibyśmy jednak podkreślić, że zależy nam na znalezieniu możliwie najlepszego rozwiązania. W obecnej sytuacji konieczny jest demontaż tapety oraz przesłanie do nas zdjęć po jej usunięciu. Po ich otrzymaniu będziemy mogli zaproponować dalsze kroki, w tym zwrot środków za produkt.

Zawsze staramy się współpracować z naszymi klientami i znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie każdej sytuacji.

Jeszcze raz bardzo przepraszamy za powstałe niedogodności i dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Dzień Dobry

Dzień Dobry, jest to nasza druga tapeta w nowym domu. Pierwsza została zakupiona u innego producenta. Ta z Photowall pomimo wybrania opcji Premium Matte jest bardzo słabej jakości, cienka i bardzo źle się ją układa, widać na niej każde dotknięcie palca.

18. februar 2026

Szanowni Państwo,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Bardzo nam przykro, że produkt nie spełnił Państwa oczekiwań.

Uprzejmie informujemy, że na naszej stronie istnieje możliwość zamówienia próbek tapet przed złożeniem głównego zamówienia. Pozwala to dokładnie zapoznać się z materiałem, jego strukturą oraz kolorystyką.

Dodatkowo informujemy, że klienci, którym produkt nie przypadł do gustu, mają prawo do zwrotu w ciągu 30 dni od momentu otrzymania zamówienia i otrzymania pełnego zwrotu środków.

Nasza obsługa klienta jest dostępna 24/7 i chętnie pomoże w przypadku reklamacji lub udzieli wszelkich dodatkowych informacji.

Tapety są przepiękne :)
Wysoka jakość wykonania :)
Polecam bardzo serdecznie:)

27. februar 2026

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.