Photogifts.nl Anmeldelser

2.403

4,7

De door mij gemaakte foto, waarvan ik een poster bestelde op geborsteld aluminium, werd snel geleverd. De kwaliteit was prachtig. Precies zoals ik had gehoopt. Ik heb er iemand een groot plezier mee... Se mere

Een foto op aluminium met een wagonblok besteld. Vrijdag besteld en dinsdag lag het al klaar. Supersnel dus. En de kwaliteit? Echt geweldig! Mooie afgeronde hoeken op het aluminium en een erg mooi ro... Se mere

Wat een goede service, ik had wat twijfels over een upload. Na telefonisch contact goed geholpen. Zeer fijn dat er wordt meegedacht in oplossingen. De levering was zeer snel en zoals altijd van op... Se mere

Bij deze een nieuwe beoordeling. Het product is mooi (akoestisch paneel) en goed verpakt aangeboden. In eerste instantie liep de communicatie met photogifts heel stroef, maar uiteindelijk heb ik... Se mere

1. Indretningsarkitekt

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

De beste kwaliteit wanddecoraties en 100% maatwerk. Photogifts.nl biedt buitengewoon goede fotoafdrukken tegen zeer scherpe prijzen. Laat jouw mooiste foto afdrukken op een van de prachtige materialen in alle formaten.

2 t anmeldelser

(2.403)

Foto op canvas is mooi geworden

Foto op canvas is mooi geworden. Het enige minpuntje is dat foto op canvas gewoon tegen de voordeur is gezet ( en heeft daar een hele tijd gestaan ) en niet bij de buren is afgegeven zoals afgesproken.

14. juli 2021

Hallo Ronald,

Goed om te horen dat de canvas print naar wens is.
Wij zullen contact opnemen met de bezorgdienst om te kijken hoe dat tot stand is gekomen om dit in het vervolg niet weer te laten gebeuren.

Paolo - Team Photogifts.nl

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, supersnelle levering. Professioneel verpakt en heldere website

11. juli 2021

Paolo – Team Photogifts.nl

Goede kwaliteit buitencanvas 90 cm op…

Goede kwaliteit buitencanvas 90 cm op 90 cm. Twee stuks. Goed verpakt. Snel geleverd. Vragen i.v.m. betaling vlot afgehandeld.

10. juli 2021

Besvarelse fra Photogifts.nl

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling! Veel plezier ervan!

Akoestisch doek

Goede ervaring: goede scherpte de afbeelding, kei snel geleverd en goed contact binnen de kantoortijden van Photigifts. Wij hadden meerdere specifieke vragen/zorgen waar wij duidelijk antwoord op kregen.

Een van deze vragen was of wij het doek met de lijst strak tegen de muur konden monteren, dat bleek jammergenoeg niet zo te zijn. Zweeft 2cm van de muur vanwege het ophangsysteem.

4. juli 2021

Besvarelse fra Photogifts.nl

Bedankt voor de goede beoordeling! Veel plezier van uw bestelling!

Foto op houtblok besteld

Foto op houtblok besteld, werd binnen 48 uur netjes geleverd en voldoet volledig aan de verwachtingen.
Kan photogifts.nl dan ook zeker aanbevelen.
Ook het bestelproces via de website was erg eenvoudig en prettig.

4. juli 2021

Foto aluminium 60 x 40

Foto aluminium 60 x 40. Duidelijke foto, haarscherp. Keurig verpakt en binnen afgesproken tijd geleverd

3. juli 2021

Uitstekend

Zoals elke keer weer. Uitstekende kwaliteit, service en razend snelle levering.

Paolo – Team Photogifts.nl

Mooie kwaliteit mooie kleuren en…

Mooie kwaliteit mooie kleuren en supersnel geleverd

Goede service

Goede service, mooi product

Besvarelse fra Photogifts.nl

Bedankt voor de goede beoordeling! Veel plezier van uw bestelling!

Paolo – Team Photogifts.nl

Vriendelijke vakundige service waar je…

Vriendelijke vakundige service waar je een afspraak mee kunt maken.Ook de kwaliteit was uitstekend,print op hout,heel mooi.
Ook heel behulpzaam en nemen de tijd om vragen te beantwoorden.
Fijn bedrijf,
Aanrader.

28. juni 2021

Super!

Zoals altijd is het allemaal weer super goed geregeld.

28. juni 2021

Mooie kwaliteit!

26. juni 2021

Zeer tevreden

Super verzorgd....zowel in de uitvoering als de levering!

26. juni 2021

Paolo – Team Photogifts.nl

Heel mooi! Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Ik had eerst een afdruk (op metaal) elders besteld, maar deze was echt niet mooi. Onscherp, slechte kwaliteit.

Hier een foto op een houtblok besteld en deze was echt prachtig!! Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Zeker een aanrader!!

23. juni 2021

Product is MOOI