De door mij gemaakte foto, waarvan ik een poster bestelde op geborsteld aluminium, werd snel geleverd. De kwaliteit was prachtig. Precies zoals ik had gehoopt. Ik heb er iemand een groot plezier mee... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Een foto op aluminium met een wagonblok besteld. Vrijdag besteld en dinsdag lag het al klaar. Supersnel dus. En de kwaliteit? Echt geweldig! Mooie afgeronde hoeken op het aluminium en een erg mooi ro... Se mere
Wat een goede service, ik had wat twijfels over een upload. Na telefonisch contact goed geholpen. Zeer fijn dat er wordt meegedacht in oplossingen. De levering was zeer snel en zoals altijd van op... Se mere
Bij deze een nieuwe beoordeling. Het product is mooi (akoestisch paneel) en goed verpakt aangeboden. In eerste instantie liep de communicatie met photogifts heel stroef, maar uiteindelijk heb ik... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
De beste kwaliteit wanddecoraties en 100% maatwerk. Photogifts.nl biedt buitengewoon goede fotoafdrukken tegen zeer scherpe prijzen. Laat jouw mooiste foto afdrukken op een van de prachtige materialen in alle formaten.
Kontaktoplysninger
De Marne 126 A, 8701 MC, Bolsward, Holland
- 0515870013
- vraag@photogifts.nl
- photogifts.nl
Mooie canvas afgeleverd.
Canvas besteld en was snel geleverd
Canvas besteld en was snel geleverd. Kleuren mooi en niet zo dof als bij andere canvas aanbieders.
Goede kwaliteit afdrukken en geweldige…
Goede kwaliteit afdrukken en geweldige service!
goede service
Zeer fijn dat er wordt meegedacht in oplossingen.
De levering was zeer snel en zoals altijd van optimale kwaliteit.
Prachtige kwaliteit
De kwaliteit was prachtig. Precies zoals ik had gehoopt. Ik heb er iemand een groot plezier mee gedaan.
Snelle levering en goede kwaliteit
Mooi resultaat
Duidelijke website. Snelle bevestiging en telefonisch deed men later nog navraag of het inderdaad onze bedoeling was om de bestelling op te halen. Fijn zo'n persoonlijke benadering. Volgende dag de bestelling opgehaald en we zijn erg tevreden met het resultaat.
Photogifts staat niet alleen voorop wat…
Photogifts staat niet alleen voorop wat betreft kwaliteit van hun produkten, maar ook voor wat betreft service: ze nemen alle tijd voor vragen van hun klanten. Kortom TOP bedrijf!
Mooi afgedrukt op hout
Snelle levering en goede kwaliteit.
Zeer snelle levering van de bestelde 100x50cm canvassen.
Keurig verpakt en goede kwaliteit.
Zeer tevreden.
Foto’s op houtblok
Prima producten en service. Bij ons liep alleen de betaling vast waardoor we weer opnieuw konden beginnen. Verder allesgoed en snel geleverd.
Een foto op aluminium met een wagonblok…
En de kwaliteit? Echt geweldig! Mooie afgeronde hoeken op het aluminium en een erg mooi robuust wagonblok. Samen met de aluminium foto een erg mooie combinatie. Zowel qua snelheid en kwaliteit een dikke 10, aanrader dus.
Zoooo mooi en heel snel
Zeer snel geleverd en een prachtige…
Zeer snel geleverd en een prachtige kwaliteit canvasafdruk.
Zeer makkelijk via de website te bestellen met voorbeeld voor jouw gewenste grootte en bijbehorende accesoires
De afdruk op plexiglas is super mooi…
De afdruk op plexiglas is super mooi geworden :-)
Afdruk op hout
Foto's zwart wit op houten blok laten afdrukken. Kwaliteit echt goed.
Ik vind het hout wel erg dik. Zou iets dunner mogen van mij, waardoor de prijs ietsje omlaag kan?
Prima product, uiteindelijk ook goede communicatie.
Bij deze een nieuwe beoordeling.
Het product is mooi (akoestisch paneel) en goed verpakt aangeboden.
In eerste instantie liep de communicatie met photogifts heel stroef, maar uiteindelijk heb ik een nieuwe medewerker gesproken die prima communiceerde en gelijk achter mijn product aan ging. De medewerker die mij in eerste instantie niet zo netjes te woord had gestaan (lees: pas na de review bij truspilot) bleek niet meer bij dit bedrijf te werken.
Ik denk dat het probleem daarmee is opgelost.
Mariska, dank je wel voor je fijne communicatie!
Als het gelijk zo was opgepakt, dan had ik 5 sterren gegeven.

Besvarelse fra Photogifts.nl
Læs mere om andre typer anmeldelser.