2 stjerner for hurtig levering, men 1 stjerne for produkt. Bestilte et full-fit-privacy-hardet-glas-skarmbeskytter-xiaomi-12-pro Dette er solgt som privacy glas, men der er intet privacy i det g... Se mere
Trods de dårlige anmeldelser om lang leveringstid fra Phonelife, tog jeg chancen og bestilte en urrem. Allerede samme dag fik jeg besked fra PostNord om, at pakken var på vej – det var en del bedre se... Se mere
Bestilte cover den 4. marts, kontaktede firmaet efter 10 dage og ingen vare. Pengene var trukket. Skrev frem og tilbage med firmaet mange gange, sidst idag. Stadigvæk ingen penge retur. Kundeservice... Se mere
Bestilte 3 ting og de kom, som foreskrevet inden for tidsrammen. Produkterne er tip top, men en beskyttelsesfilm passede ikke og jeg skrev en reklamation. Efter de også lige fik et billede, så de kunn... Se mere
PhoneLife har alla skal, fodral, armband, hörlurar, laddare & andra tillbehör för din mobila enhet. Vi erbjuder alltid fri frakt & snabb leverans. Köp tryggt & enkelt online idag!
Bergkällavägen 34, 19279, Sollentuna, Sverige
Svarer typisk inden for 24 timer
2 stjerner for hurtig levering, men 1 stjerne for produkt.
Bestilte et full-fit-privacy-hardet-glas-skarmbeskytter-xiaomi-12-pro
Dette er solgt som privacy glas, men der er intet privacy i det glas, skal nærmest ud i 60° i synsfelt før jeg ikke kan se skærmen, dvs hvis man sidder ved siden af mig kan man uden problemer se hvad der foregår skærmen. Desuden virker fingeraftryk ikke så godt mere, plus hvis jeg skal trykke på ting der befinder sig i kanten af skærmen reagerer den meget meget ringe.
Så produktet er på ingen måde hvad det udgiver sig for.
Normalt køber jeg fra my trendy, men da phonelife dukkede op da jeg søgte på privacy glas, gav jeg det en chance...skulle nok ha holdt mig til det jeg plejer...
Skuffende, men heldigvis kun 110kr.

Besvarelse fra PhoneLife
En haste levering - kom som lovet 2-4 hverdage fra min bekræftelse på forsendelsen.
Fin tilbagemelding fra firmaet undervejs, i forhold til min utålmodighed.
Kundeservice ved ikke hvad de snakker om, skriver tilbage i gåder. Kundeservice er minus 5. Det er det rene fupfirma.

Besvarelse fra PhoneLife
Elendig fup side 🤬bestilte et cover for ca en månede siden og betalte 15 ekstra for hurtigere fragt 🤬ikke modtaget det endnu😳😳

Besvarelse fra PhoneLife
Ikke et fup firma selvom man skal væbne sig med tålmodighed ved levering, og accepter, at coveret ikke er læder som mange også skriver.

Hej tak har fået det jeg bestilte til tiden 4 dage fra bestillings dagen
Hvis du gerne vil vente og vente på din forsendelse så bestil bare løs hos phonelife
Undertegnede har bestilt ting hos tema hvor leveringen er hurtigere end phonelife ( mærkeligt når det er helt fra Kina)
Ufattelig ringe service
Steen Knudsen

Besvarelse fra PhoneLife
Jeg havde bestilt en vare de skulle komme efter 2-3 hverdage. Men jeg har aldrig modtaget varen og de svarer ikke tilbage når jeg bedre om retur.
Jeg har været i kontakt med jeres kundeservice som nægter at hjælpe.
Jeg anbefaler alle at undlade at handle hos jer.

Besvarelse fra PhoneLife
Fin kvalitet, men skal man returnere eller ombytte er det ikke nogen retur label eller QR kode og porto fra Danmark med PostNord koster 250 og GLS 150 (for et brev på 100 g, altså bare et telefon cover.)med tackling så det skal være en rigtig dyr vare før det kan betale sig at returnere desværre er man nødt til at beholde noget der er uønsket, kommer ikke til at handle der igen.!!! rigtig dårlig service. med kun en chat computer, ingen kundetelefon nummer eller mail adresse..
Jeg kan ikke få lov til at svare på jeres kommentar, men jeg har kontaktet jer to gange og jeg får en standard hvor der står at jeg kan sende det retur på almindelig vilkår og det er jo præcis det jeg skriver oven over at det er en dårlig Løsning for mig for det koster mere end produktet så ingen hjælper at hente der desværre! Jeg holder ved min kritik!

Besvarelse fra PhoneLife
Bestilte en varer i mandags, og nu det lørdag. Den er stadig ikke dukket op, og ingen besked om den er på vej

Besvarelse fra PhoneLife
Har bestilt en urrem for over en måned siden, som ikke dukker op. Phonelife fralægger sig ansvaret. Og henviser til PostNord, som ikke kan hjælpe, fordi remmen er afsendt som brev og ikke kan spores. Ringen er sluttet. Intet ansvar noget sted. Ingen rem. Penge ud af vinduet.

Besvarelse fra PhoneLife
Bestilte cover til tablet 15-1 penge trukket 16-1 har endnu ikke modtaget min pakke, og de svarer ikke på mine henvendelser.

Besvarelse fra PhoneLife
Købte etui til iphone, men modtog aldrig varen.
PhoneLife har efter at jeg forsøgte at kontakte dem, skrevet tak fordi jeg handlede hos dem.
Det forstår man jo godt......men frækt

Besvarelse fra PhoneLife
Opdatering på sidste anmeldelse.
Har stadig ikke modtaget mit cover, selvom de siger de har sendt en nyt.
De giver DAO skylden men dem har jeg også snakket med, de har slet ikke noget registeret i mit navn ikke fra den første forsendelse, og heller ikke fra den anden forsendelse de siger de har sendt.
Så det er ikke anden end en stor svindel fabrik.
De er kun ude efter dine penge
HOLD JER LANGT LANGT LANGT VÆK, I FÅR IKKE JERES VARE.
KUNDESERVICE HAR DE HELLER IKKE KUN EN LATTERLIG ROBOT

Besvarelse fra PhoneLife
Bestilte d 24/12 en taske til min telefon men har stadig ikke modtaget den har skrevet til dem flere gange og hver gang kommer der en masse undskyldninger om at dao har overtaget efter post nord og de siger ovenikøbet at de har sendt en ny men den er så heller ikke nået frem de bliver ved med at udskyde leverings datoen . I dag d 22/1 har jeg skrevet med dem over mail og de svarede på flere mails lige indtil jeg bad om at få mine penge retur så hørte jeg ikke mere . Kommer aldrig til at handle der igen

Besvarelse fra PhoneLife
Hoppede i med begge ben. FUP og FUSK. Øv. Hold jer væk. Hvem er også så dum at sende pakker/breve uden sporing hvis man gerne vil Sine kunder.

Besvarelse fra PhoneLife
Phonelife reklamerer med levering inden for 7 dage - for mit vedkommende er der gået over den leveringstid- Jeg fik ordrebekræftelse d.10.1.2026 - nu er der gået 14 dage hvor jeg fortsat ikke har modtaget min vare. der er heller ikke nogen kontaktoplysninger på den virksomhed, hverken telefon nr eller e-mail adr til reklamation og kunde service. Meget underlig og lukket virksomhed hvor kundeservice er ikke eksisterende

Besvarelse fra PhoneLife
Jeg har den 30. December bestilt et cover til min telefon og stadig ikke modtaget det, har skrevet utallige mails til firmaet men jeg bliver spidset af med at Dao har overtaget brevomdelingen fra pistnord og derfor kan der være yderligere leverings tid, jeg har bedt om at få mine penge tilbage men dette vil firmaet ikke. Nogen der ved hvem jeg ellers kan kontakte? Synes det er et skod firmaet og utrolig ri ge "service"

Besvarelse fra PhoneLife
Bestilte en urrem den 24. December 2025.
Er endnu ikke kommet. Har kontaktet Phonelive 2 gange.
De undskylder sig med, at det er Post Nord/Dao som er skyldig.
De siger desuden, at de ikke kan gøre mere, men at jeg selv kan tage fat i Dao og undersøge sagen.
Sikke en service........
Har du ønsker en erstatnings leverance eller mine penge retur, men endnu ikke hørt fra Phonelive.
Bestik jeres produkter et andet sted, kan ikke regne med Phonelive.

Besvarelse fra PhoneLife
En virkelig dårlig oplevelse, de frasiger sig alt ansvar og siger det er dem som skal levere varen som jeg skal snakke med. Men de har sendt min “urrem” som breve så er er ingen tracking på brevet, så det kan ikke spores.
Godt være det kun koster få penge men helt ærligt ikke okay.
Bestil og betalt den 22/12-2025 og har endnu ikke modtaget noget dd. (19.1.2026) og de skrev 2 til 5 hverdage pga julen.