Philipcoaching Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Virksomhedsoplysninger

1. Personlig træner

Skrevet af virksomheden

**Philipcoaching – kroppsdesign genom Visual Mapping** Philipcoaching hjälper ambitiösa karriärkvinnor att forma en specifik kropp – inte bara gå ner i vikt. De flesta träningsprogram börjar med ett kostschema eller ett träningsprogram och hoppas att det leder till rätt resultat. Vi gör tvärtom. Genom den egenutvecklade metoden Visual Mapping börjar vi med att bestämma exakt hur du vill att din kropp ska se ut när vi är klara. Först därefter bygger vi en personlig plan för träning och kost som steg för steg tar dig dit. Verksamheten drivs av Philip, legitimerad fysioterapeut och personlig tränare. Coachingen är utvecklad för kvinnor som vill ha stort fokus på tight rumpa och en tonad, feminin överkropp – utan att behöva leva på gymmet eller följa ett generiskt viktprogram. All coaching sker online med personlig uppföljning och en tydlig plan. Målet är inte bara att förändra siffran på vågen, utan att forma en kropp du verkligen trivs i och kan behålla över tid.

Kontaktoplysninger

Middel

TrustScore 3.5 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Testade 14 dagar i början på året, bästa investeringen i mig själv!

Testade 14 dagar i början på året, gillade upplägget på alla vis och valde ett halvår. Det halvåret gick fort! Och jag tappade ung 16 kg och min smärta sen många år tillbaka har varit ett minne blott. Kul träningspass, möte med Philip digitalt 1 ggr per vecka där man går igenom vad som funkar el inte. Varje söndag får jag viktregleringar el ökning av reps beroende av hur veckan gått. Snabb återkoppling vb i appen( har även stalkat via sms i början) lätta recept! Och kursinnehåll att ta del av för att förstå träningsupplägget. Mina 6 månader gick ut i juni, jag är fasen inte klar och vågar inte sluta med Philip heller..så jag signade året- mao sjukt nöjd!!🙌🏽 kul med challenge i gruppen också btw, det blir extra motiverande! Raka puckar och inget trams!

11. juli 2026
Uopfordret anmeldelse
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bluff - person eller företag existerar inte

Du blir lockad att prova 14 eller 30 dagar. Därefter blir du debiterad minst en gång eftersom du tagit ner appen med ditt betalkort.
Du hittar inte dina kontouppgifter eller hur du avslutar ditt medlemskap/abonnemang.
Du kan inte lägga till eller ändra betalkort.
Den enda sida som finns att finna efter kontakt är philipcoaching online med challenge där du ska registrera dig igen.
Så denna person eller företag finns inte.

4. juli 2026
Uopfordret anmeldelse
Philipcoaching-logo

Besvarelse fra Philipcoaching

Hej Heidi. Tack för din recension. Dock behöver vi rätta några saker här då många av dina påståenden är felaktiga.

Först och främst blir man inte debiterad minst en gång. Vi har en 14 dagars utmaning som är helt gratis, utan att något betalkort krävs. Sedan kan man uppgradera och få 30 dagar istället, också helt gratis men då lägger man in sitt kort och signar upp sig på en provperiod på 30 dagar.

Vi är väldigt transparenta med att du debiteras efter den här provperioden om du inte säger upp innan. Det står på över 10 ställen på vår landningssida där du signade upp dig. Det står även på checkout sidan, och du klickar i att du godkänner villkoren där det också står.

När du väl gjort det är det väldigt enkelt att säga upp det. Du har kunnat skriva till Philip i appen när som helst och säga upp det utan att bli debiterad. Du kan säga upp det direkt från din medlemssida, och du kan mejla support@philipcoaching.online för att säga upp det.

Om man däremot inte gör det så görs det en automatisk dragning den dagen det övergår till ett medlemsskap.

Vi önskar dig stort lycka till.

Sofia från Philipcoaching

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.