Peugeot Koge Anmeldelser

2,0

Det er bare så irriterende at den aftalte værkstedstid altid bliver halve og hele timer længere. Bilen var færdig, det tog næsten en time at lave regningen.

Dd (090322) har vi netop hentet vor Peugeot 3008 hos Peugeot i Køge . Det er første gang vi kører Peugeot . Fra første kontakt med Léon Kaarekille har det på én gang været professionelt og imødekommen... Se mere

Elendig service, taler ned til kunden, ligger og roder rundt i en værkstedskonto sag hvor peugeot og Nordea finans fjumrer rundt og giver modstridende info om ansøgning. Værkstedschefen, en bogholde... Se mere

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Super Service

Som altid en god oplevelse hos Peugeot Køge. Storsmilende og hjælpsom reception, hurtigt hjulskift til vinterhjul, og så den lille ekstra service som gør at man er glad for at komme igen.

15. oktober 2021

Serviceeftersyn + påpeget fejl

I september sidste år (2020) købte jeg ny (brugt bil) Peugeot 208 årg. 2018
I marts skulle den så til første service tjek, jeg har lavede en service aftale med Peugeot i Køge, jeg indleveret bilen om morgenen til service, påpeget at der var en mislyd fra højre bagbremse/hjul, som jeg gerne lige ville have de kiggede på samtidig og det ville de gøre, senere på dagen ringede min kontakt person hos Peugeot og fortalte at de havde kigget på det og den venstre side var der et eller andet der skulle rettes, i højre side fortalte de så at de kunne ordne bremsen for xxxx beløb, ellers kunne han lige prøve at rense bremsen og de kostet xxx kr. så det sagde jeg han gerne måtte, så det gjorde han, da jeg hentede bilen igen, stod der selvfølgelig hvad vi havde aftalt osv. og de anbefalet at jeg fik skiftet bremsen snarest, men jeg kunne sagtens køre med det. en måned senere, har jeg så fået arrangeret tid til at få skiftet højre bagbrems, dog ikke hos peugeot men nede hos quickpoint, bilen bliver kørt ind og højre bremse bliver gjort klar til at blive skiftet, så kommer mekanikeren ind og siger at han da godt kunne forstå at bilen havde en mislyd, da bremseklodsen var helt væk, så når jeg bremset var det metal mod metal, hvilket havde beskadiget kaliberen og "just in case" så tjekkede han lige venstre bagbremse også, hvor kaliberen ikke havde lang levetid tilbage, så han kunne lave det samtidig så det ikke blev dobbelt så dyrt så han lavede et tilbud på omkring 6000 kr. hvilket er en fair pris, bortset fra at jeg kun havde regnet med de 3000 kr. det er så hvad det er, dog syntes jeg at peugeot burde have opdagede dette og informeret mig om det hvilket de ikke har gjort.

Derudover har jeg også kontakte peugeot pr mail, da jeg er på arbejde fra 06 - 18 i hverdagene, i håb om at få en "undskyldning" eller en forklaring på hvad der er gået galt der, men de eneste jeg har hørt fra dem er at de har ringet et par gange hvor jeg ikke har kunne tage min telefon pga. arbejde også har jeg fået en mail om at jeg skulle kontakte dem... *suk* hvor svært kan det være at skrive en mail?

Så lige pt. er de ikke på min favorit liste, dog har jeg stadig service aftale hos dem og får lavede ihvertfalde service indtil videre...
Men er aldeles ikke tilfreds efter sidste besøg.

20. juni 2021

Dårlig service

En ting er at man skal vente i syv kvarter på at få nye måtter og skiftet fra vinter til sommerdæk - det blev også beklaget fra værkstedet, men skyldtes mit ene dæk var punkteret og skulle lappes. Jeg kan så oplyse, at jeg stadig er punkteret så den tid, der er brugt på lapning har ikke siddet lige i skabet. Med hensyn til nye måtter så forstår jeg simpelthen ikke, at der er sat 15 minutter af til dette. De gamle måtter er godt nok fjernet, men de nye lagt ind ovenpå jord, småsten osv. så det havde da været nemmere for alle bare at lægge dem på passagersædet og så lade ejer selv gøre det. Det spiller ikke, Peugeot !!!
Lang tid om at ordne småting, som så ikke er klaret alligevel....Kan ikke anbefales.
Jan Madsen

21. april 2021

Dårlig behandling i brugtvogs afd.

Ude og kigge på en brugt 108 som vi havde udset os hjemme fra i Faxe, bliver budt pænt velkommen og får en prøvetur i bilen, syntes den er fin og vil gerne købe den. Da vi kommer tilbage er Anders optaget af en kunde, vi venter ca. 10 min, så kommer han hen og spørger om turen gik godt, vi siger ja den vil vi gerne købe, hvorefter han siger desværre er den lige blevet solgt til en ung pige. Vi siger du mener du ikke, laver sjov med os, han siger nej det gør jeg ikke, det er hvad der kan ske. Han spørger om der er andre biler der har interresse, vi siger nej tak da vi havde udset os ligge den bil, vi mener ikke man kan sælge bilen til andre før vi er kommet tilbage og sagt ja eller nej til bilen. Vi vælger at bruge vores penge hos en anden forhandler.
Britta og Bjarne Petersen.

11. april 2021

Super service - og en god oplevelse...igen!

Jeg afleverede min bil som aftalt klokken 07:30. Skranken er udstyret med sprit, og der er sat et rigtig flot og effektiv afskærmning af glas mellem kunden og den ansatte. Det er tydeligvis et sted, hvor det at vi skal passe på hinanden bliver taget alvorligt. Jeg får udleveret en lånebil, en rigtig fin en af slagsen - tak for det ;), og får samtidig besked om, at jeg vil modtage en SMS/Mail fra mekanikeren som skal lave service på min bil. En time senere modtager jeg et link fra værkstedet. Linket indeholder en grundig videogennemgang af undervognen, herunder bremser, udstødning, ophæng og fjedre. ingen dryp eller lækager fra hverken motor eller gearkasse. Bilen ser sund og god ud, alt er som det skal være!. Der er ligeledes afkrydsningsfelter for de ting som der skal laves, samt priser. Altså et fantastisk overblik over hvordan bilen har det, i forhold til det aftalte service, og super overblik over de ting som der skal laves og som koster penge. Det som tit kan være svært at holde rede i, når man har snakken med mekanikeren over telefonen. Det er bare et rigtig godt tiltag! Bilen var færdig som aftalt, og da jeg hentede den var den nyvasket, og jeg er ret sikker på, at der lige havde været en klud over instrumentbrættet. Der er tid til en kort og hyggelig snak, og et spørgsmål vedr. reservehjul lå i min mailbakke dagen efter om morgenen. Jeg kører gerne den lidt længere tur for at aflevere min bil i Køge - og det bliver jeg ved med, så længe jeg kører Peugeot.

27. januar 2021

Bilen skulle til rep.

Bilen skulle til rep., jeg afleverede den tidlig morgen, Peugeot troede jeg kørte hjem med det samme, så de havde ikke planlagt at jeg ville blive og vente på bilen.
De prøvede at skaffe en lånebil, men alt var udlånt.
Løsningen blev at de kørte mig hjem uden beregning, se det er service så det batter.

9. oktober 2020

Kan varmt anbefale Peugeot i Køge

Kan varmt anbefale Peugeot i Køge. Fik virkelig god og kompetent rådgivning af Conrad og Peter. De var gode til at følge op og holde en orienteret undervejs fra bestilling af bil og til leveringen. De gør desuden meget ud af at man får en fin oplevelse, når man henter sin nye bil.

8. september 2020

Jeg var med min søn ide og sku finde…

Jeg var med min søn ide og sku finde bil, kommer i d, 2 sidder og taler med hinanden på det ene kontor, en anden sidder på andet kontor og kigger anden vej, 3 taler i tlf, det ok men der var hverken smil ellernoget da han lagde røret på. Service sir jeg bare, en ting er at være ekstrem overvægtig, men at man ik gider lette sin numse, det sgu en ommer eller nej den blev ik købt der. Ka kun sige smil og service Øv

26. august 2020

6 mdr. ventetid indtil videre på bestilt bil

Jeg har nu indtil videre, ventet 6 måneder på at få leveret min bestilte bil (6mdr. d. 14/8).
Sælgerne vender stort set aldrig tilbage som aftalt, og jeg har gennem hele forløbet, stort set selv været nødt til at kontakte dem, for at få en status.
Nu har bilen så stået 14 dage i transit fra fabrikken, men stadig ikke noget nyt om hvornår den kommer.

Jeg har dog fået lov til at leje en bil med rabat i perioden, der dog står mig i mere om måneden end den bestilte (Og den er nummeret mindre).

Det eneste positive at sige om Peugeot Køge, er deres udlejnings folk (Theis).
Han holder alle aftaler og yder en god service.

7. august 2020

Skulle hente min mors bil hun er 86 år…

Skulle hente min mors bil hun er 86 år og vi har sendt hende i karantæne pga corona truslen.
Da jeg ankommer for at hente bilen bliver jeg præsenteret for en regning på små 10000 det var vi ikke overrasket over da min mor havde talt med Peugeot dagen før.
Nu vil ekspedienten have mig til at betale
Jeg fortæller at min mor har fået lov til at betale den over banken.
Det vil de ikke akseptere og spørger bossen til råds i et tilstødende rum.
Der afviser de igen muligheden , jeg kommentere at det kommer til at se godt ud på trust pilot.
Det får dem til at forslå at de jo kunne spørge bossen igen. Jeg afviser dette og insistere nu på at betale. En anden ekspedienten bryder ind med en kommentar om at de jo ikke havde nogen mulighed for at få deres penge hvis der ikke bliver betalt med det samme , jeg undrer mig over at der på bunden af regning er et indbetalings giro kort.
Jeg fortæller dem at jeg har købt biler hos dem siden 1997 og min mor også har købt biler der og at det er for dårligt at tilliden, er ikke eksisterende.
Betalte regningen, og vil fortælle alle jeg møder i lille køge om en bilforhandler der ikke stoler på en gammel dame på 86 år.
Er så skuffet
Min næste bil bliver en Oktavia

4. april 2020

Min spritnye bil købt i august 2018

Min spritnye bil købt i august 2018, har været til reparation mange mange gange, og har fra 1. Dag været smækfyldt med fejl, og flere fejl viser sig hele tiden. Den sidste melding fra Peugeot Køge at jeg skulle slappe af med min bil og og med Peugeot Køge. Mage til ubehøvlet svar skal man lede længe efter. Køb aldrig en bil hos Peugeot køge, ihvertfald ikke hvis du vil have en fejlfri bil og en ordentlig service.

24. november 2019

Billeje - Super service

I forbindelse med et salg af vores gamle bil og ventetid på levering af en ny, valgte jeg at leje en bil hos Peugeot i Køge, og det har jeg bestemt ikke fortrudt.
Jeg har oplevet en super god og ukompliceret service ifm. billeje - også selvom jeg ikke har min vante gang hos Peugeot, og vil bestemt benytte denne løsning igen, hvis det bliver aktuelt.

12. november 2019

Har påtalt en raslelyd i…

Har påtalt en raslelyd i instrumentbrættet tre gange uden den blev rettet. Ved sidste eftersyn af bilen aftalte jeg en pris for en ny bil, men da vi skulle handle sagde ejeren at det var en helt anden bil der var aftalt.
Sætter aldrig mine ben i forretningen mere.

20. august 2019

DET SMILENDE BILHUS

Stedets motto er det smilende bilhus. Velfortjent navn. Et smil kan gøre underværker og når den så også smelter sammen med god service, kan man ikke ønske mere. Jeg vil ikke gå i deltajer men blot sige at de kan bare det der.

19. august 2019

Hvis jeg kunne gi 0 stjerner eller…

Hvis jeg kunne gi 0 stjerner eller minus stjerner, havde jeg gjort det!
Jeg ville frygtelig gerne klage over Peugeot Køges kundeservice, men det kan man ikke, for der ikke er nogen!
Når man IKKE oplyser sin kunde, at ved køb af reservedele er der INGEN RETURRET??? Har aldrig hørt om lign. nogen andre steder. Hos Peugeot Køge skal du betale for varen inden du får den og vente på den kommer til butikken - og kan ikke annullere dit køb. Det står ingen steder og medarbejderne oplyser heller ikke om det ved skranken. Vi havde bestilt nogle reservedele, bestilt dem og betalt. Dagen efter finder vi ud af at det ikke er de dele vi skal bruge alligevel. Varerne er ikke kommet til butikken endnu og vi vil gerne afbestille, men det kan man ikke! Gør jer selv en tjeneste, hold jer væk fra Peugeot Køge!

4. april 2019

Peugeot i Køge...måske de bedste i Danmark!!

Vi er nu kommet hos Peugeot i Køge i 8 år og vi giver dem 6 stjerner!
Fantastisk service, overholder alle aftaler og så er det alle i deres hus der holder standarden. Skulle værkstedet være optaget er der bare en anden der tager over og hjælper med det samme!
Skønt at der også er kontinuitet i huset, det er betryggende at de er de samme glade ansigter man møder, når man kommer hos dem!

1. november 2018

Er dette din virksomhed?