Petersrijopleiding Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik kan niet anders zeggen dan dat het een fantastische ervaring is geweest voor ons als ouders maar zeker ook voor onze zoon die door de manier van lesgeven en duidelijke aanwijzingen zijn rijbe... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na een hele lange tijd, toch weer besloten om mijn rijbewijs te gaan halen. Vanaf het begin gedacht een automaat te moeten rijden. Jeroen had vanaf dag 1 vertrouwen in mij, met een schakel auto. Met... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Super fijne intstructeur, altijd gezellig in de auto en leert je op een fijne manier auto rijden!!!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ontzettend fijne ervaring met deze rijschool!! Kundige, aardige, gezellige instructeur die ook nog eens heel duidelijk zijn werk doet! Onze zoon, met volle bak ADHD, heeft zijn tijd met instructeur Je... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køreskole

Skrevet af virksomheden

Bij Peters Rijopleiding staat de leerling centraal. Wij geloven in een eerlijke en persoonlijke aanpak, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Met een degelijke opleiding in duidelijke stappen begeleiden we onze leerlingen op een prettige en rustige manier naar hun rijbewijs. Onze methode is overzichtelijk en afgestemd op jouw tempo, zodat je met vertrouwen leert rijden. Dankzij onze stapsgewijze opbouw ontwikkel je niet alleen de nodige vaardigheden, maar bouw je ook aan jouw verkeersinzicht en zelfverzekerdheid achter het stuur. Het resultaat? Jij bent goed voorbereid en goed op weg – nu én in de toekomst.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

38 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Altijd met een fijn gevoel in de auto…

Altijd met een fijn gevoel in de auto gezeten. Jeroen is een fijne instructeur zeker als je zelf wat meer spanning hebt voor het auto rijden. Hij kletst gewoon door de spanning heen en laat je de kleine foutjes maken waardoor je het juist goed leert te doen.

Het koste mij een paar keer voordat ik eindelijk het examen haalde maar door Jeroen raakte ik niet het vertrouwen kwijt dat het de volgende keer goed zou gaan. En uiteindelijk is het ook zonder problemen gelukt.

Ik kan het zeker aanraden om bij Jeroen te gaan lessen.

23. oktober 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vetrouwen hebben en vertrouwen geven dat ze het kunnen.

Zoals je zelf al schreef hoe Tatum bij in de auto stapte en hoe ze in 1 x haar rijbewijs haalde.
Af en toe waren er wat meer drempels op de weg. Maar die heeft ze samen met jou allemaal perfect genomen. Zodat die drempels nog maar drempeltjes werden waar ze met gepaste snelheid over heen vloog.
Ook wilen we je bedanken voor het meedenken met het juiste programma voor Tatum en eventueel met kleine aanpassing weer doorpakken.
Bedankt!

26. oktober 2025

Besvarelse fra Petersrijopleiding

Dank je wel Wendy, wat een mooie review.

Top rijschool

Jeroen geeft op een super fijne manier rijles. Duidelijk, maar ook super gezellig. Hij bereidt je goed voor op het examen, door bijvoorbeeld scenario’s uit de examen route te rijden, speciale verrichtingen te oefenen met goede trucjes en je krijg via een fijn boekje alles uitgelegd.

Als er ooit iets voor je les komt door privé redenen is Jeroen nooit de moeilijkste en kijkt hij fijn mee naar andere mogelijkheden.

Al met al een super fijne ervaring gehad en is rijschool Peters zeker aan te raden!!
Mooi in één keer geslaagd.

1. oktober 2025

Besvarelse fra Petersrijopleiding

Wat een geweldig mooie review, dank je wel!
Het was ook super fijn om jou in mijn auto te hebben, een hele fijne leerling.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanaf de proefles wisten we het al…

Vanaf de proefles wisten we het al meteen!Jeroen die gaat het doen 💪🏻.

Jeroen, bij deze wil ik je bedanken voor de goede zorgen die je aan mijn dochter heb gegeven. En de fijne communicatie die wij hadden over de ontwikkeling 👍 superrr!!

Ik kan maar 1 ding zeggen!!!
Je bent gek als je niet voor Jeroen onze kampioen kiest.

Gr robert

7. oktober 2025

Besvarelse fra Petersrijopleiding

Geweldig dat het goed is bevallen en Indy haar rijbewijs met plezier heeft behaald. Jullie bedankt voor het vertrouwen in de, toen nog, beginnende rijschool. Bedankt voor alles.

Na 4 jaar geslaagd dankzij jeroen

Ik heb vanaf vandaag dat ik eindelijk geslaagd ben 4 jaar over mijn rijbewijs gedaan ook heel veel moeite gehad met het behalen van mijn theorie.
Ik heb voor dat ik jeroen leerde kennen gelesd bij een andere rijschool waar het niet soepel ging vervolgens is jeroen mijn nieuwe rijschool geworden ik heb in de tijd dat ik bij hem gelesd heb heel veel persoonlijke begeleiding gehad wat voor mij echt hielp hij heeft me geholpen met het bahelen van mijn theorie en praktijk waar ik enorm blij mee ben dus ik raad bij deze iedereen aan om bij jeroen te gaan lessen het is een hele fijne gezellige rijschool om bij te lessen en ook om je persoonlijk te begeleiden

Groetjes Mike

29. september 2025

Besvarelse fra Petersrijopleiding

Dank je wel Mike, het was ook geweldig om je te helpen en deze mijlpaal voor jou te bereiken. Save trips! 🚙

Fantastische rijschool

Onze zoon is vandaag geslaagd voor zijn rijbewijs en dat is mede te danken aan de geweldige begeleiding van deze rijschool. Vanaf het eerste moment voelde hij zich op zijn gemak, en dat is te danken aan de fijne sfeer en de professionaliteit van instructeur Jeroen.
Jeroen was niet alleen geduldig en duidelijk in zijn uitleg, maar wist ook precies hoe hij het vertrouwen van onze zoon kon opbouwen. Onze zoon zei zelfs dat hij de lessen zou gaan missen omdat ze toch een band hebben opgebouwd.
We zijn ontzettend blij met de keuze voor deze rijschool. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, persoonlijke aandacht en een instructeur die met passie lesgeeft. Wat ons betreft is dit een zeer goede rijschool met een topper van een instructeur

25. september 2025

Besvarelse fra Petersrijopleiding

GEWELDIG! Wat een mooie review. Dank je wel. Het was geweldig met Wessel in de auto, wat een leuke gast is dat. Jammer dat we niet meer samen rijden 😉

Geslaagd!

Afgelopen week ben ook ik geslaagd bij Peters rijopleiding. Een hele fijne tijd gehad en elke rijles weer met een lach in én uitgestapt. Altijd vrolijk en in voor een gezellig praatje. Ik raad het iedereen aan om gezellig bij Jeroen te gaan lessen! Bedankt voor de mooie tijd en de begeleiding richting mijn rijbewijs.

18. september 2025

Besvarelse fra Petersrijopleiding

Het was ook geweldig mooi om jou in m’n auto te hebben. Een leergierige leerling die gewoon z’n rijbewijs wil halen. Helemaal top! Nogmaals proficiat met jouw rijbewijs en bedankt voor jouw mooie review.

Top instructeur

Als trotse moeder van een net geslaagde dochter, kan ik niet anders dan deze rijschool aanbevelen. Ze is dus geslaagd, super fijn, maar nog belangrijker ze heeft het hele traject met plezier doorlopen. De rijinstructeur, Jeroen, wist precies de balans te vinden tussen serieus leren en leuke luchtige gesprekken (waarschijnlijk over handbal). Bij de eerste lage zonnestralen kreeg ze een mooie zonnebril, hoe attent en veilig.

Ook was Jeroen erg flexibel, er werd altijd meegedacht aan tijden en planning in het eind examen jaar en de laatste weken bij de start van haar nieuwe opleiding op het HBO.

Dankzij de persoonlijke aanpak en het vertrouwen van Jeroen ging ze met een grote glimlach en zonder stress het examen in. Wij zijn erg blij dat we voor deze rijschool gekozen hebben.

Bedankt Jeroen, tot over 1.5 jaar ongeveer dan komt mijn zoon bij je lessen.

9. september 2025

Besvarelse fra Petersrijopleiding

Geweldig mooie review, dank je wel.
Het was ook een genot om met Nienke te mogen rijden.

Geslaagd!!!

Vandaag geslaagd voor mijn rijexamen! Met een hele fijne instructeur. De rijlessen waren altijd gezellig, Jeroen praat genoeg maar weet je ook nog echt dingen te leren. Geslaagd maar ik ga hem ergens ook wel missen. Tot op het handbalveld Jeroen. Heel erg bedankt!

9. september 2025

Besvarelse fra Petersrijopleiding

Dank je wel Nienke! Het was ook altijd super gezellig met jou in de auto. Belangrijk! Leren autorijden moet leuk zijn.

Top rijschool !

Onze zoon Rens is geslaagd dankzij Peeters Rijopleiding!
Dankjewel Jeroen voor je engelengeduld met een bijzonder enthousiaste leerling met ADHD. Je had niet alleen een geweldige klik met Rens, maar ook de persoonlijke gesprekken met ons als ouders waren heel waardevol. Door jouw rustige, duidelijke en persoonlijke aanpak voelde hij zich echt gezien en begrepen, en kreeg hij het vertrouwen om door te zetten.

Wij zijn ontzettend blij dat we voor Peeters Rijopleiding hebben gekozen en kunnen Jeroen van harte aanbevelen! 🚗💨

21. august 2025

Besvarelse fra Petersrijopleiding

Het was geweldig om met Rens te rijden! Jullie bedankt voor de mooie review en het vertrouwen in onze rijschool

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Super fijne intstructeur

Besvarelse fra Petersrijopleiding

Dank je wel! Wat een mooie review.

Review

Fijne rijschool binnen 1 keer geslaagd,en altijd gezellig in de auto.

Besvarelse fra Petersrijopleiding

Dank je wel voor de mooie review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ons Bo heeft vandaag haar rijbewijs…

Ons Bo heeft vandaag haar rijbewijs gehaald,wij willen Jeroen daarvoor bedanken hij heeft Bo het plezier in het lessen terug gegeven nadat het bij een andere rijinstructeur niet zo lekker ging!

Besvarelse fra Petersrijopleiding

Bedankt voor de mooie review!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel aan de gang met een vertrouwde persoonlijke aanpak

We kwamen via-via bij Jeroen uit in een tijd waarin je wachtlijsten tot meer dan een half jaar hebt om te beginnen met je rijles. Bij Jeroen kon onze dochter meteen terecht. En ze hadden ook meteen een klik. Jeroen is rustig, direct en en eerlijk, heeft humor, geeft vertrouwen, en onze dochter leerde veel van hem.
De communicatie met Jeroen is altijd snel, persoonlijk, begripvol en vriendelijk. Ben je op zoek naar een persoonlijke aanpak, met aandacht voor je kind, bel dan Jeroen zeker!

Besvarelse fra Petersrijopleiding

Wat een mooie review. Hier mogen wij echt trots op zijn, dank je wel!

Wat een top rijschool!

Wat een top rijschool! We hadden inmiddels door t lessen van de kinderen met andere rijscholen in Eindhoven al wat ervaringen en vergelijk. Ik had gewild dat we bij petersrijopleiding met kind 1 begonnen waren. Wat een verademing, goede, eerlijke, persoonlijke begeleiding waarbij de leerling centraal staat. Bij een andere rijschool in Eindhoven was je een nummer waar focus vooral op betalen van de factuur lag en niet op de leerling. Dat is bij petersrijopleidng zeker niet het geval! Je krijgt lessen die nodig zijn, goede persoonlijke instructies en met resultaat!

24. april 2025

Besvarelse fra Petersrijopleiding

Wat een geweldig mooie review! Dank je wel

Klasse Rijschool

Top rijschool, klasse instructeur die echt het beste voor je over heeft. Rijlessen zijn goed leerzaam maar ook relaxed. Je kan altijd lachen en word altijd precies verteld waar de verbeter punten zijn.
Al met al een echte aanrader om hier rijles te nemen. Bedankt voor alles Jeroen.

Groetjes
Rens

28. april 2025

Besvarelse fra Petersrijopleiding

Top Rens, dank je wel! Fijn dat het goed is bevallen.

Læs mere om andre typer anmeldelser.