Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS  Anmeldelser 98

4,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 38 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor tilfredshed med den professionalisme og omhu, de møder, og mange fremhæver den præcision, der lægges i arbejdet. Anmelderne føler sig trygge gennem hele behandlingen, da der lyttes til deres ønsker, og der tages god tid til at sikre, at resultatet passer perfekt til dem. Den leverede service beskrives som fremragende, og mange sætter pris på den personlige og imødekommende atmosfære i klinikken. Resultaterne er konsekvent flotte, naturlige og holder længe, hvilket får mange til at anbefale virksomheden varmt og vende tilbage år efter år. Selvom den overordnede oplevelse er yderst positiv, er der ingen specifikke negative punkter, der fremhæves af et mindretal af kunderne.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet og fremhæver især medarbejdernes professionalisme og dygtighed.... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service, hvor mange udtrykker stor tilfredshed med resultaterne... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer positive oplevelser med kvaliteten, hvor mange fremhæver, at resultaterne er flotte og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har fået lavet bryn hos Permanent Makeup Danmark i 10 år, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Hver eneste gang bliver jeg mødt af professionalisme, omhu og en utrolig præcision i arbejdet. Mi... Se mere

Jeg har benyttet Camilla lige fra hun startede i ca. 2005/2006 og senere som selvstændig i Solrød. Jeg har fået lavet øvre/nedre eyeliner samt bryn gennem alle årene og til nu. Camilla er fabelagtig... Se mere

Jeg kan varmt anbefale Permanent makeup v/Camilla Hemmingsen. Jeg har fået lavet både bryn, læber og eyeliner hos Camilla, og jeg er simpelthen så tilfreds med resultatet, som virkelig er flot og natu... Se mere

Jeg får opfyldning af mine bryn 1 gang om året hos Cilla. Hun er den sødeste kosmetiker man kan gå hos. Jeg startede hos Camilla for ca 13-14 år siden. Desværre stoppede hun i Glostrup så vores veje s... Se mere

Vi laver alle former for permanent makeup, medicinske tatoveringer samt tilbyder master classes. Vi har mere en 17 års erfaring og er altid up to date med de nyeste teknikker.

4,9

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Dobbelt op på tilfredhed

Jeg har både fået lavet Powder brows og Eyeliner hos Permanent Makeup.
Jeg er yders tilfreds med resulatet. Og får mange komplimenter for det. Én af mine kollegaer påpegede endda, at vi ikke måtte ha make-up på, på job (medicinal fremstilling)
Det siger jo lidt om et naturligt, men bemærkelsesværdigt resultat

29. december 2023

Hej Line,
1000 tak for din søde anmeldelse.
Det betyder meget for os.

I toppen af eliten

Det er et meget stabilt, professionelt og rart sted. Alle behandlere er super dygtige og søde. Kan varmt anbefale …

29. november 2024

Kære Marie,
TAK for din flotte anmeldelse.
KH. Camilla

5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Camilla har lavet mine bryn siden 2014. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hun er professionel, perfektionist og super sød! Kæmpe anbefaling ♥️

29. november 2024

Hej Kristine,
Tak for de søde ord.
Vi sætter stor pris på din feedback.

Perfekte bryn

Jeg kom med nogen frygtelige bryn, der var lavet i anden klinik.
Camilla redet dem, og nu er de bare perfekte😍
Jeg får lavet touch op en gang om året, og jeg går glad derfra hver gang.

25. november 2024

Kære Marie,
Tak fordi du deler din oplevelse.
Vi glæder os til at se dig igen.

Perfekte bryn🤩

Camilla har lavet mine øjenbryn igennem flere år - og jeg går HVERGANG ud med smukke bryn, præcis som jeg ønsker. Camilla lytter til ens ønsker, hun er super professionel og dygtig til hendes arbejde. Vil anbefalde alle at få det gjort ved hende!

23. november 2023

Kære Nanna,
TAK for din søde anmeldelse.
KH. Tina

Smukke Bryn🤩

Jeg kan varmt anbefale Camilla, hvilket jeg allerede har gjort til veninder og min familie! Jeg har altid været skeptisk omkring at få tatoveret bryn, da jeg førhen har været uheldig. Jeg blev dog modtaget her med åbne arme og uden tvivl en meget kompetent behandling. Camilla er perfektionist og virkelig dygtig!

7. oktober 2024

Kære Pernille,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi glæder os til at skulle forskønne dig igen.

I trygge hænder..

I trygge hænder..
Camilla har været virkelig god til at vejlede mig i hele permanent makeup processen. Jeg har fået lavet både mine bryn og læber hos Camilla,
jeg ønskede et naturligt og frisk look med blide naturlige farver og det har hun virkelig ramt SPOT ON! <3
Derudover har hun en enormt smuk og lys klinik på Frederiksberg, hvor man virkelig føler sig hjemme.

Hvis du overvejer at få lavet permanent makeup kan jeg varmt anbefale at du tager en snak med Camilla, hun har mange års erfaring i branchen og er enormt nærværende i hele processen.
Der er ikke de spørgsmål som hun ikke kan svare dig på. Kæmpe stort tak herfra!

19. september 2024

Hej Louise,
Tak for de søde ord.
Vi sætter stor pris på din feedback.

Kæmpe anbefaling af Permanent makeup v/Camilla Hemmingsen

Jeg har fået lavet bryn hos Camilla i omkring 9-10 år og hun har aldrig skuffet en eneste gang, heller ikke i dag d. 12/8-24 hvor jeg netop har været hos hende.

Camilla er utrolig dygtig, sød og betænksom. Camilla lytter til dine ønsker og behov og laver aldrig noget du ikke selv har godkendt først. Hun er perfektionist og tager sig tiden til at sørge for at alt er i orden og at du er godt informeret om aftercare inden hun sender dig ud af døren. Har man nogen spørgsmål kan man altid skrive til hende på mail.
Kæmpe, kæmpe anbefaling herfra. Ingen andre får lov at røre mine bryn.

12. august 2024

Kære Kitt,
Tak fordi du deler din oplevelse.
Vi glæder os til at se dig igen.
BH. Camilla

Vi ventede med spænding på varen til…

Vi ventede med spænding på varen til vores barnebarn
Transportfirmaet påstod at varen var leveret.
Hemmingsen reagerede hurtigt og sendte dem , det er virkelig god kundepleje.. Det er ikke sidste gang vi benytter dem

12. juni 2024

Kære Margrethe,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi glæder os til at skulle forskønne dig igen.
BH. Camilla

Professionelt og behagelig klinik at…

Professionelt og behagelig klinik at komme i. Så søde og profesionelle. Altid tilfreds med resultatet

11. oktober 2023

Hej Josephine,
1000 tak for din søde anmeldelse.
Det betyder meget for os.

Høj professionalisme !

Jeg fik for mange år siden lavet permanent makeup på mine bryn på en klinik i indre København - det var billigt men også dårligt. Jeg var ked af både form og farve, men jeg blev heldigvis anbefalet Camilla, som ejer Permanent Makeup Danmark v/Camilla Hemmingsen, og hun gav sig med nøje akkuratesse i gang med at rette op det det der var lavet. Jeg endte op med de smukkeste bryn, som tit bliver positivt kommenteret på den kosmetiske hudlæge klinik, jeg arbejder på. Camilla har efterfølgende også lavet permanent farve på mine læber, som jeg glæder mig over hver dag og nyder at behovet for læbestift er meget lidt. Jeg anbefaler ALLE at få lavet deres permanente makeup hos Camilla - hun findes ikke bedre! Der hvor jeg arbejder, ser jeg mange kvinder, som har fået lavet uheldig permanent makeup, som vi kæmper med at fjerne med laser, det er dyrt, det gør ondt og det tager lang tid at få fjernet, SÅ start med at gå til en ordentlig behandler som Camilla - hun er kompetent og yderst erfaren, rigtig god til at rådgive om form og farve og sidst men ikke mindst, så man tryg i hendes kyndige hænder. Jeg kommer aldrig andre steder end på hendes klinik - hermed min varmeste anbefaling til Permanent Makeup Danmark /v Camilla Hemmingsen♥️

4. december 2023

Kære Charlotte,
TAK for din flotte anmeldelse.
KH. Camilla

Jeg kan ikke anbefale klinikken

Jeg har været der for at få lavet powder brows. Jeg kan på ingen måde anbefale denne klinik. Forløbet indtil efter den obligatoriske retouch var egentlig super fint. Jeg kontaktede klinikken efter 6 uger, da resultatet var udeblivende - skyggen der var lagt var minimal - og jeg har bare pletter hvor der skulle være skygge, ligesom farven er meget lys. Efter jeg havde sendt billeder, og anmodet om en gratis retouch blev jeg mødt med, at de synes resultatet var fint og forventeligt. Jeg var dybt rystet. Jeg har givet 5.000 kr. for det. Jeg sidder nu tilbage med øjenbryn, som skal tegnes op hver dag, da jeg uden optegning lignet noget der er løgn. Det er virkelig en meget ærgerlig oplevelse.

12. maj 2022

Kære Michelle,
Det her bliver et meget sent svar på din anmeldelse.

Vi blev først for nylig selv bruger af Trustpilot, hvorfor du ikke tidligere har hørt fra os.

Jeg kender ikke til detaljerne i dit forløb og det ændre heller ikke på, at vi er kede af at du ikke var tilfreds med din behandling hos os.

Hvis du er interesseret, vil jeg meget gerne i dialog med dig.
Du kan sende mig en mail på: info@permanentmakeup-danmark.dk