Jeg har fået lavet bryn hos Permanent Makeup Danmark i 10 år, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Hver eneste gang bliver jeg mødt af professionalisme, omhu og en utrolig præcision i arbejdet. Mi... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi laver alle former for permanent makeup, medicinske tatoveringer samt tilbyder master classes. Vi har mere en 17 års erfaring og er altid up to date med de nyeste teknikker.
Howitzvej 23-25, 2000, Frederiksberg , Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Jeg har fået lavet eyeliner hos Svetlana - og jeg har været så tilfreds med dem. Selve behandlingen i klinikken er tryg, og man får information og vejledning. Samt resultatet er så flot! Det er ikke sidste gang jeg får lavet permanent makeup hos jer!

Besvarelse fra Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Jeg har igennem flere år fået lavet bryn af Svetlana. Flot arbejde og søde og rare Svetlana da er fantastisk til sit arbejde. Kan trygt anbefale Permanent makeup

Besvarelse fra Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Jeg har fået lavet mine bryn hos Permanent Makeup ved Svetlana, og jeg kan kun anbefale hende! 🌟
Svetlana er både dygtig og utrolig sød, og hun skaber en imødekommende atmosfære, hvor man virkelig føler sig tryg. Jeg elsker hendes arbejdsmetode, som kombinerer professionalisme med en personlig tilgang.
Hver eneste gang jeg besøger hende, mødes jeg af en høj standard, omhu og en fantastisk præcision i hendes arbejde. Mine bryn ser altid naturlige ud, de holder formen længe, og de passer perfekt til mit ansigt.
Svetlana lytter altid til mine ønsker, hvilket gør, at jeg føler mig tryg gennem hele behandlingen. Resultatet er flot hver gang, og jeg kan ikke forestille mig at gå til nogen andre!

Besvarelse fra Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Får lavet mine bryn hos Cilla 1 gang om året (har fået gjort det i mange år nu) og hun er bare fantastisk. Virkelig professionel og dygtig, og så er hun bare en virkelig rar person, som er god til at forstå sine ønsker som kunde. KÆMPE anbefaling herfra

Besvarelse fra Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Fik lavet mine bryn for noget tid siden, men er virkelig glade for dem. De ser meget naturlige ud og holder bare rigtig flot. Overvejer en ny optegning i løbet af året for at få et frisk look 😍 ville ikke undvære dem

Besvarelse fra Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Jeg har gået hos Camilla igennem mange år hvor jeg får lavet eyeliner og læber hvilket altid har været lavet MEGET professionelt og jeg har nydt ikke at skulle lægge makeup hver dag. Moden pige på 73 år.

Besvarelse fra Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Jeg har fået lavet mine bryn hos Permenent makeup Danmark igennem de sidste 13 år. Jeg er altid tilfreds med resultatet og jeg har gennem tiden fået dem lavet af både, Camilla, Svetlana og Cilla. Alle tre meget dygtige artister.

Besvarelse fra Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Svetlana har - med succes - rettet min gamle eyeliner. Den var lidt skæv og ujævn, nu er den perfekt! Jeg ville ønske at jeg havde fundet hende før.

Besvarelse fra Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Vil altid få fikset bryn hos Camilla så dygtig og god service

Besvarelse fra Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Jeg har fået lavet bryn og eyeliner hos Svetlana i flere år. Og får altid en professionel og omsorgsfuld behandling. Hun udfører sit arbejde med utrolig perfektion. Vil til en hver tid anbefale Permanent makeup/ v Camilla.

Besvarelse fra Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Som kunde i over 10 år , får jeg stadig rosende ord fra mine omgivelser. Du ser altid frisk ud . Der er fantastisk og elsker når det bliver tid til ny behandling. Camilla og permanent make up kan kun anbefales . Super smukt resultat hver gang .

Besvarelse fra Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Man bliver altid lyttet til og vejledt på bedste måde.. det resulterer i et resultat der er perfekt og passer til ens ansigt. Jeg vil anbefale alle at bruge denne klinik.. Camilla og hendes behandlere er de bedste, uden tvivl.. Man er i trygge og kompetente hænder.. mine bedste anbefalinger herfra ❤️

Besvarelse fra Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Svetlana er fantastisk dygtig.Jeg kan kun anbefale hende, hun ved hvad hun gør og hvad hun råder en til .Jeg har 100 procent tillid

Besvarelse fra Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Super professionelle. Har både fået lavet bryn og læber og de er så gode til at vælge farve samt form. Fantastisk resultat.

Besvarelse fra Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Hver eneste gang bliver jeg mødt af professionalisme, omhu og en utrolig præcision i arbejdet. Mine bryn ser naturlige ud, holder formen længe og passer altid perfekt til mit ansigt.
Der bliver lyttet til mine ønsker, og jeg føler mig tryg gennem hele behandlingen. Resultatet er flot hver eneste gang.

Besvarelse fra Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Jeg elsker mine bryn, lipliner og eyeliner lavet af Cilla.
Alt er lavet meget flot og “naturligt”. Kan ikke undvære disse aftaler og booker derfor også altid tider 2 år frem 😉 En kæmpe anbefaling ❤️♥️💗

Besvarelse fra Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Jeg har fået laser fjernet mine tatoveret øjenbryn, som jeg har fået lavet et andet sted, da de ikke var så kønne og uens. Men nu har jeg de smukkeste bryn, som Camilla har lavet. Jeg er meget glad for resultatet, så glad at jeg har booket en ny tid til læber hos Camilla. Da jeg også gerne ville have eyeliner med ekstra bredde anbefalet hun Svetlana, som arbejder i den sammen klinik. Svetlana har lavet den smukkeste eyeliner på mig. Både Camilla og Svetlana lyttet til mig, og jeg følte mig tryg hos dem. Stor tak til Camilla og Svetlana. En kæmpe anbefaling herfra🤩

Besvarelse fra Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Når jeg kommer igen for femte gang er det kun fordi jeg er 100procent tilfreds! God service, super professionel vejledning, empatisk og der er sat god tid af. Stor TAK til Camilla!

Besvarelse fra Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Camilla startede med at redde mine øjenbryn efter behandling hos anden behandler, og siden er jeg også blevet behandlet af Svetlana. Her er fuldstændig styr på farve og form efter ansigt og teint, og jeg modtager kun komplimenter for mine smukke naturlige øjenbryn - for det kommer altid bag på folk, at de er lavet.