3,8

God

Trening/oppfølging for ansatte

Utgangspunktet en god ide og tilby dette til virksomheter. Utfordrende med app som er mangelfull mtp innleggelse av kosthold. Ellers er appen enkel å bruke. Kjekt med visuell fremstilling av fremgang. Kostnaden kan også oppleves for høy for enkelte virksomheter. Det finnes flere tilbyder på markedet som er rimeligere men kanskje ikke så tett oppfølging som med Performis. Absolutt å anbefale for de som trenger tett oppfølging og har råd til denne type kostnad til ansatte. Forstår også at kostnaden må dekkes mtp utviklingen og det innholdet som er laget av Performis. Kjekke karer bak konseptet som har en ambisjon om å hjelpe andre. Vi opplevde det som sosialt å ha fokus på dette internt i bedriften hos oss. Det smitter når noen starter med livsstilsendringer.

7. maj 2025

Tjenesten som leveres er god

Tjenesten som leveres er god, veldig god. Godt strukturert, forståelig, enkelt og følge og det gir resultat. Det er helt tydelig at Amin har god og lang erfaring fra tidligere. Ikke bare gir det resultat på trenings og ernæringsbiten, men opplegget hensyntar helheten i hver person sitt liv. Stress, søvn og det mentale er alle faktorer som i aller høyeste grad påvirker hverdagen vår og er faktorer som vi må ha kontroll på. Amin er i tillegg veldig behagelig å forholde seg til, noe som er viktig for oss som kanskje ikke er så vant med å bruke coacher.

Vårt sykefravær har gått ned, det rapporteres om ansatte som mener immunforsvaret er forbedret etter at vi startet denne prosessen. Stressnivået i en meget travel hverdag er også redusert og under bedre kontroll enn tidligere.

4. april 2025

Coachen du skal satse på

Om du ønsker en varig livsendring, er Performis svaret. Her får du tett oppfølging av en flink og dedikert coach som legger sin tid og sjel for at du skal lykkes. Her snakker vi kostplan som inneholder gode, mettende og næringsrike måltider, skreddersydde treningsprogram og råd på hvordan man kan mestre stress.

1. april 2025

Lunch snakkisen

trening og kosthold har blitt den store snakkisen rundt lunchbordet. Performis er mer enn bare kosthold og treningsplan med personlig oppfølging og tibakemedlinger :)

1. april 2025

Veldig systematisk tilnærming i alle…

Veldig systematisk tilnærming i alle aspekter av å bli en bedre versjon av seg selv. Dette gjelder både treningsprogrammet, kosthold, mental trening, stressmestring og viktighet søvn har. Skulle ønske jeg hadde visst mer om dette i yngre alder.

31. marts 2025