Lader til der er ugler i mosen. Michael Bak er vist lidt udfordret for tiden. Ifølge Finans er både FinansTeam og Pengeprofilen i vanskeligheder økonomisk. Kunder i FinansTeam har politi anm... Se mere

Nem, hurtig & effektiv kundeservice. Gennem jer fandt vi hurtigt en ny bank, som har hjulpet os med boligkøb. Processen sket på lidt under en måned, og vilkårene er langt bedre end vores gamle b... Se mere

Spændende koncept som da også har givet et par henvendelser fra banker. Det er en god måde løbende og passivt at optimere sin økonomi og lade bankerne komme til en. Fedt at få et samlet overblik ove... Se mere

Utrolig spændene tjeneste. Vi har indtil videre fået en henvendelse fra en bank, som umiddelbart virker til at kunne give os en stor årlig besparelse. Uanset hvad er det sjovt at se sin økonomi st... Se mere

1. Alternativ finansieringstjeneste
  2. Finansiel revision

Optimer din økonomi uden at løfte en finger. Med PengeProfilen får du en profil over din privatøkonomi, som i anonym form kan ses af banker, realkreditinstitutter og pensionsmæglere. Så får du tilbud, hvis de kan give dig bedre vilkår, end du har i forvejen. Uforpligtende og gratis. PengeProfilen arbejder for dig.

3,6

Middel

Kuk kuk - Så vend dog tilbage!!

Oprettede en profil på pengeprofilen, og efter knap en måned, så har jeg stadig ingen adgang og kan heller ikke se mine data.
Jeg syntes det var grænseoverskridende nok at de skulle have adgang til mine bankdata, men at man så bare ingenting hører.. Det er sku da totalt spooky.

15 minutter senere, efter en mail til dem:

Jeg blev ringet op, og var noget forvirret om den beregning jeg gerne ville have. Jeg gav dem adgang til data, men jeg gad ikke involvere min kone i det. Det virkede som om det gav problemer.

Begynder at tro at jeg er blevet lokket i en fælde af et fake firma.. ?!?

11. maj 2020

Hej Brian,

Vi er kede af, at du tror vi er et "fake firma". Det kan vi garantere for, at vi ikke er. Vi ringede til dig dagen efter din oprettelse og forklarede, hvorfor vores system ikke kunne gå videre med din profil uden din kones oprettelse, da de ønskede beregninger som bankerne bruger til at udregne eventuelt tilbud vil blive misvisende.

Vi beklager misforståelsen og håber, at du får lyst til at prøve igen på et senere tidspunkt :)

Godt arbejde

Godt arbejde og fint output efterfølgende. Det kan bruges til noget

21. april 2020

Hej Helge,

Mange tak anmeldelsen - dejligt vi kan hjælpe😊!

GRATIS og overskueligt

Hurtig udregning af ens buget/økonomi. Overskueligt, og dejligt man bliver kontaktet af bankerne så man ikke selv skal "cykle" rundt i den bank junglen.
Og så er det GRATIS !!!!!!!

6. april 2020

Hej Rikke,

Det er vi utrolig glade for at høre!🤗

God, seriøs og troværdig oplevelse

Pengeprofilen er for det første et rigtig godt koncept. Alene tanken om, at man ikke selv skal "i marken" for at finde en ny bank med et bedre tilbud er meget anderledes i forhold til, hvordan det ellers har været. Oprettelse på Pengeprofilen sker nemt og sikkert med NemId. Det tog mig vel omkring 3 minutter at oprette mig og bede min partner om at gøre det samme. Hun brugte så cirka den samme tid. Et par uger efter, profilen var oprettet, lå der et tilbud fra en anden bank med en god årlig besparelse. What's not to like?! :-)

10. marts 2020

Hej Allan,

Hvor er det fedt at høre - det er vi super glade for!🤩

Utrolig spændene tjeneste.

Utrolig spændene tjeneste.
Uanset hvad er det sjovt at se sin økonomi stillet op i portalen - da det giver et godt helheds overblik.
Kan varmt anbefale at få sig oprettet

21. februar 2020

Hej Mads,

Vi er super glade for, at I tilfredse med PengeProfilen - tak for de rosende ord!🤩

Fantastisk godt koncept

Rigtig godt koncept, virker som det skal. Vi blev allerede kontaktet af to banker dagen efter vi havde oprettet os.

6. februar 2020

Hej Michelle,

Det lyder rigtig godt - tak for den dejlige ros 😊.

Super koncept virker rigtig god og er…

Super koncept virker rigtig godt og er nemt at bruge. Vi blev allerede kontaktet af to banker dagen efter vi havde oprettet os.

6. februar 2020

Hej Anders,

Tak for ordene, vi er glade for, I havde en god oplevelse 😊 .

Spændende koncept

Spændende koncept. Fik hurtigt svar fra et par banker som tilbyder billigere finansiering end vores eksisterende bank. Skal dog lige have dykket ned i tallene bag tilbuddet inden vi springer ud i af skifte.

31. januar 2020

Besvarelse fra PengeProfilen

Tak for det Carsten - vi er glade for, at du synes om konceptet!😊

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, super nemt og allerede dagen efter havde jeg et tilbud liggende.

31. januar 2020

Hey Patrik,

Tak for anmeldelsen - vi er glade for, at du har haft en god oplevelse!🤩

Tillidsfuldt og trygt system

Tillidsfuldt og trygt system. Har allerede efter en uges medlemskab fået tilbud fra ny bank der vil give næsten 10.000 kr besparelse.

30. januar 2020

Hej Hanne,

Mange tak for anmeldelsen! 😊

Overraskende effektivt

Overraskende effektivt, har allerede sparet mere end kr. 9.000 her 14 dage efter min tilmelding til Pengeprofilen...

22. januar 2020

Besvarelse fra PengeProfilen

Tak for de rosende ord Kenny, det er vi glade for😊💵!

Hurtig, nemt og effekt "hjælp" til at finde besparelser.

Det var helt utrolig nemt at oprette sig som bruger - og dog alligevel med sikkerheden i top (hvilket jeg, som dagligt arbejder med IT, ligger stor værdi i). Efter oprettelse som bruger, blev alle data automatisk hentet fra vores bank, så man ikke selv skulle sidde og indtaste lån, renter o.lign. - alt dette skete helt automatisk. Efter oprettelse af hele profilen, gik der ikke længe før vi modtog tilbud fra en bank om overtagelse af vores lån, hvor vi kunne spare godt 9000 kr. årligt. Vi accepterede tilbuddet fra banken, og dagen efter blev vi kontaktet af den pågældende bank, og er nu godt i gang med at lave aftaler med dem.

Kan varmt anbefale alle (der gerne vil være sikre på at have den - for dem - helt rigtige bank) at benytte Pengeprofilen. De bedste anbefalinger kan vi i hvertfald give herfra.

Mange hilsner fra Familien Bak Buus

17. januar 2020

Besvarelse fra PengeProfilen

Tak for de rosende ord, det sætter vi stor pris på - og skønt med lidt luft i det årlige regnskab😃💸.

Vis anmeldelser på alle sprog. (57 anmeldelser)