Lader til der er ugler i mosen. Michael Bak er vist lidt udfordret for tiden. Ifølge Finans er både FinansTeam og Pengeprofilen i vanskeligheder økonomisk. Kunder i FinansTeam har politi anm... Se mere
Nem, hurtig & effektiv kundeservice. Gennem jer fandt vi hurtigt en ny bank, som har hjulpet os med boligkøb. Processen sket på lidt under en måned, og vilkårene er langt bedre end vores gamle b... Se mere
Spændende koncept som da også har givet et par henvendelser fra banker. Det er en god måde løbende og passivt at optimere sin økonomi og lade bankerne komme til en. Fedt at få et samlet overblik ove... Se mere
Utrolig spændene tjeneste. Vi har indtil videre fået en henvendelse fra en bank, som umiddelbart virker til at kunne give os en stor årlig besparelse. Uanset hvad er det sjovt at se sin økonomi st... Se mere
Optimer din økonomi uden at løfte en finger. Med PengeProfilen får du en profil over din privatøkonomi, som i anonym form kan ses af banker, realkreditinstitutter og pensionsmæglere. Så får du tilbud, hvis de kan give dig bedre vilkår, end du har i forvejen. Uforpligtende og gratis. PengeProfilen arbejder for dig.
Oddervej 157A, 8270 , Højbjerg, Danmark
- +45 38 42 22 52
- info@pengeprofilen.dk
- pengeprofilen.dk
Lader til der er ugler i mosen.
Lader til der er ugler i mosen.
Michael Bak er vist lidt udfordret for tiden.
Ifølge Finans er både FinansTeam og Pengeprofilen i vanskeligheder økonomisk.
Kunder i FinansTeam har politi anmeldt ham for bedrageri.
Jeg kan da heller ikke logge på lige nu, da den Azure baserede login portal melder fejl.
Måske endnu en regning der ikke er blevet betalt?
Oprettede min profil nemt på…
Oprettede min profil nemt på Pengeprofilen hvilket fik sat mig i kontakt med en bankrådigiver der var villig til at låne mig det ønskede beløb til en lejlighed. Umiddelbart fungerede processen rigtigt fint, udover at jeg i perioden måtte opgive mit boligsøgende pga andre årsager.

Meget tilfreds
Meget tilfreds. Vi blev hurtigt kontaktet af pengeprofilen, som holdte os opdaterede. Vi fik et tilbud fra en bank og vi er nu i gang med at skifte bank, da vi fik et bedre lån end vi har i dag. Super god oplevelse.

Super Service
Virkelig behagelig at snakke med. Fik os guidet godt igennem processen. Det er anden gang de har hjulpet os med at spare penge. Glæder os til næste gang allerede. :)

Positivt forløb med Pengeprofilen
Vi har haft et positivt forløb med Pengeprofilen. Vi gav de nødvendige oplysninger, og så skete der intet i flere måneder. Vi havde egentlig afskrevet, at der kunne komme tilbud fra en bank efter så lang tid. Men efter sommerferien tikkede der en henvendelse ind, og nu har vi skiftet bank og fået renten på vores andelsboliglån sat ned fra 3,75% til 3,00%. Det er vi vældig glade for.
Kim Birkholm

Nemt og hurtigt overblik
Nemt og hurtigt overblik, fin service og en kompetent og venlig service.
Og så endda med en stor besparelse til følge. 5***** Herfra.

Enkelt
Enkelt. Vi har skiftet bank igennem pengeprofilen. Processen var meget enkel og lige til.

Besvarelse fra PengeProfilen
Det får 3 stjerner da vi startede ud…
Det får 3 stjerner da vi startede ud med at der gik 1 år før vi fik noget ud af dem, men tilgengæld har de nu hjulpet os med at få vores lån samlet et sted.. den service var vi meget positiv over😁👍🏻

Besvarelse fra PengeProfilen
Hurtige tilbud fra andre banker
Fik hurtigt tilbud fra forskellige mindre banker, og kunne relativt hurtigt skifte til bedre rådgivning og låne en halv million mere end hos min nuværende bank.
Godt værktøj til at afprøve sin banks produkter mod konkurrenterne i markedet.

Besvarelse fra PengeProfilen
Tænk dig om inden du laver en Pengeprofil!
Vi er en familie fra Kbh-området med sund økonomi gode jobs, hus med friværdi, bil, virksomhed, ingen gæld osv. ud over realkredit. Vi oprettede profil på Pengeprofilen for at undersøge alternativ til vores nuværende bank. Må sige det er en noget bekymrende oplevelse. Ud over de hos Pengeprofilen formidler dine oplysninger til bankerne så sidder de også og gransker og gennemgår din konto for at sammenstille et for os at se ubehjælpsomt billede. Må sige det er MEGET intimiderende at de sidder hos Pengeprofilen og gransker dine kontoudtog når man ikke gjort bekendt med det er fremgangsmåden. Det er for os at se privat. Nu vil de nok sige det sker maskinelt, men det er ikke det indtryk man får når man kommunikerer med deres servicemedarbejdere… Vi slettede med det samme profilen igen.

En god oplevelse
En god oplevelse! Vi endte med at skifte bank og få hvad vi ønskede os.

Besvarelse fra PengeProfilen
Reklamerer med realkreditovervågning og…
Reklamerer med realkreditovervågning og gennemgang.
Men for at komme gennem, skal man give adgang til en række oplysninger som intet har med realkredit at gøre.
Det tenderer jo falsk markedsføring

Besvarelse fra PengeProfilen
Vi har haft en rigtig god oplevelse med…
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Pengeprofilen. En professionel uvildig rådgivning.

Besvarelse fra PengeProfilen
God service og overaskende resultat.
Tog lidt tid inden der skete noget men fik overaskende hjælp et sted vi ikke havde regnet med kunne yde mere. Dejligt at de kigger på ens hele økonomi inklusiv pensioner.

Fin udnyttelse af Pengeprofilen
Jeg vil gerne give mine bedste anbefalinger til Pengeprofilen. Godt overblik og blev efter et stykke tid kontaktet af nyt pengeinstitut, der kunne tilbyde bedre vilkår end den vi havde i forvejen 😉.

Besvarelse fra PengeProfilen
God oplevelse fra start til slut
God oplevelse fra start til slut, dog lidt utrygt ved at skulle give alle de oplysninger på nettet. men positivt blev inden for en uge kontaktet af en bank som kunne give et bedre tilbud og der er vi idag kunde.
et plus til jer(pengefrofilen) at i efter et stykke tid følger op på det. så tommel op. Har anbefalet jer til andre.

Besvarelse fra PengeProfilen
Var lidt betænkelig ved at udlevere…
Var lidt betænkelig ved at udlevere alle oplysninger og give lov til at Pengeprofilen fik adgang, så jeg lukkede hurtigt ned igen. Blev ringet op og fik en rigtig god samtale med Pengeprofilen, så på den igen og har bestemt ikke fortrudt. Fik ny bank og bedre kreditforeningslån hos min nye bank, så jeg kan varmt anbefale Pengeprofilen 😊👍

Nem, hurtig & effektiv
Nem, hurtig & effektiv kundeservice.
Gennem jer fandt vi hurtigt en ny bank, som har hjulpet os med boligkøb. Processen sket på lidt under en måned, og vilkårene er langt bedre end vores gamle bank kunne tilbyde.
Må dog indrømme, at det kan føles lidt intrusiv i starten, hvor man skal dele følsomme oplysninger, men processen kørte let og sikkert bagefter.

Besvarelse fra PengeProfilen
Rigtig fin kundeservice og virkelig…
Rigtig fin kundeservice og virkelig godt koncept!
Vi skiftede bank efter en henvendelse fra vores nye bank på PengeProfilen, og vi sparer omkring 1.700 kr. om måneden - og dertil skal lægges markant lavere renter.
Jeg kan varmt anbefale alle at oprette en profil - man kan højest finde ud af, at der ikke er bedre tilbud derude (og så kan man jo glæde sig over det!)

Besvarelse fra PengeProfilen
God og tryg oplevelse fra start til…
God og tryg oplevelse fra start til slut. Blev kontaktet af en mindre bank med et tilbud på bl.a. andelsboliglån til lavere rente samt ok til at have aktiedepot uden for banken (nuværende kræver der handles via banken ift. kundefordele).
Det endte dog ikke i et bankskifte i denne omgang, da jeg fik forhandlet bedre vilkår med min nuværende bank!
Dertil er det et plus at man får et nemt, samlet og overskueligt overblik over sin samlede økonomi.
Kan bestemt anbefales.