Pakketje verdween na een eerste bezorgpoging; zou paar dagen later bezorgd worden, maar blijkbaar is het helemaal verdwenen en Peddler verwijst vrolijk naar de afzender om daar geld terug te vrag... Se mere
Virksomheden har svaret
Slechtste 'bezorgdienst' ooit! Pakketten worden niet bezorgd, deze worden voor je deur gegooid terwijl de 'bezorger' niet eens de moeite neemt om op de bel te drukken. Gevolg; regelmatig pakketjes kw... Se mere
Top! Ze hadden het pakketje keurig afgeleverd bij de buren en bij ons een briefje in de bus gedaan. Deze had ik niet direct gevonden en een mail gestuurd. Daarna vond mijn man het briefje en heb ik he... Se mere
The new Peddler, Local Products, Local Retailers, Same day delivery
John M. Keynesplein 12, 1066 EP, Amsterdam, Holland
Har besvaret 31 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Een zeer aardige vrouw die effeciënt en effectief te werk ging
Dit zijn absolute oplichters, ik heb ze ook al gemeld bij de Nederlandse waakhond ( graag iedereen die dit leest ook doen aangezien dit moet stoppen)
Geven aan dat een pakket geleverd en ondertekend is maar dit is helemaal niet gebeurd, buren ook niets ontvangen. Ze reageren dagen niet op emails en je moet constant achter ze aan zitten. Eerst zeiden ze dat het 100% geleverd was volgens hun tracking informatie, ik heb gevraagd om de exacte datum want dan kan ik de camerabeelden bekijken ( is natuurlijk niemand geweest) daarna kwamen ze met een smoes dat ze het inderdaad niet kunnen vinden en niet weten waar het pakket is. Ok dus, wat heb ik daar aan?
Dit is al de zoveelste slechte recensie hierover en ik zie dat vele mensen dit probleem ervaren, het is dus bekend bij ze maar ze doen er niets aan. Dit moet dus opgepakt worden want dit kan niet zo doorgaan.
Ook zijn ze mega onvriendelijk via de email, ze doen of jij het probleem bent terwijl dat toch echt bij hun bezorgers licht.
Hoop dat dit bedrijf snel opgerold wordt!
Pas op voor dit bedrijf!
Er staat pakket geleverd en ondertekend maar het pakket is nooit geleverd of ondertekend, ook niet bij de buren. Contact met ze opnemen is bijna onmogelijk, of je krijgt dagen geen reactie. Nu zit ik in een geschil met de verkoper en Peddler, aangezien de verkoper zegt dat er staat dat het geleverd is, Peddler geef toe dat zij het pakket niet hebben kunnen traceren maar willen geen verdere informatie geven, ze geven aan dit alleen aan de verkoper te willen geven. De verkoper zegt weer dat Peddler dit aan mij moet geven en zij Peddler niet direct kunnen benaderen. Ik zit dus in een situatie waar ik van het kastje naar de muur wordt gestuurd en waarbij ik niet geholpen wordt en mijn geld nu dus weg is.
Ik zie dat meerdere mensen hiermee problemen ervaren dat er wordt gezet in de tracking informatie dat het geleverd is maar dit dit niet zo is.
Aller slechtste en meest onvriendelijke bezorgdienst ooit, ik hoop dat jullie snel ophouden te bestaan. Nog nooit eerder dit meegemaakt!
Bellen aan gooien pakket in het portiek en weg
ik ben gewoon thuis om op m n pakje te wachten
krijg ik een mail dat m n pakje niet afgeleverd kan worden
omdat ik niet thuis tewijl ze hellemaal niet aan de deur zijn geweest was staat er
terwijl ik gewoon thuis ben wat is dit voor een bedrijf
wand ik ben al een pakje kwijt geraakt en dat was op maandag de 6 april en dat pakje za afgegeven zijn bij m n buren waar zu het uhuisnummer niet van wisten waar m n pakje was

Besvarelse fra Peddler.com
Ongelooflijk wat een slechte customer service. Hetgeen wat wel goed gaat is het beantwoorden van de mail, deze is uitvoerig en netjes. Echter de inhoud, en echt oplossingsgericht antwoorden helaas niet. Ik heb het idee dat de inhoud niet goed word gelezen en dat ze standaard antwoorden gebruiken in de communicatie. Erg jammer want ik blijf in een loop hangen. En wordt van kastje naar de muur gestuurd. Ik wil graag een oplossing.

Besvarelse fra Peddler.com
Dit zijn dieven! Als afgeleverd melden terwijl ik op mijn camera zie dat de koerier het pakket weer meeneemt.
Mail gestuurd waar na 3 dagen nog steeds niet op is gereageerd. Peddler, ik zet de beelden van jullie koerier online samen met het "afgeleverd" bericht wat ik van jullie kreeg. Ik heb ook aangifte gedaan tegen jullie en deze koerier. Gelukkig heb ik een hele goede reputatie bij AliExpress die mij alles hebben terug betaald. Dus nu kunnen jullie mijn spullen lekker verdelen onder al jullie dieven daar.

Besvarelse fra Peddler.com
Bezorger belt tegenwoordig niet meer aan.
Pakket ook nergens terug te vinden maar staat wel als bezorgd

Besvarelse fra Peddler.com
Ha, nog een bezorg bedrijf die doet alsof ze hebben geprobeerd het pakketje te leveren.
Mijn familieleden en ik waren gewoon thuis en wakker en niet 1 keer de bel af horen gaan. En niet te vergeten dat ik een pomeriaan heb die mij om elk klein geluidje alert.
Fyi dit zijn waarschijnlijk brievenbus pakketjes van Aliexpress dus die passen gewoon door de brievenbus.
Mijn conclusie, weer een lui bedrijf die liegt over het bezorgen van pakketjes. Ik kan je garanderen dat ze niet eens in mijn wijk waren.
Mijn pakketje zou geleverd worden sinds 11 April en is nog steeds niet aangekomen (15 april) dit is wat er staat bij de tracking : Uw bezorging komt aan op 14/04 tussen 09:00 en 21:00
13 april, 15:35

Besvarelse fra Peddler.com
Totaal kansloos bedrijf. Eerste pakketje niet geleverd, we waren zogenaamd niet thuis (we waren wel thuis), nieuwe afleverpoging mislukt en pakketje kwijt. De helpdesk beweert dat de gps gegevens van de bezorger aantonen dat hij bij ons voor de deur stond. Niet dus. Pakketje opnieuw besteld. Bezorging van het nieuwe pakketje gaat wéér mis: nu is de eerste afleverpoging kennelijk mislukt omdat het adres niet te vinden was. Mijn huis staat daar al twintig jaar, dus dit lijkt mij nogal sterk. Wat een waardeloos bedrijf.

Besvarelse fra Peddler.com
Er wordt geen duidelijke bezorgtijd aangegeven zodat het lastig is om te zorgen dat je thuis bent. Na aanbellen worden de pakjes neergelegd ipv afgegeven en vertrekt de bezorger. Ook als je niet thuis bent worden de pakjes achtergelaten.

Besvarelse fra Peddler.com
Er is niemand thuis en de Pakketbezorger van Peddler komt voorrijden in een busje van Medicare, belt niet aan maar GOOIT pakketje bij de voordeur en loopt weg. dit is de tweede keer dat dit gebeurt. Zal mij benieuwen als ik thuiskom of het pakket er nog ligt. Zulke mensen moet je hiervoor ontslaan, bij de buren gebeurt dit ook regelmatig. ZEER, ZEER SLECHTE BEZORGING!!!! (deurbel beelden aanwezig)

Besvarelse fra Peddler.com
Very bad courier, has no update time, packages are carelessly left at the door without calling, packing from AliExpress not delivered a couple of times

Besvarelse fra Peddler.com
horrible horrible. I ordered two items from vinted and with delivery to home option thinking oh its more expensive but maybe it's worth it. Big mistake. I live in a shared building with a bunch of neighbours yet all 3 deliveries were not successful. They give a massive 12H range for delivery and notify you the parcel is on its way 15 mins before it is there. I am not one to check my email each 15 minutes. and if they don't succeed three times in the delivery time slots they decide to deliver, they send the parcel back. I doubt there was not a single neighbour in my XIOR student housing that couldn't receive it. Nor do I believe it is okay to just ship the order back instead of negotiating a time or leaving it at a pick up location. genuinely I am so mad. waste of 6 euros per delivery. better, after sending an email to help desk, I get no reply. AND NO PHONE NUMBER? genuinely ridiculous.

Besvarelse fra Peddler.com
Pakket wordt als “geleverd” gemarkeerd terwijl ik niets heb ontvangen.
Na contact geeft Peddler zelf aan dat zij het pakket niet kunnen lokaliseren en de levering niet kunnen bevestigen. Toch blijft de status in hun systeem op “geleverd” staan.
Dit zorgt voor een tegenstrijdige situatie waardoor de verkoper mijn refund weigert, omdat zij volledig afgaan op de bezorgstatus van Peddler.
Daarnaast reageren ze nauwelijks op e-mails of pas na lange tijd, en geven ze geen duidelijke of bruikbare oplossing. Ze verwijzen alleen door naar de verzender, terwijl zij zelf de foutieve informatie in hun systeem laten staan.
Hierdoor zit ik als consument volledig klem tussen beide partijen.
Zeer teleurstellende service, gebrek aan verantwoordelijkheid en slechte communicatie

Besvarelse fra Peddler.com
Pakketje verdween na een eerste bezorgpoging; zou paar dagen later bezorgd worden, maar blijkbaar is het helemaal verdwenen en Peddler verwijst vrolijk naar de afzender om daar geld terug te vragen.
Erg leuk om te moeten doen als het pakketje een kadootje was voor je verjaardag.
Geen enkel moment krijg je het gevoel dat iemand echt zijn best doet of zich verantwoordelijk voelt.
Wij (schenker en jarige) gaan nooit (meer) gebruik maken van dit waardeloze bezorgbedrijf.

Besvarelse fra Peddler.com
Medewerkers van Peddler International (en vooral het management) zijn jullie nou trots op al die duizenden negatieve reacties (waarbij velen dezelfde) op trustpilot te lezen?
Bewaker instanties van dergelijke bedrijven in Nederland, wordt het niet eens tijd dat jullie een stokje achter dergelijke malafide bedrijven zetten?

Besvarelse fra Peddler.com
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.