Verkligen jättefina smycken. Kedjorna kan man välja i olika längd, och brukar välja den längsta och väldigt fina nätta kedjor. Har barnens namn på berlocker och använder de dagligen och håller sig lik... Se mere
Beställde ett halsband med bokstaven E efter att min dotter föddes. Det är Mitt absolut finaste och dyrbaraste smycke❤️ priset är så bra och kvaliten är toppen på smyckena. Har sedan jag fick halsb... Se mere
Jag har handlat mycket hos Pearls of Freja och jag har varit lika nöjd över produkterna varje gång. Deras service är helt otrolig och något jag aldrig upplevt hos något annat företag förut! De har... Se mere
Pearls of Freja är ett svenskt smyckesmärke med minimalistiska, personliga och feminina smycken.
Kungsporten 4A, 42750, Billdal, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Great service, very quick to answer emails and - most important - I love the necklace “my love petit”.

Besvarelse fra Pearls of Freja
Snabb leverans. Prisvärt smycke som går att duscha med. Köpte miniberlock med bokstav.

Besvarelse fra Pearls of Freja
Otroligt bra kundservice och jättefina smycken!

Besvarelse fra Pearls of Freja
Väldigt snabb leverans till brevlådan och ett jättefint smycke.

Besvarelse fra Pearls of Freja
Jag köpte deras julkalender i slutet av förra året, ett av örhängena var svår att stänga redan från början och till slut inte alls. Jag kontaktade kundservice som svarade snabbt och erbjöd mig att välja ett valfritt örhänge från sidan och skicka ut som ersättning mot de gamla. Otroligt trevliga och fin service.
Nya ägare tydligen och jag har bara positivt att säga. Kommer absolut att fortsätta handla här!

Besvarelse fra Pearls of Freja
Beställde två bokstavshalsband till min dotter. Hon blev jättenöjd. Leveransen gick snabb och det finns en inget att klaga på!!!

Besvarelse fra Pearls of Freja
Tack för fin service och snabb leverans !
Jag är mycket nöjd med smyckena jag köpte både med design och kvalité.

Besvarelse fra Pearls of Freja
Bra bemötande i kundtjänsten när jag hade frågor och upplever mycket snabbare leverans och inget krångel efter ägarbytet som återkommande kund. Kommer absolut beställa igen !🤩

Besvarelse fra Pearls of Freja
Ingen info, ingen leverans, raderar negativa kommentarer/betyg och svarar inte på mail. Efter många om och men fick jag reda på att halsbandet jag köpt var slut i lager och de erbjöd ett annat vilket jag tog emot, dock skickades inte heller det. Tills sist hotade jag om att anmäla och då gick det helt plötsligt undan. Halsbandet kom efter över en månad, fint men såg ut att vara av dålig kvalitet.

Besvarelse fra Pearls of Freja
Snabb leverans och fint förpackade smycken. Har även köpt halsband här tidigare, som håller sin färg och kvalitet långt över förväntan.

Besvarelse fra Pearls of Freja
Har fortfarande inte fått mina varor och dom svarar inte på mail
Efter nästan 10 dagar utan nån som helst uppdatering på min order (med varor som nu var åter i lager) får jag ett mail om att min order nu är annullerad. Har innan dess mailat och frågat om status utan återkoppling, nån form av information hade man ju önskat.
Great necklaces with letters, have bought two of them and have been very pleased. However the bracelet med little sparking heart looked very cheap, very disappointed with it.
Har ett bokstavssmycke sedan tidigare och är väldigt nöjd med dom! Men det tog alltså 1,5 vecka att få hem paketet, väldigt missvisande information på hemsidan där det står 2-3 dagar… man betalar även för hemleverans men dom packar paketet i en kartong som inte går in i brevinkastet, så fick vänta någon dag extra på att paketet också behövde lämnas av på ett ombud istället
Beställde ett halsband som aldrig skickades, fick efter mycket om och men ett svar att det var slut i lager men att de kunde skicka ett annat. Det har heller inte skickats och nu får jag jaga dom för att förhoppningsvis bli återbetald ifall de inte skickar omgående
Beställde ett halsband som en födelsedagspresent 17/1 och valde frakt 1-3 dagar med PostNord. Det är nu 12 dagar sedan och fortfarande ingen order har levererats.
Mailat flera gånger utan förklaring på när jag kommer få paketet. Känns oerhört osäkert om jag ens kommer få mitt paket?
Finns heller inget telefonnummer man kan ringa för att kunna kommunicera och få förklaring på vad som händer.
Kan dessvärre inte rekommendera.