Pearls of Freja Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Verkligen jättefina smycken. Kedjorna kan man välja i olika längd, och brukar välja den längsta och väldigt fina nätta kedjor. Har barnens namn på berlocker och använder de dagligen och håller sig lik... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beställde ett halsband med bokstaven E efter att min dotter föddes. Det är Mitt absolut finaste och dyrbaraste smycke❤️ priset är så bra och kvaliten är toppen på smyckena. Har sedan jag fick halsb... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har handlat mycket hos Pearls of Freja och jag har varit lika nöjd över produkterna varje gång. Deras service är helt otrolig och något jag aldrig upplevt hos något annat företag förut! De har... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Smykkedesigner

Skrevet af virksomheden

Pearls of Freja är ett svenskt smyckesmärke med minimalistiska, personliga och feminina smycken.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

18 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Fast, Friendly, and Gorgeous Jewelry

Great service, very quick to answer emails and - most important - I love the necklace “my love petit”.

29. april 2025

Besvarelse fra Pearls of Freja

Hi Eva! Thank you so much for your kind words! We’re so happy you love your necklace and felt well taken care of 💛 Truly grateful you chose us! / Agnes

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans. Prisvärt smycke som går att duscha med. Köpte miniberlock med bokstav.

25. april 2025

Besvarelse fra Pearls of Freja

Hej Susan! Tack snälla för ditt omdöme! Så kul att höra att du är nöjd med både leveransen och ditt smycke :) Hoppas berlocken blir en favorit! / Agnes på Pearls of Freja

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Otroligt bra kundservice och jättefina…

Otroligt bra kundservice och jättefina smycken!

17. april 2025

Besvarelse fra Pearls of Freja

Hej Rebecka! Tusen tack för dina fina ord! Det betyder mycket att du är nöjd med både smyckena och vår kundservice. Varmt välkommen tillbaka! / Agnes på Pearls of Freja

Super quick service!

Great service and got my order in time!

31. marts 2025

Besvarelse fra Pearls of Freja

Hello Mathias! Thank you so much for your kind words. We're so happy to hear that your order arrived on time and that you were pleased with our service. :) / Agnes at Pearls of Freja

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt snabb leverans till brevlådan…

Väldigt snabb leverans till brevlådan och ett jättefint smycke.

27. marts 2025

Besvarelse fra Pearls of Freja

Hej Marie! Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att leveransen var snabb och att du är nöjd med smycket. Vi strävar alltid efter att göra både service och leverans så smidig som möjligt, så det är härligt att höra att vi lyckades! Tack för att du valde Pearls of Freja! / Agnes på Pearls of Freja

Bra smycken

Bra smycken. Lätt och enkelt att beställa.

24. marts 2025

Besvarelse fra Pearls of Freja

Hej Kristina! Tack så mycket för din fina recension. Vi är så glada att höra att du tycker om smyckena och att du haft en enkel och smidig beställningsupplevelse. Det betyder mycket för oss! / Agnes på Pearls of Freja

Bra kvalitet

Bra kvalitet! Är så nöjd!🩷

13. marts 2025

Besvarelse fra Pearls of Freja

Hej Johanna! Tusen tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket att höra att du är nöjd med både kvaliteten och din upplevelse. Tack för att du valde Pearls of Freja! / Agnes på Pearls of Freja

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag köpte deras julkalender i slutet av…

Jag köpte deras julkalender i slutet av förra året, ett av örhängena var svår att stänga redan från början och till slut inte alls. Jag kontaktade kundservice som svarade snabbt och erbjöd mig att välja ett valfritt örhänge från sidan och skicka ut som ersättning mot de gamla. Otroligt trevliga och fin service.

Nya ägare tydligen och jag har bara positivt att säga. Kommer absolut att fortsätta handla här!

31. marts 2025

Besvarelse fra Pearls of Freja

Hej Sofie! Tack så mycket för din fina recension! Vi är så glada att höra att du är nöjd med både vår kundservice och att vi kunde hjälpa dig med örhängena. Vi lägger stor vikt vid att våra kunder ska känna sig väl omhändertagna, så det betyder mycket att du uppskattade den hjälp du fick. Vi ser fram emot att ha dig som kund även framöver! :) / Agnes på Pearls of Freja

Grym nöjd

Beställde två bokstavshalsband till min dotter. Hon blev jättenöjd. Leveransen gick snabb och det finns en inget att klaga på!!!

11. marts 2025

Besvarelse fra Pearls of Freja

Hej Kristoffer! Stort tack för ditt fina omdöme! Det gör oss så glada att höra att din dotter blev nöjd med bokstavshalsbanden och att du är nöjd med både snabb leverans och servicen. Tack för att du tog dig tid att dela med dig, och varmt välkommen tillbaka! :) / Agnes på Pearls of Freja

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tack för fin service och snabb leverans…

Tack för fin service och snabb leverans !
Jag är mycket nöjd med smyckena jag köpte både med design och kvalité.

14. marts 2025

Besvarelse fra Pearls of Freja

Hej Mikael! Tusen tack för dina fina ord! Det betyder så mycket att höra att du är nöjd både med servicen, leveransen och smyckena! Tack för att du valde Pearls of Freja! :) / Agnes på Pearls of Freja

Älskar!

Bra bemötande i kundtjänsten när jag hade frågor och upplever mycket snabbare leverans och inget krångel efter ägarbytet som återkommande kund. Kommer absolut beställa igen !🤩

11. marts 2025

Besvarelse fra Pearls of Freja

Hej Annie! Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med både vårt bemötande och leveransen efter ägarbytet. Det betyder mycket för oss att våra återkommande kunder känner att allt fungerar smidigt och snabbt. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen vid nästa tillfälle!
/ Agnes på Pearls of Freja

Tråkig upplevelse

Ingen info, ingen leverans, raderar negativa kommentarer/betyg och svarar inte på mail. Efter många om och men fick jag reda på att halsbandet jag köpt var slut i lager och de erbjöd ett annat vilket jag tog emot, dock skickades inte heller det. Tills sist hotade jag om att anmäla och då gick det helt plötsligt undan. Halsbandet kom efter över en månad, fint men såg ut att vara av dålig kvalitet.

13. februar 2025

Hej Linnea,

Vi beklagar verkligen att du har haft en så negativ upplevelse. Pearls of Freja har nyligen bytt ägare, och tyvärr kan vi inte påverka det som hänt innan dess. Vi förstår dock din frustration och att situationen inte blev som den borde ha varit.

Det är självklart tråkigt om smycket inte levde upp till dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter av hög kvalitet och en positiv upplevelse för våra kunder.

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback. Om du vill diskutera något vidare är du mer än välkommen att höra av dig till vår nya kundtjänst på contact@pearlsoffreja.com.

Alva på Pearls of Freja

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans och fint förpackade…

Snabb leverans och fint förpackade smycken. Har även köpt halsband här tidigare, som håller sin färg och kvalitet långt över förväntan.

5. marts 2025

Besvarelse fra Pearls of Freja

Hej Anna-Lena! Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar både vår snabba leverans och förpackningen av smyckena. Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme, det gör oss så glada!
/ Agnes på Pearls of Freja

Obefintligt kommunikation

Efter nästan 10 dagar utan nån som helst uppdatering på min order (med varor som nu var åter i lager) får jag ett mail om att min order nu är annullerad. Har innan dess mailat och frågat om status utan återkoppling, nån form av information hade man ju önskat.

20. februar 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Mixed feelings

Great necklaces with letters, have bought two of them and have been very pleased. However the bracelet med little sparking heart looked very cheap, very disappointed with it.

30. januar 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

leveranstiden…

Har ett bokstavssmycke sedan tidigare och är väldigt nöjd med dom! Men det tog alltså 1,5 vecka att få hem paketet, väldigt missvisande information på hemsidan där det står 2-3 dagar… man betalar även för hemleverans men dom packar paketet i en kartong som inte går in i brevinkastet, så fick vänta någon dag extra på att paketet också behövde lämnas av på ett ombud istället

30. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställde ett halsband som aldrig…

Beställde ett halsband som aldrig skickades, fick efter mycket om och men ett svar att det var slut i lager men att de kunde skicka ett annat. Det har heller inte skickats och nu får jag jaga dom för att förhoppningsvis bli återbetald ifall de inte skickar omgående

7. februar 2025

Dålig kommunikation, lång leveranstid

Beställde ett halsband som en födelsedagspresent 17/1 och valde frakt 1-3 dagar med PostNord. Det är nu 12 dagar sedan och fortfarande ingen order har levererats.

Mailat flera gånger utan förklaring på när jag kommer få paketet. Känns oerhört osäkert om jag ens kommer få mitt paket?

Finns heller inget telefonnummer man kan ringa för att kunna kommunicera och få förklaring på vad som händer.

Kan dessvärre inte rekommendera.

29. januar 2025

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.