Pearls of Freja Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag köpte deras julkalender i slutet av förra året, ett av örhängena var svår att stänga redan från början och till slut inte alls. Jag kontaktade kundservice som svarade snabbt och erbjöd mig att v... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Verkligen jättefina smycken. Kedjorna kan man välja i olika längd, och brukar välja den längsta och väldigt fina nätta kedjor. Har barnens namn på berlocker och använder de dagligen och håller sig lik... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beställde ett halsband med bokstaven E efter att min dotter föddes. Det är Mitt absolut finaste och dyrbaraste smycke❤️ priset är så bra och kvaliten är toppen på smyckena. Har sedan jag fick halsb... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har handlat mycket hos Pearls of Freja och jag har varit lika nöjd över produkterna varje gång. Deras service är helt otrolig och något jag aldrig upplevt hos något annat företag förut! De har... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Smykkedesigner

Skrevet af virksomheden

Pearls of Freja är ett svenskt smyckesmärke med minimalistiska, personliga och feminina smycken.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

18 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Hej Johanna!

Tack snälla för dina fina ord! 🤎
Det betyder otroligt mycket för oss att höra att du är nöjd med vår kundservice. Vi strävar alltid efter att ge varje kund den bästa upplevelsen och ditt omdöme gör oss så glada. Tack för att du valt Pearls of Freja! ✨

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

I bought a necklace for my wife

I bought a necklace for my wife. You delivered on time. My wife likes it.

20. april 2026

Hi Leif!

Thank you so much for your kind review. We’re so happy to hear that the necklace arrived on time and that your wife likes it — that truly means a lot to us 🤎

Kind regards,
Alva

Fast delivery

Fast delivery, so happy with my necklace.

7. april 2026

Hi Anna!

Thank you so much for your kind words! We’re so happy to hear that you’re pleased with both the delivery and your necklace. It truly means a lot to us 🤎

Kind regards,
Alva

Snabb frakt

24. februar 2026

Hej Juni!

Tack snälla för ditt omdöme! 🤎
Vi är så glada att du är nöjd med leveransen – vi gör alltid vårt bästa för att du ska få dina smycken så snabbt som möjligt.
Varmt välkommen tillbaka!

God service

Tjejen blev glad, då är jag nöjd.

20. februar 2026

Besvarelse fra Pearls of Freja

Tack snälla för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att hon blev glad – då blir vi också väldigt glada. ✨ Vi hoppas att smycket kommer bäras och uppskattas länge. Varmt välkommen tillbaka till oss!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Halsbandet är fint men tyvärr så har…

Halsbandet är fint men tyvärr så har ringen där bokstaven sitter i gått sönder. Bokstaven lossnar då och då från kedjan tyvärr och jag har inget gjort mer än haft det på mig. Det är som en liten öppning på den ringen😞

16. februar 2026

Hej Kristina,

Tack för ditt omdöme. Vad tråkigt att höra att ringen till bokstaven har gått upp – så ska det självklart inte vara. Vi har försökt kontakta dig via mejl för att hjälpa dig vidare och erbjuda en reklamation, men har tyvärr ännu inte fått något svar. Du är varmt välkommen att återkomma till oss så löser vi det gärna.

Vår ambition är alltid att våra smycken ska hålla hög kvalitet och att alla kunder ska känna sig nöjda med sina köp.

Toppen!

Snabb frakt och jättebra kundservice. Fick bra hjälp när jag hade beställt fel osv.

7. december 2025
Uopfordret anmeldelse

Hej Oscar!

Tusen tack för ditt fina omdöme! 🤎 Vi blir glada att höra att du är nöjd med både leveransen och kundservicen, och självklart att vi kunde lösa det smidigt när något blev fel.

Tack för att du tog dig tiden att skriva!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Very beautiful necklace and especially…

Very beautiful necklace and especially the chosen letter M

22. december 2025

Hi Mats!

Thank you so much for your lovely review 🤍 We’re thrilled to hear you love your necklace and that the letter M was the perfect choice! Your kind words truly mean a lot to us.

Warmly,
Agnes

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt seriöst företag bra och snabb…

Väldigt seriöst företag bra och snabb info

20. november 2025

Hej Kristina!

Stort tack för ditt fina omdöme 🤎
Vi är så glada att höra att du upplevde oss som seriösa och att informationen var tydlig och snabb. Det betyder mycket för oss.

Varmt välkommen tillbaka!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Jag tyckte inte färgen på kedjorna som…

Jag tyckte inte färgen på kedjorna som är guldplätterade ser bra ut. Bilderna ljuger. Guldfärgen ser oäkta ut, som om de kom från påskägg. I övrigt är jag nöjd med försändelsen.

25. november 2025

Hej Yvonne!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och för att du delar din upplevelse. Vi är ledsna att höra att guldfärgen på kedjorna inte motsvarade dina förväntningar.

Vi har försökt nå dig via mejl för att erbjuda en retur eller hitta en lösning tillsammans, men har tyvärr inte fått något svar ännu. Du är självklart varmt välkommen att kontakta oss på contact@pearlsoffreja.com, så hjälper vi dig gärna vidare. 😊

Vi är glada att höra att du i övrigt var nöjd med försändelsen och hoppas att vi får möjlighet att lösa detta på ett sätt som känns bra för dig. Mvh Agnes

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jättefina smycken och fin service!

Jättefina smycken och fin service!

24. november 2025

Besvarelse fra Pearls of Freja

Hej Carina! Tack snälla för ditt fina omdöme. 🤎 Det betyder jättemycket att du är nöjd med både smyckena och servicen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till Pearls of Freja! Mvh Agnes

Köpte två ringar

Köpte två ringar. Ena ringen tappa några stenar efter mkt lite användning. Fick en ny omgående. Snabb leverans båda gångerna. Tacksam då jag älskar ringarna!

5. november 2025

Besvarelse fra Pearls of Freja

Hej Erika! Tusen tack för ditt fina omdöme! Det betyder så mycket att du är nöjd med din upplevelse hos Pearls of Freja. Du är alltid varmt välkommen tillbaka ✨ Mvh Agnes

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Motsvarade inte riktigt förväntningen…

Motsvarade inte riktigt förväntningen vad gällde lystern.

23. oktober 2025

Besvarelse fra Pearls of Freja

Hej Kirsi! Tack för att du delar din upplevelse. Tråkigt att smycket inte riktigt motsvarade dina förväntningar gällande lystern. Jag hörde av mig direkt efter ditt omdöme och erbjöd en fri retur, som alltid finns tillgänglig om du skulle ångra dig. 🤎 Tack för din feedback! Mvh Agnes

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

My daughter was very happy for the…

My daughter was very happy for the necklace. Perfect for teens!

8. oktober 2025

Besvarelse fra Pearls of Freja

Hi Julia! Thank you so much for your lovely review! ✨ We’re so happy to hear that your daughter loved the necklace, that truly warms our hearts. Hope she enjoys wearing it! :) Best wishes, Agnes

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Så fina smycken och snabb leverans!

Så fina smycken och snabb leverans!

1. september 2025

Besvarelse fra Pearls of Freja

Hejsan! Tack snälla för ditt fina omdöme! ✨ Vi blir så glada att höra att du uppskattar både smyckena och leveransen. Hoppas du får mycket glädje av ditt smycke! :) Mvh Agnes

Super bra

Super bra! Svarar bra på mail!

31. juli 2025

Besvarelse fra Pearls of Freja

Hej Pia! Tusen tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att du känner dig väl bemött och får snabba svar. Vi finns alltid här om du behöver hjälp framöver! :) Mvh Agnes

Toppen!

Jättesmidig köpupplevelse och snabb leverans

18. juli 2025

Besvarelse fra Pearls of Freja

Hej Lisa! Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både köpupplevelsen och leveransen. Det betyder mycket för oss! :) Varmt välkommen tillbaka! /Agnes

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Otroligt fin halsband som jag köpte…

Otroligt fin halsband som jag köpte till min dotter, väldigt snabb leverans, fin förpackning.Kommer beställa mera från er;))

19. maj 2025

Besvarelse fra Pearls of Freja

Hej Mila! Tack snälla för ditt fina omdöme! Vi blir så glada att höra att halsbandet uppskattades, och att både leverans och förpackning levde upp till förväntningarna. Det betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka när som helst :) / Agnes på Pearls of Freja

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jättefint halsband och det är verkligen…

Jättefint halsband och det är verkligen välgjort! Plus att de har superbra, snabb och trevlig kundsupport! Kommer definitivt köpa fler saker

28. april 2025

Besvarelse fra Pearls of Freja

Hej Molly! Tusen tack för din fina recension! Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med både halsbandet och vår kundsupport. Varmt välkommen åter! :) / Agnes på Pearls of Freja

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.