Ich habe Peaks über 2 Jahre genutzt und kann nur positives berichten. Auch nach meiner Kündigung meines peaks-Accounts hat man mir innerhalb weniger Stunden auf mein steuerliches Anliegen geantworte... Se mere

Peaks is goed en bijna geweldig... vrijwel alles gaat heel gemakkelijk, zoals een rekening openen, periodiek inleggen én resultaat behalen. Ongemerkt 'spaar' je een leuk bedrag bij elkaar. Bovendien v... Se mere
Hab hier noch nie Probleme gehabt, einzahlen, abheben funktioniert einwandfrei. Auch mit dem Kundenservice hatte ich schon mehrfach Kontakt und mir wurde immer geholfen. Einfach zuverlässig so invest... Se mere
Was soll ich sagen. Solche Plattformen gibt es sicherlich viele und jede hat so seine Vorteile. Ich finde Peaks gut, jedoch der Support über Email, habe ich mehrmals angeschrieben und bisher kei... Se mere
The easiest way to invest for the future. Peaks helps you achieve your financial ambitions. With the Peaks app, you can invest independently, sustainably, and effortlessly for the future in a way that suits you.
Leidsestraat 32C, 1017 PB, Amsterdam, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Makkelijk sparen en beleggen en toch altijd aan je geld kunnen.

Besvarelse fra Peaks
Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog niet ben ingelezen wat Peaks precies doet. Eea door drukte. Probeer zsm om te verdiepen in Peaks.

Besvarelse fra Peaks
Jammer dat er geen chat of helpdesk is voor vragen of voor aan te geven dat je andere portfolio wilt.

Besvarelse fra Peaks
Not happy at all they are slow and no communication

Besvarelse fra Peaks
Handig en voelt goed te weten dat je voor dat extraatje gaat !

Besvarelse fra Peaks
Makkelijke manier om te starten met beleggen. Je kunt ook verschillende rekeningen openen voor andere doeleinden.

Goede service en interface
Vooral het persoonlijke contact vind ik echt een dikke plus.
Geen ai bots maar een echt mens aan de telefoon.

Besvarelse fra Peaks
Ik vind het een fijn en toegankelijke manier van sparen.

Besvarelse fra Peaks
Zeer snelle en klantvriendelijke aanpak om rekening te openen. Bijzonder simpel. Op een vraag via chat wordt ongekend snel en adequaat geantwoord; meer dan perfect!

Besvarelse fra Peaks
Tot nu toe lijkt alles eerlijk te gaan. Zowel storten als opnemen van de rekening gaat erg gemakkelijk en het rendement wordt zeer consequent vermeld.

Besvarelse fra Peaks
Eenvoudige manier van beleggen. Duidelijke app.
Wel maandelijks kosten aan verbonden.
En zelf bij een lagere maandelijks inleg zie je het bedrag stijgen. Gewoon eraf blijven en het geld staat er voor je....

Besvarelse fra Peaks
Die Eröffnung war recht einfach. Die Verknüpfung mit dem Konto hat erst beim zweiten Mal geklappt. Man wird stets über Buchungen informiert. Leider hat sich das Sparen bei mir noch nicht recht gelohnt. Bisher war fast immer eine Negativrendite zu verzeichnen. Aber wahrscheinlich muss ich einfach mehr Geduld haben.

Besvarelse fra Peaks
Ik heb een erg positieve ervaring met Peaks. Het platform is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor investeren eenvoudig en toegankelijk wordt. Alles wordt duidelijk uitgelegd en ik heb het gevoel dat mijn geld op een verstandige manier wordt beheerd. Ook de communicatie is helder en professioneel. Zeker een aanrader voor iedereen die op een laagdrempelige manier wil beginnen met investeren!