Banner for Peaks

Peaks Anmeldelser

1.000

4,6

Ich habe Peaks über 2 Jahre genutzt und kann nur positives berichten. Auch nach meiner Kündigung meines peaks-Accounts hat man mir innerhalb weniger Stunden auf mein steuerliches Anliegen geantworte... Se mere

Peaks is goed en bijna geweldig... vrijwel alles gaat heel gemakkelijk, zoals een rekening openen, periodiek inleggen én resultaat behalen. Ongemerkt 'spaar' je een leuk bedrag bij elkaar. Bovendien v... Se mere

Hab hier noch nie Probleme gehabt, einzahlen, abheben funktioniert einwandfrei. Auch mit dem Kundenservice hatte ich schon mehrfach Kontakt und mir wurde immer geholfen. Einfach zuverlässig so invest... Se mere

Was soll ich sagen. Solche Plattformen gibt es sicherlich viele und jede hat so seine Vorteile. Ich finde Peaks gut, jedoch der Support über Email, habe ich mehrmals angeschrieben und bisher kei... Se mere

1. Alternativ finansieringstjeneste
  2. Investeringsselskab

The easiest way to invest for the future. Peaks helps you achieve your financial ambitions. With the Peaks app, you can invest independently, sustainably, and effortlessly for the future in a way that suits you.

Depositing made easy
Automate your deposits on a daily or monthly basis, or set your app to deposit a percentage of your income.
Choose your package
No hidden fees—just transparent, fair pricing. Easily compare plans and pick the one that suits you best.
Ready-made ETF portfolios
Invest in curated portfolios of diversified ETFs. Choose the risk level you’re comfortable with and begin!
Your money is protected
Your deposits and returns are stored in a separate foundation. That’s to keep your money safe.
The Peaks App
Fresh design and everything to your fingertips. Navigate easily through the App and change your settings at any time.

Invest the smart way

We'll help you fit investing into your life.

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.000)

423 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog niet…

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog niet ben ingelezen wat Peaks precies doet. Eea door drukte. Probeer zsm om te verdiepen in Peaks.

26. marts 2026

Besvarelse fra Peaks

Hi John, bedankt voor de review! Als we je ergens mee kunnen helpen kan je gemakkelijk een chat starten in de app via het menu of op de website.

Geen helpdesk

Jammer dat er geen chat of helpdesk is voor vragen of voor aan te geven dat je andere portfolio wilt.

24. marts 2026

Besvarelse fra Peaks

Hoi John, vervelend om te horen dat je ons niet kunt vinden! We zijn bereikbaar werkdagen van 9 tot 6 via telefoon (0202188000), email (klantenservice@peaks.nl) en live chat. De chat staat op de website rechts onderin de hoek. We zullen contact met je opnemen om je verder te helpen!

Te duur

Te duur, overpriced

24. marts 2026

Besvarelse fra Peaks

Bedankt voor de review, jammer om te horen! Op onze website (https://www.peaks.com/nl/nl/rendement-en-kosten/) kan je de kosten en de verwachte rendementen zien. Hier zijn de kosten al vanaf gehaald.
Groeten, Peaks

Not happy at all they are slow and now lots money

Not happy at all they are slow and no communication

23. marts 2026

Besvarelse fra Peaks

Hi Pat, we're sorry to hear the communication was unclear regarding your withdrawal. When you withdraw money from the app you see the timeframe in which it will be paid out.
Kind regards, Peaks

Makkelijke beleggen

Makkelijke manier om te starten met beleggen. Je kunt ook verschillende rekeningen openen voor andere doeleinden.

7. marts 2026

Besvarelse fra Peaks

Hoi Monique, bedankt voor jouw mooie review!

Goede service en interface

Goede service en interface
Vooral het persoonlijke contact vind ik echt een dikke plus.
Geen ai bots maar een echt mens aan de telefoon.

4. marts 2026

Besvarelse fra Peaks

Hoi Frank, fijn om je ervaring te horen, bedankt voor de mooie review!

Zeer snelle en klantvriendelijke aanpak…

Zeer snelle en klantvriendelijke aanpak om rekening te openen. Bijzonder simpel. Op een vraag via chat wordt ongekend snel en adequaat geantwoord; meer dan perfect!

2. marts 2026

Besvarelse fra Peaks

Hoi Wiebe, fijn om te horen dat je zo tevreden bent, bedankt voor de mooie review!

Eenvoudige manier van beleggen

Eenvoudige manier van beleggen. Duidelijke app.
Wel maandelijks kosten aan verbonden.
En zelf bij een lagere maandelijks inleg zie je het bedrag stijgen. Gewoon eraf blijven en het geld staat er voor je....

15. oktober 2025

Besvarelse fra Peaks

Bedankt voor de mooie review!

Einfaches Sparen

Die Eröffnung war recht einfach. Die Verknüpfung mit dem Konto hat erst beim zweiten Mal geklappt. Man wird stets über Buchungen informiert. Leider hat sich das Sparen bei mir noch nicht recht gelohnt. Bisher war fast immer eine Negativrendite zu verzeichnen. Aber wahrscheinlich muss ich einfach mehr Geduld haben.

26. februar 2026

Besvarelse fra Peaks

Danke für deine Bewertung, wir freuen uns, von deinen Erfahrungen zu hören. Der Markt ist derzeit tatsächlich ziemlich volatil, daher ist es wichtig, länger zu investieren, um positive Renditen zu erzielen.
Grüße, Peaks

Laagdrempelig beginnen met investeren

Ik heb een erg positieve ervaring met Peaks. Het platform is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor investeren eenvoudig en toegankelijk wordt. Alles wordt duidelijk uitgelegd en ik heb het gevoel dat mijn geld op een verstandige manier wordt beheerd. Ook de communicatie is helder en professioneel. Zeker een aanrader voor iedereen die op een laagdrempelige manier wil beginnen met investeren!

24. februar 2026

Besvarelse fra Peaks

Hi Giany, bedankt voor jouw mooie review! We zijn blij te horen dat je het zo ervaart, we doen ons best om investeren inderdaad laagdrempelig te maken!