Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De bezorger vond het kennelijk een goed idee om mijn pakketje open te scheuren. Gelukkig lijkt de inhoud niet beschadigd. Waarom AliExpress maar zaken blijft doen met PDN Express is mij onduidelijk. D... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik dacht dat ik de meest slechtste pakketleveranciers intussen wel kende. Maar PDN spant de kroon. Het Aliexpress pakketje is op een verkeerd adres afgeleverd. Ik kreeg een afleverbewijs via foto's va... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een waardeloos bedrijf genoeg reden om dan maar Aliexpress ook gelijk te boycotten. Ze sturen mij een foto van iemand die mijn pakket voor mn brievenbus omhoog houdt. En dat noemen ze bewijs dat d... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik wil niet eens een ster geven. De bezorger heeft mijn pakket gewoon op zaterdag voor de deur van een school in de buurt geflikkerd en het pakket is uiteraard niet meer gevonden aangezien het ook een... Se mere

1,3

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Echt vreselijk dit

Echt vreselijk dit! Ik had een bestelling gedaan, dat bleek uit Amerika te komen. Nu heb ik als afleverbewijs, foto's van de bloemenwinkel een heel stuk verderop. De dames daar hebben de bezorger aangegeven dat zij geen pakketten aannemen en er ook de ruimte, noch de verantwoordelijkheid voor willen dragen Dat snap ik volkomen. Echter had de bezorger mijn pakket al als bezorgd gemeld... Nu is mijn pakket dus zoek. Kan niemand bellen en op mijn mail wordt reageert met; "Mocht u het pakket niet hebben ontvangen, raden wij u aan eerst bij uw buurman na te gaan of hij het pakket namens u in ontvangst heeft genomen. Als dat niet het geval is, kunt u ook de beelden van de nabijgelegen bewakingscamera's bekijken om te achterhalen waar het pakket zich bevindt."
Goh, zou je niet denken dat ik er al was geweest? En ohja, denk je dat iemand mij CCTV beelden laat bekijken van het winkelcentrum?
En het bedrijf waar ik besteld heb... "We hebben de foto's van het afleverbewijs, dus het is afgeleverd". Als klant stel je tegenwoordig gewoon niets meer voor en bedrijven vullen hun zakken en plegen gewoon diefstal met wat wij bestellen.
Dat zo'n pakketbezorging als PDN mag bestaan en er niets tegen gedaan kan worden, is echt werkelijk triest.

4. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

PDN Express bezorgt op 2e Paasdag!

Enkele ervaringen met PDN Express. Bestel vaker via Aliexpress, heb niet altijd de vervoerder voor het uitkiezen. Ben niet tevreden over PDN Express. Om te beginnen hebben ze geen pakketpunten, dus als je niet thuis bent moet je vaak een week wachten voordat het nogmaals wordt aangeboden. Daarnaast krijg je geen briefje in de brievenbus als ze je gemist hebben. Ze bezorgen wanneer het ze uitkomt. Vandaag 2e Paasdag, zie ik dat de bezorger met een pakket naar mij onderweg is. Van feestdagen hebben ze blijkbaar nooit gehoord. Ik kan nu een aantal uren later naar familiebezoek! Dankjwel PDN. 1 * is al te veel!

6. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hier besteld en de bezorgdienst waar ze…

Hier besteld en de bezorgdienst waar ze mee samen werken legt je pakket gewoon in de centrale hal waar het toegankelijk is voor iedereen en beide geven geen oplossing en wijzen naar elkaar. Slechte zaak bestel hier nooit meer!

TROEP KOERIERSBEDRIJF

Erg teleurstellende ervaring met deze bezorgdienst. Pakket is niet persoonlijk overhandigd, maar onbeheerd achtergelaten.

Wat opvalt is dat dit geen op zichzelf staand incident lijkt te zijn, maar een terugkerend probleem. Ook de communicatie vanuit de klantenservice laat te wensen over.

Van een bezorgdienst mag verwacht worden dat pakketten zorgvuldig en veilig worden afgeleverd. Dat lijkt hier helaas niet altijd prioriteit te hebben.

2. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zo een slechte koeriers bedrijf heb ik…

Zo een slechte koeriers bedrijf heb ik nog niet gezien. Ze zijn distributier van Alli Expres.Hellemaal geen manieren. Ze bellen niet eens op intercom. Ze gooien het pakket gewoon in de flat op de vloer , zonder dat je iets van weet.En normaal, het pakket verwijderd , omdat er wonnen 500 mensen en de deur staat altijd open. Iederen kan naar binnen en het pakket stelen. Door hun zal ik niets meer bestellen.

3. april 2026

Superslecht

Superslecht, was zogenaamd persoonlijk afgegeven maar lag gewoon voor de deur, was net op tijd toen iemand het wilde pakken 👎

1. april 2026

Pakket niet bezorgd

Pakket niet bezorgd. je kan telefonisch niet bereiken. e-mails worden niet eens beantwoord. op aflever email staat er een foto en op de foto duidelijk te zien rolluiken van bedrijf dicht is.

25. marts 2026

Bezorger doet maar wat

Zeer slecht bedrijf…
Bezorgadres is ‘straatnaam’ 24B. Bezorger levert het af op 24A om 10 uur in de avond, maar nog geen eens afleveren aan de buren, nee gewoon voor de deur leggen en een foto maken, zo bezorgd…
Pakketje t.w.v. ruim 250 weg…
Klantenservice: “maar we zien toch echt dat het bezorgd is, bewijs staat op de foto.”
Bedrijf ziet het verschil niet tussen 24A & 24B.
Op deze manier kan ik ook wel postbezorgen. Mijn advies vermijd dit bedrijf met bezorgen!

1. april 2026

Waardeloos

Is jammer dat mag niet 0 sterren te geven. Slechte ervaring. Geen contact met klantenservice.. Bezorger pakket op het vloer gegooid en weg gegaan. Pakket was gestolen. Wat en drama..

31. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pakket is afgeleverd in een andere…

Pakket is afgeleverd in een andere stad. De foto’s laten mijn adres zien op het pakket liggend op een tuinstoel. Niet mijn stoel en niet mijn straat. Geen enkele hulp vanuit de klantenservice. Een aantal standaard mails waarin gevraagd wordt of ik al bij de buren ben geweest. Super slecht.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nadat ons pakketje afgeleverd was

Nadat ons pakketje afgeleverd was , vonden we een vrij grote kartonnen doos , van ong. 50x50x70 cm. op straat achtergelaten. Met de stickers van PDN erop. Echt a- sociaal. Hij had ook kunnen vragen of het in onze papierbak mocht.

27. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Smijt pakket zo in de hal, belt zelfs niet aan

Pakket op een zondagochtend zo in de centrale hal gegooid van deze hoge flat zelfs zonder aan te bellen. Gelukkig heeft een andere bewoner het opgeraapt voordat het in verkeerde handen kwam.
Klacht ingediend bij PDN en bij de afzender. Vage reactie als er nog eens een pakket kwam duidelijke instructies mailen. Gedaan, geen reactie.
Vandaag zag een andere bewoner hoe bezorger het weer in de hoek in de hal smeet zonder aan te bellen en niet reageerde op zijn commentaar. Gelukkig heeft ook deze bewoner het pakje gered. Weer een klacht ingediend bij PDN en weer geen enkele reactie. Telefonisch ook onbereikbaar. Aan verkoper laten weten dat ik niets meer koop zolang zij deze koerier nog gebruiken of ze niet tot normale bezorging krijgen. Als bezorger aanbelt zou ik ook naar beneden kunnen komen als hij niet naar boven kan. Waardeloos respectloos bedrijf.
Ze geven ook geen tijdvenster wanneer je ze kan verwachten. Ze rijden met een personenwagen, niet met een bus.
Op het afleverrapport staat bezorgd bij de voordeur. Met foto's van de brievenbus waar het dus niet in zit, in de hoek op de grond en pakket in de getinte handen van de bezorger.

Het is zaak dit nep-bedrijf te melden bij ACM. Als iedereen dat doet moeten ze of verbeteren of stoppen. Waar we allemaal om vragen.

27. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

0 Sterren , boycot AliExpress, slechtste 'service' ooit....

0 Sterren
Dit is gewoon oplichting. Vangen geld om te bezorgen, maar bezorgen? Ho maar. Telefonisch onbereikbaar, voicemailbox zit vol of wordt niet op gereageerd. Op emails wordt niet gereageerd. Pakket (AliExpress)is al ruim een week bij PDN, maar geen idee wanneer ik het ontvang.
Voorlopig bestel ik dus ook niet meer bij AliExpress, die deze ellende heeft veroorzaakt..

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.