P&D Group Investments and Education AB Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Är du seriös och välj då en seriös utbildning. Du får allt, resten hänger på dig. Jag är otroligt nöjd, speciellt bra stöd från coacher och ett starkt community. Att få ha one to one med samma coach... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det bästa investeringsbeslutet jag har tagit i mitt liv var att gå med i P&D-gruppen. Ni är bäst! Tack för all kunskap, inspiration och allt stöd. Samson!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Extremt bra utbildning. Ger presis de kunskaperna man behöver och ges ut på ett bra och effektivt sätt. Utmärkta mentorer som hjälper och vägleder mycket effektivt, och gör så på ett sätt som får en a... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

P&D har ett genomtänkt program för att eleverna ska utvecklas till en proptrader i sin egen takt. Digitala workshops varje vecka samt möten med sin badygrupp ger en fortgående utveckling och inspirat... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Uddannelsesinstitution

Skrevet af virksomheden

Trots att Dennis Sahlström och Philip Klang har började sin resa belastade med skulder har de tillsammans med Marcus De Maria framgångsrikt avslöjat formeln för att generera välstånd med sina olika investeringar sedan 2014. Motiverade av sina egna erfarenheter har de gjort det till sin mission att ge så många individer som möjligt möjlighet att uppnå liknande ekonomisk framgång. Det är strategierna som presenteras i dessa utbildningarna som varit nyckeln till den framgång de uppnått idag. Tillsammans grundade de P&D Group Investments and Education, ett företag som har åtagit sig att inte bara bygga ett formidabelt imperium utan också stödja miljontals människor världen över i deras strävan efter finansiell stabilitet och tillväxt. Som erfarna investerare och visionärer har författarna kombinerat sina unika talanger och kunskaper för att skapa en plattform som främjar utbildning, mentorskap och delning av ovärderliga investeringsstrategier. Genom P&D Group Investments and Education syftar de till att hjälpa människor från alla samhällsskikt att låsa upp sin potential och förändra sin ekonomiska framtid. Genom att utnyttja sin surt förvärvade expertis och orubbliga engagemang för sitt uppdrag, fortsätter de att göra en betydande inverkan på investeringsvärlden och livet för dem de har förmånen att vägleda och stödja.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

73 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt professionellt och du får…

Väldigt professionellt och du får verkligen den hjälp du behöver, från tidig morgon till sena kvällar. Vill du lära dig om kryptovalutor och blockkedjan är det här det perfekta stället. Har absolut INGENTING att klaga på.

15. januar 2020

Stort Tack Tim

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag vill tacka teamet för det bra stöd…

Jag vill tacka teamet för det bra stöd och information du kan få från din krypto klubben.Tack för ditt hårda arbete, dina ansträngningar för att underlätta och hjälpa oss och för att göra det lättare för oss att investera i krypto Tack Dennis och Mikael och andra från teamet😀😀👌👌💪💪.!!!
Zoran

13. januar 2020

Besvarelse fra P&D Group Investments and Education AB

Tack Zoran, du är en man på god väg in i framtiden då vardagen inkluderar kryptovalutor :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Den bästa utbildningen för att lära dig allt om krypto, blockchain, investeringar och trading

Kryptoklubben är den bästa och mest pedagogiska on-line utbildningen för alla som vill lära sig allt om Kryptos, blockchain, investerings och trading strategier. Varje vecka har vi möjlighet att ställa frågor, lära oss mer, få de senaste uppdateringarna kring Kryptos, ICOer, etc etc. Det finns aldrig några dumma frågor. Dennis och hans kollegors ödmjuda och oerhört professionella aproach guidar dig genom denna jungel av information och får den begriplig och lättförstådd. Jag är helt ny inom detta område men har lärt mig ofantligt mycket på kort tid både genom den väldigt omfattande och instruerande on-line träningen samt de webbinar som Dennis Sahlström och Mikael Lindbäck håller i varje vecka.

Jag har tagit stora steg på kort tid med hjälp av Dinkryptoklubb.nu och kan varmt rekommendera den! Jag tror att om vi inte lär oss detta nu så kommer vi halka efter väldigt mycket.

Marie 56

12. januar 2020

Besvarelse fra P&D Group Investments and Education AB

Tack Marie för dina kloka ord :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Pedagogiskt lärande med flexibelt team.

Blivit så väl bemöt av alla jag pratat med inom klubben. Vid Webinar har utbildningen verkligen varit på ett pedagogiskt plan. Öppen frågeställning med tydligt visande och beskrivit handlingens gång. Förklarat de olika termerna och dess innebörd.
Ett tillmötesgående team i ledningen som intervjuar och skräddarsyr lärandet efter medlemmarnas önskemål.

9. januar 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Otroligt hur mycket jag har lärt på…

Otroligt hur mycket jag har lärt på endast ett par månader som medlem. Dinkryptoklubb var något jag var lite skeptisk för innan jag gick med men jag kunde inte vara nöjdare idag. Kunskapen och kontakterna jag har fått har varit värd varenda krona.

4. december 2019
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dinkryptoklubb – utbildning och gemenskap utöver det vanliga

Dinkryptoklubb gör det möjligt för dig att förstå kryptovalutor, blockkedjor och kryptomarknaden. Du lär dig strategier för att skapa vinster i både upp - och nedgång.
Ett utbildningsprogram du har tillgång till dygnet runt, presentationer av marknad och företag, webinarer som uppdateras löpande, Questions&Anwers och personlig coaching.
Ledare och coacher är mycket pedagogiska och förklarar så att både nybörjare och proffs tar nya steg framåt.
Det är bara ditt eget engagemang som avgör hur stor utdelning du kan generera.
Pensionerad lärare 76 år

2. december 2019
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tillämpad kunskap ger Värde!

Kryptoklubben ger ett bra utbud för att lära sig kryptomarknaden. Det krävs att du själv är sugen på att lära dig och dra kunskapen till dig. Du behöver ett kapital så att du kan praktisera det du lär dig för det är avgörande att man applicerar lärdomen för att förstå den. Det krävs att du har tid att sätta av för du får valuta i förhållande till din egen insats i kunskapsinhämtning och hur du omsätter kunskapen i praktiken.

30. november 2019
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

"Dinkryptoklubb" verkar kompetenta och…

"Dinkryptoklubb" verkar kompetenta och engagerade. Jag har upplevt kontakten med dem som enbart positiv och Dennis är mycket tillmötesgående.
Pga personliga prioriteringar så avbröt jag mitt medlemskap, detta fungerade utan problem och jag kan absolut tänka mig att bli medlem igen och ta del av Kryptoklubbens kunskaper som jag anser att man får till ett oerhört bra pris med tanke på vad det kan betyda för ens finansiella framtid.

25. november 2019
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En fantastisk klubb att vara med i

En fantastisk klubb att vara med i. Otroligt engagerade människor som har hand om den och medlemmarna är väldigt hjälpsamma. Man får massvis av information och verktyg så att man kan komma in i kryptohandeln och känna sig trygg. De har träffar via nätet varje vecka plus coachingsamtal som kan enkelt bokas.

19. november 2019
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Du gör ett jättebra jobb

Du gör ett jättebra jobb! Senaste tiden har jag dock känt mig väldigt stressad över att det är för mycket seminarier, event m.m. Allting är intressant och man vill gärna vara med på allt men när man inte hinner det så finns det en risk att man känner att man hamnar så mycket efter, så att det ger motsatt effekt och inte orkar göra sina 20 min/dag. Men jag kämpar på!

Hade jättegärna sett återkommande övningar i teknisk analys. Vi får läxa i att analysera, sen går man igenom det tillsammans.

28. september 2019

Väldigt service benägna

Väldigt service benägna, professionella, Dennis verkar genuint intresserad av att hjälpa. Har inte varit med så länge än och inte startat men all info verkar finnas där, så så långt, so good :-)

27. september 2019
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Seriöst med fötterna på jorden

Seriöst, personligt och ett innerligt engagemang utan överdrifter. Man känner sig varmt välkommen och får genast ta del av värdefulla strategier och tips.

24. september 2019

Trovärdighet

När jag hittade detta företag landade mitt självförtroende för denna form av investering på plats. Min kunskap och erfarenhet kombinerat med deras blev ett tydligt - JA - Jag klarar av detta! Det som också gjorde att jag kände förtroende för detta företag var att de är helt transparenta och inte lovar någonting som de inte kan stå för. Många företag presenterar lösningar och även med garanti för vinster. Det låter otroligt bra och det kanske är för bra för att vara sant vilket tyvärr ofta är verkligheten.

27. august 2019
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Din Kryptoklubb levererar värde långt…

Din Kryptoklubb levererar värde långt över förväntan och drivs av professionella och empatiska individer som brinner för att hjälpa andra att lyckas i krypto. De har också en lika bra utbildning i hur man blir framgångsrik i aktiemarknaden.

27. august 2019

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.