Är du seriös och välj då en seriös utbildning. Du får allt, resten hänger på dig. Jag är otroligt nöjd, speciellt bra stöd från coacher och ett starkt community. Att få ha one to one med samma coach... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Det bästa investeringsbeslutet jag har tagit i mitt liv var att gå med i P&D-gruppen. Ni är bäst! Tack för all kunskap, inspiration och allt stöd. Samson!
Extremt bra utbildning. Ger presis de kunskaperna man behöver och ges ut på ett bra och effektivt sätt. Utmärkta mentorer som hjälper och vägleder mycket effektivt, och gör så på ett sätt som får en a... Se mere
P&D har ett genomtänkt program för att eleverna ska utvecklas till en proptrader i sin egen takt. Digitala workshops varje vecka samt möten med sin badygrupp ger en fortgående utveckling och inspirat... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Trots att Dennis Sahlström och Philip Klang har började sin resa belastade med skulder har de tillsammans med Marcus De Maria framgångsrikt avslöjat formeln för att generera välstånd med sina olika investeringar sedan 2014. Motiverade av sina egna erfarenheter har de gjort det till sin mission att ge så många individer som möjligt möjlighet att uppnå liknande ekonomisk framgång. Det är strategierna som presenteras i dessa utbildningarna som varit nyckeln till den framgång de uppnått idag. Tillsammans grundade de P&D Group Investments and Education, ett företag som har åtagit sig att inte bara bygga ett formidabelt imperium utan också stödja miljontals människor världen över i deras strävan efter finansiell stabilitet och tillväxt. Som erfarna investerare och visionärer har författarna kombinerat sina unika talanger och kunskaper för att skapa en plattform som främjar utbildning, mentorskap och delning av ovärderliga investeringsstrategier. Genom P&D Group Investments and Education syftar de till att hjälpa människor från alla samhällsskikt att låsa upp sin potential och förändra sin ekonomiska framtid. Genom att utnyttja sin surt förvärvade expertis och orubbliga engagemang för sitt uppdrag, fortsätter de att göra en betydande inverkan på investeringsvärlden och livet för dem de har förmånen att vägleda och stödja.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Dennis och Mikael är mycket kunniga och…
Dennis och Mikael är mycket kunniga och omtänksamma. Det finns väldigt många möjligheter att få hjälp och guidning. Utbildningsmaterialet är omfattande och detaljerat. Detta är något jag varmt rekommenderar.
Tack tradingklubben!
Jag tänkte bara berätta att min trading börjar gå åt rätt håll!
Mina två första tadingmånader,juli och augusti var det några procent ner på portföljen.
Men i september blev det 3% plus och nu i oktober har det börjat riktigt bra, 4,5% plus på portföljen på 5 dagar.
Jag har börjat trada mer och mer breakouts, mycket ”rally base rally och drop base drop”.
Blir ju att man måste vara lite mer närvarande vid tradingen än vid Buffalo.
Men det är ju bara roligt om det blir fler och lite snabbare trades.
Allt detta tack vare er grymma utbildning👏👏
De som driver klubben är kunniga
De som driver klubben är kunniga, framåtsträvande, trevliga och hjälpsamma. Jag lär mig nya saker hela tiden. Bästa jag gjort på länge.
Bra upplägg och bra coacher
Har varit med i krypto klubben sedan november 19, och de erbjuder mycket bra utbildning och support för både nybörjare och avancerade. Väldigt engagerade och med bra koll på marknaden.
Är man intresserad av krypto så är detta den absolut bästa klubben att gå med i.
Min egen portfölj har under det senaste halvåret gått 60% bättre än index för krypto marknaden, och det är jag väldigt nöjd med.
Din kryptoklubb är för mig den bästa investeringsutbildningen i kryptovalutor för svenskar
Pedagogiska och tillgängliga utbildare i Dennis och Mikael som verkligen ser till att du både förstår marknaden och agerar utan panik, rädsla eller girighet samt alltid med en god strategi i baktanke baserat på teknisk analys. Bra seminarier varje vecka som håller en uppdaterad och en aktiv chattgrupp där bra trading tips delas. Bäst för mig för svenska investerare!
Lär dig fungerande strategier
Genom att följa strategierna jag lärt av Investment Mastery har jag ökat mitt tradingkonto med 27% i 2020. Engagemanget hos teamet är inspirerande och servicen är jättebra. Alla som vill lära sig hur de kan bli mer framgångsrika borde bli medlemmar 😊
En bred plattform som behandlar…
En bred plattform som behandlar både blockkedjan och tillämpningsområden likväl som investeringar och trading med olika kryptovalutor. På 6 mån ligger jag mer än + 25 % och då som passiv investerare.Bra och innehållsrikt självstudiematerial. Kunniga och engagerade utbildare!!
Blir inte bättre än så här
Jag kan inte med ord förklara nivån på servicen jag får i denna kryptoklubb.
Coachernas kunskap och vilja att få en att lyckas är verkligen över förväntan.
Något av det som gett mig mest förtroende är deras transparens med de själva, deras trading och investeringar. Det finns alltid hjälp att få snabbt och jag kan verkligen rekommendera de varmt. Ska du gå med en kryptoklubb så finns det ingen bättre än den här.
100% sant!
Jag vann ett tillfälligt medlemskap i…
Jag vann ett tillfälligt medlemskap i Kryptoklubben.
Jag hade länge funderat på att diversifiera min börsportfölj med coins av något slag.
Din Kryptoklubb var verkligen en källa till hjälp och information.
De finns lätt tillgängliga på Facebook, Telegram och naturligtvis på deras egen hemsida, den upplevde jag dock som lite buggig.
Man förlorade inloggning hela tiden.
Coacherna i Kryptoklubben är väldigt måna om sina medlemmar verkar det som.
Hjälpsamma och mycket trevliga att ha och göra med.
Jag vann mitt tillfälliga medlemskap precis när Corona började härja. Så mina första cryptoköp var lyckade. men sen har de rasat som allt annat.
Om jag skulle satsa helhjärtat på Coins och trading skulle jag absolut vilja vara med i Din Kryptoklubb!
Det är nämligen rätt krångligt med alla insättningar, uttag, plånböcker, deklaration och inte minst de olika mäklarna man måste ha koll på.
Allt detta får du hjälp med här och det är inte gratis! Jag tror man måste handla rätt mycket och hänga med ordentligt om det ska löna sig.
Hej.Bra interaction med dem som leder…
Hej.Bra interaction med dem som leder kursen
Jag har lärt mig väldigt mkt under den…
Jag har lärt mig väldigt mkt under den tid jag varit med i DinKryptoklubb. Det är väldigt bra support och material. Materialet uppdateras och utvecklas hela tiden. Många Webinar, coaching ( både i grupp och enskilt). Bra dialog och hjälp också medlemmar emellan.
Kan varmt rekommendera klubben.
Lena D
Rätt investering
I början av hösten 2019 gick jag med i Aktieklubben/Your Trading Club. Jag började försiktigt med 20 000 kr (10 på Rtrader och 10 på Degiro). Påvägen fick jag plugga på genom kursmaterialet, lära mig att vara noggram med strategierna. Inte slarva med stopploss och inte hugga på allt. Gjorde fel flera gånger men lärde mig av mina små misstag. I november/december fick jag för mycket på jobbet och släppte trejding men var på direkt i januari igen.
Från 20kkr i augusti har jag på vägen stoppat in ytterligare 10 kkr (lite varje månad) till dagens portföljvärde på 51000 kkr har varit en fantstisk resa och lärdom. 50 är ändå en milstolpe (från 20). Jag har en genomsnittsvinst på 6%/månad sen augusti 2019 (målet var 2-3%/måna). Jag kör blandat på Buffalo lång/kort och VCA samt någon RSI.
Nu vet jag att detta funkar och känner tillförlit till strategin. Jag behöver inte fundera på framtiden (som pensionär om 20 år) utan kan leva här och nu.
Mycket bra edukation plattform
Mycket bra edukation plattform. Man kan lära sig massor om kryptovärlden. Våra coachar är mycket engagerade att hjälpa oss medlemmar med allt som behövs.
Värde på mitt innehav av kryptovalutor har ökat med nästan 100% på 2 månader sedan jag blev medlem i klubben med deras hjälp! 👍
Ekonomisk utveckling på nolltid
Tack vare kryptoklubben har jag fått värdefull kunskap kring dels hur jag investerar i kryptovalutor men också vilka strategier jag ska använda för att mina investeringar och min trading ska bli så lönsam som möjligt. Tack vare kryptoklubben så har jag gjort väldigt fina vänster. Totalt sett har jag gjort flera 100% i vinst tack vare deras strategier och bara på senaste veckan gjorde jag 50% på kryptovalutor som LiteCoin, Bitcoin Cash och Ethereum. Jag rekomenderat starkt kryptoklubben eftersom de anpassar undervisningen efter mottagarens nivå. Jag kunde inget om kryptovalutor när jag började och nu kan jag tjäna stora summor genom stt bara tillämpa allt jag har lärt mig!
Tacksam
Väldigt tacksam för att jag funnit kryptoklubben. Lärt mig massor sedan dess och fått betydligt bättre förståelse om blockchain, kryptovalutor och hur man går tillväga mm.
Ganska ny medlem och gick in i början på en bullmarknad men genom att se och följa hur de gör och vad deras mentorer investerar i så ligger min kryptoportfölj på runt + 50 % efter en månad :-D
TACK!
Tack vare KRYPTOKLUBBEN så vågar jag…
Tack vare KRYPTOKLUBBEN så vågar jag investera i dessa nya valutor som med största sannolikhet kommer att bli mycket betydande i framtiden!
Jag får ALL HJÄLP jag behöver, personlig coaching, regelbundna/veckovisa webinars som spelas in och kan lyssnas på i efterhand, tips&hints via telegram dagligen samt mycket mycket mer!
Både Dennis och Mikael är mycket kompetenta och vill verkligen att jag (och alla andra) ska lyckas dvs lära oss marknaden, vad som är på gång, olika strategier, riskhantering mm mm
kanon klubb på alla sätt ,väl utbildade…
kanon klubb på alla sätt ,väl utbildade personer som verkligen sätter sina medlemmar i focus.superbra uppdateringar från marknaden och kanon support när man undrar något. webinarerna är i värdsklass.
mvh uffe
Fantastisk information om kryptovalutor
Han är väldigt hjälpsam, kunnig och duktig på att lära av sig samt att de har många år erfarenhet av detta samt ett fantastiskt track räckors (resultat).
Jag kan bara varmt rekommendera alla som vill lära sig om kryptovalutor och hur det fungerar samt hur du kan ta del av dess vinster att ta del av detta samt anmäla dig till deras klubb.
Tusen tack Dennis & Co för all hjälp och information.
Mycket bra tjänst som ger struktur och…
Mycket bra tjänst som ger struktur och riskmedvetenhet i din trading.

Besvarelse fra P&D Group Investments and Education AB
Alltid på tå med support och kloka…
Alltid på tå med support och kloka svar.
Bra input om marknadsförändringar.
Tummen upp!
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.