when you stop working with them they will charge you 3 months because that how it is stipulated in the contract. how to terminate the contract is so difficultly setup in the website that you need to a... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik had een issue met het vervolledigen van mijn account. Via de chatfunctie contact gehad met Orlando en alles direct samen kunnen oplossen.
Virksomheden har svaret
Hebben bij beddenleeuw bed besteld en daarna geannuleerd. En heb ten onrechte pay.nl als boosdoener beschreven hun hebben me mail altijd beantwoord en ze hebben hun best gedaan om dit uit de wereld t... Se mere
Virksomheden har svaret
Pay.nl is echt een topper en een voorbeeld voor hoe een betaalplatform hoort te werken. De service is snel, professioneel en persoonlijk, en het systeem werkt altijd soepel en betrouwbaar. Ik ge... Se mere
Virksomheden har svaret
Pay.'s alles-in-één betaalplatform laat jouw webshop groeien en verhoogt je conversie Met Pay. bied je elke betaalmethode aan die je klanten nodig hebben, online en in-store. Pay. is dé betaalprovider die het ondernemen voor jou als merchant een stukje makkelijker maakt. Registreer en ontvang al binnen 15 minuten betalingen. Dankzij onze plug & play plugins en geavanceerde API koppelen ondernemers moeiteloos verschillende integraties met hun webshop of fysieke winkel. Voor een nog completere dienstverlening biedt Pay. verschillende features aan die de conversie van ondernemers direct verhogen. Voorbeelden hiervan zijn het iDEAL backup plan, de second chance e-mail, recurring payments of dynamische betaallinks. De wereld van betalingen innoveert en verandert continu en als innovatieve betaalprovider ontzorgt Pay. ondernemers op het gebied van betalingsverkeer. Hierin wordt het creëren van een zo soepel en veilig mogelijke omnichannel (ver)koopervaring als nummer één prioriteit gezien. Pay. biedt verschillende betaalmethoden aan zoals iDEAL, Bancontact, Visa, MasterCard, PayPal en Apple Pay. Daarnaast zijn we bekend vanwege ons aanbod van buy now, pay later betaaloplossingen (achteraf betalen en gespreid betalen) met Klarna, Riverty, in3 en nog veel meer. Ondernemers maken via Pay. hun betaalmix nog vollediger met het aanbieden van gift cards en in-store pinbetalingen.
Hengelosestraat 113, 7514AE, Enschede, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Scherpe tarieven en zowel online als offline retailbetalingen. Dat zie je niet bij elke PSP!

Besvarelse fra Pay.
A great partner to work with. We are currently working on marketing-related projects together.

Besvarelse fra Pay.
Zelf geen ervaring direct met Pay.nl. Over de diensten zelf kan ik dan ook eerlijk niet oordelen. Nu vanwege een overlijden in contact moeten komen met de afhandeling van deze dienst voor de overledene, maar werkelijk waar een schandalige medewerking! Totaal geen begrip voor de lastige situatie waarin nabestaanden zitten en bot gezegd "Zoek het maar zelf uit!"
Andere bedrijven hebben een afwerking om het voor nabestaanden makkelijker te maken en veel puzzelwerk uit handen te nemen. Er komt namelijk al veel op je af en heeft men eigenlijk al geen tijd voor het rouwproces. Het zou makkelijk zijn als er een uitdraai/specificatie gestuurd kon worden, zodat het veel overzichtelijker is. Maar nee, elke transactie zal men zelf moeten uitzoeken wat deze inhoud en of hieraan automatische incasso's aanhangen. Of dat men er tijd voor heeft...
Wat als nabestaanden dit niet doorhebben en verrast worden met een naheffing? Antwoord: "Ja, dat is altijd een risico van de aanvaarding van de erfenis!" Nou, lekker meedenkend... Bij een afschrift van een bankrekening kun je namelijk nagaan welke abonnementen waar zijn afgesloten. Heb je overzicht en kun je de lijst 'simpel' afwerken. Stel je dat voorbeeld voor dat het op deze wijze makkelijker zou zijn voor nabestaanden. Antwoord: "Nee, dat hebben wij niet zo én gaan wij ook niet doen! Wij doen het zo per transactie en gaan dit niet eens in overweging nemen." Je wordt zelfs onderbroken wanneer je de lastige situatie wilt uitleggen!
Nou dank je wel voor het begrip... mijn advies: Paypal of Dyme of iets anders voor het beheren van geldzaken. Zij hebben het namelijk wel beter voor elkaar voor nabestaanden. Dit bedrijf heeft geen menselijke afwikkeling. Denken alleen maar geld. Bij elke transactie door doorloopt strijken zij namelijk nog altijd wat op. Gaan dus werkelijk over lijken.

Besvarelse fra Pay.
PAY is een onmisbare partner voor ons, als reserveringssysteem voor dagrecreatie. Primair kan de consument op een veilige manier een online payment uitvoeren door de koppeling tussen ons systeem en PAY.
Daarnaast is ons contact met de accountmanager, supportafdeling of elke andere afdeling prettig en persoonlijk. We krijgen geen standaard antwoorden op problemen, maar er wordt gericht en betrokken meegedacht naar de beste oplossing.

Besvarelse fra Pay.
Prettige partij om mee samen te werken. Eerlijk, doet gewoon wat het moet doen. Geen gedoe.

Besvarelse fra Pay.
Erg prettige samenwerking. Het is erg prettig samen te werken met PAY. Het is mooi om een partner te hebben die ook zo is gefocust op de klant en constant kijkt hoe ze waarde kunnen toevoegen en de klant het beste kunnen bedienen. Een organisatie van doe-ers en we kunnen snel schakelen, mooi. En het is ook een geweldig team om mee samen te werken.

Besvarelse fra Pay.
Goede payment service provider. Ruime keuze nationale en internationale betaalmogelijkheden. Vooral de omnichannelmogelijkheden zijn bij Pay. interessant. Dwz, heb je een fysieke en een online winkel, dan kun je alles met elkaar integreren in 1 systeem. Alle betalingen komen op 1 centrale plek binnen. Super overzichtelijk, voor alle afdelingen binnen het bedrijf relevant. Betrouwbaar en altijd fijn contact. Denken in oplossingen en groeimogelijkheden. Leuke mensen, goede sfeer. Persoonlijke benadering, meer dan bij andere betaalproviders. Is er iets, dan staat er altijd iemand klaar om te helpen.

Besvarelse fra Pay.
Pay is een no nonse, relatief voordelige paymentprovider die eenvoudig te implementeren is in maatwerksoftware en goede ondersteuning biedt in geval van calamiteiten. Wij zijn blij met deze samenwerking!

Besvarelse fra Pay.
Hele slechte ervaring. Niet verkopen via pay.nl!

Besvarelse fra Pay.
Wij zijn al jaren een tevreden klant en kunnen Pay.nl dus van harte aanbevelen. Ze zijn zeer klantvriendelijk, altijd makkelijk te bereiken en hun tarieven zijn zeker marktconform. Vragen worden altijd snel opgepakt en opgelost. Geef ze een kans en u zal zeker erg tevreden zijn.
Rob Hurenkamp van Alle-Ophangsystemen.nl

Besvarelse fra Pay.
Na een geschil te hebben gehad met een merchant met betrekking tot internetfraude, ben ik door de medewerkers van PAY.nl uitstekend geholpen.
Resulterend dat ik uiteindelijk bijna het gehele aankoopbedrag heb terug mogen ontvangen.
Nogmaals bedankt hiervoor!

Besvarelse fra Pay.
De support-afdeling van Pay.nl is goed bereikbaar en gaat direct tot actie over. Er wordt in onderling overleg tot goede oplossingen gekomen. In één woord: uitstekend !!

Besvarelse fra Pay.
Werken met PAY. voelt echt als een samenwerking, in plaats van een partij die moeilijk bereikbaar is of waar je je één van de zovelen klanten voelt.

Besvarelse fra Pay.
De naadloze integratie van PAYT met de betaalmethoden van PAY. zijn gewoon top. De slimmigheden die we hebben ontwikkeld samen met PAY. worden door ondernemers direct herkend als praktisch, klantvriendelijk en tijdbesparend. Denk aan het automatisch pauzeren van aanmaningen bij een geslaagde betaling, het separaat uitbetalen van administratiekosten en de hoofdsom of end-to-end betalingen. Echt een mooi voorbeeld van 'samen elke dag een beetje beter'!

Besvarelse fra Pay.
Next level service die je niet snel meer ziet tegenwoordig. Handelen mail en telefoontjes razendsnel af. Pay mag dan wat duurder zijn in de markt, maar het bespaart je een hoop kopzorgen.

Besvarelse fra Pay.
Helaas maar blijkbaar blokkeert pay bepaalde vpn diensten op hun gateway met een drop firewall rule.
Ook gebruikers die om privacy geven blokkeer je daarmee, dit gaat om mullvad nl01, ik zou daar vriendelijk mee willen verzoeken om daarmee te stoppen omdat het zo een onbetrouwbare dienst wordt.

Besvarelse fra Pay.
Betaling succesvol maar volgens PAY mislukt.
Ervanuit gaande dat er wel een check zou worden uitgevoerd heb ik niet gelijk gebeld. Na aflevering van de meubels werd me gemeld dat ik nog moest betaling.
Dit was een negatieve ervaring en ik lees dat dit nog wel vaker gebeurt in de reviews.

Besvarelse fra Pay.
Wat ons bij PAY. aanspreekt is de mentaliteit van de werknemers, niemand voelt zicht te goed om de handen uit de mouwen te steken. Een klant is een klant, ook al is de ene klant groter dan de andere; iedereen kan zich thuis voelen bij het team van PAY. Betalen zal in de toekomst voor de consument steeds makkelijker worden. Dat moet ergens vandaan komen. We zijn ervan overtuigd dat PAY. een voortrekkersrol zal blijven spelen hierin.

Besvarelse fra Pay.
super gemakkelijk en snel. Een plezier om te betalen :)

Besvarelse fra Pay.
Vandaag in het filiaal Breukelen een scootmobiel gekocht.
Wat een geweldige verkoper heeft me geholpen. Na een aantal vragen die hij me stelde was het voor hem meteen duidelijk welk model ik graag wilde hebben.
Fijn, dat ik door een rustige ervaren heer geholpen ben
Læs mere om andre typer anmeldelser.