when you stop working with them they will charge you 3 months because that how it is stipulated in the contract. how to terminate the contract is so difficultly setup in the website that you need to a... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik had een issue met het vervolledigen van mijn account. Via de chatfunctie contact gehad met Orlando en alles direct samen kunnen oplossen.
Virksomheden har svaret
Hebben bij beddenleeuw bed besteld en daarna geannuleerd. En heb ten onrechte pay.nl als boosdoener beschreven hun hebben me mail altijd beantwoord en ze hebben hun best gedaan om dit uit de wereld t... Se mere
Virksomheden har svaret
Pay.nl is echt een topper en een voorbeeld voor hoe een betaalplatform hoort te werken. De service is snel, professioneel en persoonlijk, en het systeem werkt altijd soepel en betrouwbaar. Ik ge... Se mere
Virksomheden har svaret
Pay.'s alles-in-één betaalplatform laat jouw webshop groeien en verhoogt je conversie Met Pay. bied je elke betaalmethode aan die je klanten nodig hebben, online en in-store. Pay. is dé betaalprovider die het ondernemen voor jou als merchant een stukje makkelijker maakt. Registreer en ontvang al binnen 15 minuten betalingen. Dankzij onze plug & play plugins en geavanceerde API koppelen ondernemers moeiteloos verschillende integraties met hun webshop of fysieke winkel. Voor een nog completere dienstverlening biedt Pay. verschillende features aan die de conversie van ondernemers direct verhogen. Voorbeelden hiervan zijn het iDEAL backup plan, de second chance e-mail, recurring payments of dynamische betaallinks. De wereld van betalingen innoveert en verandert continu en als innovatieve betaalprovider ontzorgt Pay. ondernemers op het gebied van betalingsverkeer. Hierin wordt het creëren van een zo soepel en veilig mogelijke omnichannel (ver)koopervaring als nummer één prioriteit gezien. Pay. biedt verschillende betaalmethoden aan zoals iDEAL, Bancontact, Visa, MasterCard, PayPal en Apple Pay. Daarnaast zijn we bekend vanwege ons aanbod van buy now, pay later betaaloplossingen (achteraf betalen en gespreid betalen) met Klarna, Riverty, in3 en nog veel meer. Ondernemers maken via Pay. hun betaalmix nog vollediger met het aanbieden van gift cards en in-store pinbetalingen.
Hengelosestraat 113, 7514AE, Enschede, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Gisteren zijn 3 betalingen aan mij gedaan via website #wiebetaaltwat en whatsapp. Succesvol betaalt. Maar blijven hangen bij pay.nl. 1 betaling (de kleinste) zag ik meteen op de rekening staan maar de andere twee van eur 273,- worden achtegehouden. Trekken ze ze ook nog over weekend heen? Ik bel ze. Dan verwijzen ze me door naar wiebetaaltwat. Moet ik eerst klacht bij pay.nl indienen, dan zou ik contactgegevens ontvangen. Waarom ontvang ik die niet meteen als ik met jullie aan de telefoon hang en het probleem voorleg. Kortom: waarom houden jullie geld achter op jullie tussenrekening? waarom kunnen jullie het niet voor me verifiëren? en waarom niet meteen de contactgegevens meegeven als je met klant met probleem kan helpen? Hoe bonafide ben je dan? Dus, nooit meer via Pay.nl. Ik kies gewoon weer tikkie via whatsapp.

Besvarelse fra Pay.
Sinds kort maken wij van Soroptimistclub Gouda eo gebruik van PAY voor onze webshop. Van de betaaltechniek achter zo’n webshop hebben wij totaal geen kaas gegeten. Alle ICT inrichten was dus best een uitdaging. Maar we zijn gedurende het hele proces super goed geholpen door diverse mensen van PAY. Met een werkende webshop als resultaat. Waarvoor dank, wij zijn heel blij met jullie!

Besvarelse fra Pay.
Met PAY ervaren we een aanzienlijk verhoogde conversie dankzij het toevoegen van AfterPay aan onze betaalmix. PAY reageert altijd snel en dat is precies wat je wil van een betaalprovider. Een tijd geleden waren we met de jaarafsluiting bezig en we konden niet zo snel de openstaande tegoeden en de omzet terugvinden. Ik belde de klantenservice en het probleem was in minder dan 10 minuten opgelost. Dát noem ik uitmuntende klantenservice!

Besvarelse fra Pay.
In Nederland is online verkopen zonder PSP-integratie ondenkbaar. Daar helpt PAY. ons enorm. Onze klanten kunnen in principe nú een account openen en meteen beginnen met verkopen. Het goedkeuringsproces kan dan achteraf plaatsvinden. Dat is voor onze klantengroep erg belangrijk. Daarnaast speelt het gemak van het onboarden van nieuwe klanten een belangrijke rol. PAY. biedt mogelijkheden om dit te optimaliseren zodat we de drempel kunnen verlagen. Onze klanten kunnen zo snel starten met ‘social commerce’ en genieten van alle voordelen die het biedt!

Besvarelse fra Pay.
We zijn al jaren klant bij Pay.nl. Zij regelen onze online betalingen. Hun service is gewoon TOP! De medewerkers zijn vriendelijk en hun kennis en kunde is van hoge kwaliteit. Ze rusten pas als er een oplossing is gevonden voor een probleem ( dat komt overigens zelden voor en meestal ligt het niet aan Pay.nl maar bij een derde partij) maar toch wordt er altijd keihard gewerkt aan een oplossing! Wij zijn in ieder geval super blij dat we bij Pay.nl zitten!

Besvarelse fra Pay.
Ik ben erg zeer tevreden over Pay, ze leveren een stabiel en betrouwbaar platvorm voor onze klanten in de Recreatiebranche. De service is optimaal, bij vragen worden we altijd goed en snel geholpen.

Besvarelse fra Pay.
Goed telefonisch bereikbaar en super fijn dat we de online en pintbetalingen beide in 1 systeem hebben.

Besvarelse fra Pay.
Snelle en vriendelijke klantenservice en een super uitgebreid aanbod van betaalmethodes

Besvarelse fra Pay.
Sinds we gebruik maken van PAY. als betaalprovider, zijn onze verkopen bijna verdubbeld! Zo blij mee, echt een aanrader!

Besvarelse fra Pay.
We hadden behoefte aan een sterk partnerschap, een partij waar we de software ook makkelijk aan konden koppelen. We schakelen zelf graag snel wanneer onze klanten te maken hebben met technische problemen. Veel betaalproviders schoten daarin tekort totdat we in aanraking kwamen met PAY. De puzzelstukjes vielen zo in elkaar.

Besvarelse fra Pay.
Wij zijn partner van Pay voor payment-linked loyalty waardoor 'sparen met je bankpas' mogelijk wordt. Innovatie die mede dankzij Pay mogelijk is bij hun klanten. Wij werken graag samen. Pay wordt gebruikt bij een aantal van onze klanten in de winkel en online. De support & service is zeer goed en het werkt gewoon altijd.

Besvarelse fra Pay.
Support altijd goed bereikbaar en hulpvol. Verder een zeer betrouwbare betaalpartner gebleken met inmiddels al 3 jaar fijne samenwerking. De overstap naar paynl vanuit multisafepay is een gouden zet geweest.

Besvarelse fra Pay.
they dont help, they dont reply. they wont help me fikle a dispute and my payment is not found even though seller has received the money by my bank., but pay do nothing to help . they ignore all of my messages and send me links that dont exist

Besvarelse fra Pay.
Ik dacht opgelicht te zijn, en had de hoop om mijn geld terug te zien al opgegeven. Gelukkig zorgde Pay er voor dat mijn geld toch terug kwam. Goede service.

Besvarelse fra Pay.
Zojuist een betaling gedaan. Volgens de ING is de betaling succesvol, maar volgens de melding van Pay niet. Wat moet je nu? Waardeloos dus want geeft geen enkel vertrouwen.

Besvarelse fra Pay.
Na betaling word ik niet teruggeleid naar de website van de webwinkel waar ik mijn bestelling geplaatst heb met een expliciete bevestiging dat mijn betaling is ontvangen. Dat stukje zekerheid mis ik.

Besvarelse fra Pay.
Snelle en kundige service als je dat nodig hebt.

Besvarelse fra Pay.
Ik kreeg zeer snel al reactie & ook was het aangekaarte euvel meteen opgelost. Hulde aan het team van Pay!
- Roy

Besvarelse fra Pay.
goed bedrijf net personeel reparatie perfect uitgevoerd

Besvarelse fra Pay.
Læs mere om andre typer anmeldelser.