Jeg kan trygt anbefale at handle her. Jeg bestilte en is-maskine. Det var en go pris ud fra hvad jeg kan se andre steder, Der fulgte to skåle med til is-maskinen. Der var desvære hold i den... Se mere
Jeg købte en ismaskine hos Pasto.dk Jeg bestilte den onsdag kl. 13.05, 3 timer senere fik jeg en mail om at pakken var sendt, og næste eftermiddag havde jeg pakken. Nemt og hurtigt. Pasto.dk k... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Pasto.dk er til dig der elsker hjemmelavet is, og ikke mindst kvalitetsprodukter at lave isen med. Hos os finder du et stort udvalg af de bedste ismaskiner på markedet, og ikke mindst tilbehøret til at producere og servere isen helt perfekt. Vi gør en dyd ud af lynhurtig levering lige til døren, og vi står altid klar til at hjælpe dig til at træffe de rigtige valg inden for den store verden af ismaskiner.
Godthåbsvej 73, 8660, Skanderborg, Danmark
- 70 777 202
- info@pasto.dk
- pasto.dk
Andre kiggede også på
God og troværdig
Købte en ismaskine. Bestilt mandag middag og fik den leveret tirsdag middag. Super pris, levering og vare.
Som man kunne forvente
Jeg synes jeg havde en god oplevelse og jeg ville klart købe hos Pasto.dk igen. Indpakningen var absolut heller ikke mangelfuld, min ismaskine var pakket ind til den helt store guldmedalje.
Tilfreds med Pasto, utilfreds med reparation
Jeg er rigtig godt tilfreds, både med købet hos jer, og jeres fænomenale håndtering af problemerne omkring reparation.
Desværre var maskinen behæftet med fejl fra starten (og det trækker selvfølgelig fra i en samlet bedømmelse), som blev værre, for til sidst at stoppe maskinen på grund af motoren, som havde revet to af tre hæftningspunkter af.
Maskinen blev sendt til Skanderborg, men jeg blev ringet op, fordi jeg skulle anmelde sagen til GLS, som jeg havde sendt den med. Det sagen skulle anmeldes for, var de fejl der var på maskinen før jeg sendte den. Det er amatøragtigt - til 1 stjerne (urimelig og grov behandling) og tangerer forsøg på svindel overfor mit transportfirma.
Pasto redte dog hurtigt trådene ud, og maskinen kom retur godt en uge efter, og fungerer nu forhåbentligt efter hensigten. Den er dog ikke pakket ud endnu! Da det er Pasto der skal bedømmes, og jeg ikke ved om værkstedet i Skanderborg hører med, så er min bedømmelse ud fra jeres service, herunder især hastigheden af den, og en maskine der var i stykker fra starten. 3½ stjerne vil nok passe, men den betjening, som kom til at virke som meget personlig service, som fik mig til at føle mig velkommen, så...... nåh ja, tæl stjernerne.

Besvarelse fra Pasto.dk
Jeg er 100% tilfreds
Jeg købte to duge hos pasto.dk. Jeg havde set een pris og pasto mente, prisen var dyrere. Men det lavede de om øjeblikkelig. Jeg fik dem til "min" pris - og pakken kom meget hurtigt. Til tiden som lovet.
Hurtig levering - ingen problemer
2 dage efter bestilling havde jeg mit produkt og det virkede upåklageligt. Intet negativt at sige.
Min mening er at det er et godt og sikkert firma at handle med
Det er første gang jeg handler med Pasto.dk og jeg er meget tilfreds både med sikkerheden med nethandlen og den hurtige levering og det er den rigtige vare man modtager.
Jeg kan kun anbefale dette firma til andre.
Venlig hilsen.
Hemming Kondrup.
Hurtig service
Havde brug for lidt hjælp og de var super hurtige til at svare via deres chatfunktion. Jeg fik bestilt og modtog varen præcis som de havde lovet. Bestemt ikke sidste gang jeg sætter mine virtuelle ben i deres shop :)
Hurtig og sikker levering
Dejligt med hurtig og rigtig levering, lige som aftalt.....
Alt som det skulle være
Jeg var på jagt efter et Jacob Jensen vækkeur. Jeg fandt det flere steder på nettet, og da jeg gerne ville vide, om uret anvendte specialbatterier eller alm. batterietr, svarede Pasto som den eneste netforhandler hurtigt. Derfor endte ordren hos Pasto til min fulde tilfredshed.
Lækre produkter
Var på udkig efter nye knive til mit køkken, og fandt dem jeg søgte. Havde få spørgsmål til materialet, som jeg fik svar på - Endda via live chat.
Der er helt sikkert en masse lækker at komme efter på pasto.dk, så jeg kommer tilbage.
Flot ismaskine, hurtig levering
Har netop købt en NEMOX Gelato Pro 1700 (Rosso) ved Pasto. Prisen var den sammen som ved de flete andre konkurrenter, tilbehør i form af ekstra skål var billigere.Maskinen lever fuldt ud op til beskrivelsen på hjemmesiden. Den ankom sammen med bestilt tilbehør grundigt emballeret efter to arbejdsdage, hvilket var lidt hurtigere end lovet. En te si, som jeg også havde bestilt, viste sig at være i restordre, men jeg modtog hurtigt en mail fra Pasto, hvor jeg blev tilbudt enten at få tilbageført beløbet med det samme, eller at vente på varen.
Ismaskine
Har modtaget en ismaskine som er god, bortset fra låget er så svært at sætte på. Første gang var der en lille plastikdims, som holder låget i den ene side,der knækkede af, så nu rokker låget frem og tilbage når maskinen kører. Surt når man har betalt 2400 kr for den.
Levering og indpakning og leveringstid var meget fin.
Rie
God Service, hurtig levering
Har købt flere ting hos Pasto.dk hver gang er det hurtig levering og god service hvis man har spørgsmål eller lignende. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Alt fungerede perfekt
Jeg synes Pasto havde et godt udvalg af de ismaskiner jeg var interesseret i, til konkurrencedygtige priser. Varen kom hurtigt, og alt fungerede perfekt.
Godt
Alt gik som det skulle - hverken værre eller bedre end det man bør forvente af en netbutik.