Jeg kan trygt anbefale at handle her. Jeg bestilte en is-maskine. Det var en go pris ud fra hvad jeg kan se andre steder, Der fulgte to skåle med til is-maskinen. Der var desvære hold i den... Se mere
Har netop købt en NEMOX Gelato Pro 1700 (Rosso) ved Pasto. Prisen var den sammen som ved de flete andre konkurrenter, tilbehør i form af ekstra skål var billigere.Maskinen lever fuldt ud op til beskri... Se mere
Jeg købte en ismaskine hos Pasto.dk Jeg bestilte den onsdag kl. 13.05, 3 timer senere fik jeg en mail om at pakken var sendt, og næste eftermiddag havde jeg pakken. Nemt og hurtigt. Pasto.dk k... Se mere
Jeg var på jagt efter et Jacob Jensen vækkeur. Jeg fandt det flere steder på nettet, og da jeg gerne ville vide, om uret anvendte specialbatterier eller alm. batterietr, svarede Pasto som den eneste n... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Pasto.dk er til dig der elsker hjemmelavet is, og ikke mindst kvalitetsprodukter at lave isen med. Hos os finder du et stort udvalg af de bedste ismaskiner på markedet, og ikke mindst tilbehøret til at producere og servere isen helt perfekt. Vi gør en dyd ud af lynhurtig levering lige til døren, og vi står altid klar til at hjælpe dig til at træffe de rigtige valg inden for den store verden af ismaskiner.
Godthåbsvej 73, 8660, Skanderborg, Danmark
- 70 777 202
- info@pasto.dk
- pasto.dk
Andre kiggede også på
Hurtig og effektiv
Varen blev afsendt omgående, så jeg modtog den dage efter. Alt fungerer fint: overskuelig hjemmeside, hurtig forsendelse og god information om status på forsendelsen.
Helt gnidningsfrit
Kender kun pasto fra en enkelt handel - men det var lynhurtig levering og helt OK
Super god og MEGET hurtig service:-)
Er MEGET positiv over hvor god service vi fik og hvor hurtigt vi fik vores vare, hos Pasto.dk Også den måde varen var pakket på, ingen grund til bekrymring om varen ville gå i stykker under transporten. Vil HELT SIKKERT anbefale Pasto.dk til alle jeg kender:-)
Hurtig og reel handel
Har købt et virkeligt godt produkt - lidt dyrt, men effektivt - hurtig og reel ekspedition fra køb til levering.
overbevist ,jeg bestiller gerne vare igen igennem Pasto.Dk.
Vi bestilte en vare tirsdag den 10.juli og modtog den med post danmark den 12. juli - det overgik mine forventninger og jeg blev glædelig overrasket, det er første gang jeg har bestilt varer over nettet, med hjælp fra min datter, men det er ikke sidste gang. Tak for god betjening.
WAW en service
Jeg har købt en is-maskine på nettet, som bare overgår alle mine forventninger !!
Prisen var ok og servicen var perfekt, den kom frem i løbet af 2 dage , pakket meget forsvarligt ind !!!
Så den blev pakket ud og er igang !!
Virkede efter et par dage og en opringning
Modtog ikke som meddelt en email på ordrebekræftelse. Måtte efter et par dage ringe, for at høre om de havde modtaget ordren. Det havde de. Den var bestilt i en farve, som de ikke havde på lager. Jeg sagde, at farven var ligegyldig, hvorefter jeg samme dag modtog en email om, at varen nu var afsendt.
Der må være et kiks i deres system, at man ikke får en ordrebekræftelse, når varen ikke er på lager. Man burde udsende en meddelse om, at varen er i restordre og hvornår den kan forventes afsendt, så man undgår at ringe til dem. Online bestilling mister værdi på den måde.
hurtig levering
God og hurtig ekspedition
Fin service da jeg ringe og fik gode råd om valg af maskine. Super hurtig levering og de billigste på markedet.
Hurtig ekspedition
Købte en Nemox Gelatissimo Exclusive.
Maskinen kom dagen efter bestillingen, godt gået.
Indpakningen var god og solid.
Og så er ismaskinen i det hele taget fantastisk.
Super Ismaskine
Købte en Nemox Gelatissimo Exclusive - og er super glad for den.
Klart den bedste ismaskine jeg har prøvet.
Glimrende service og hurtig levering
jeg havde ellers bestilt en anden ismaskine andetsteds, men efter at have læst Pasto.dk's grundige sammenligning af 3 maskiner i samme prisklasse, ombestemte jeg mig og købte Nemox Gelatissimo Exclusive hos Pasto istedet - super maskine og dag-til-dag levering.
FINT OG NEMT
KAN JEG VARMT ANBEFALE.
DE OVERHOLDER HVAD DE LOVER OG TINGENE KOMMER SOM LOVET
Alt fungerede fint og prisen var OK
Det var første gang jeg benyttede Pasto.dk, men bestemt ikke sidste. Jeg har allerede anbefalet til andre.
Super netbutik!
Jeg har lige købt en Nemox Gelatissimo Exclusive ismaskine hos pasto.dk, og servicen var bare helt i top, da jeg ringede til kundeservice for at få vejledning i forbindelse med købet. Ikke sidste gang jeg handler her!
Super Prof.
Det er første gang jeg handler med Pasto og det er ikke sidste gang.
Rigtig god hjemmeside og en meget hurtig levering, som det i overskriften super prof.
Handlen med Pasto.dk levede fuldt op til mine forventniger og lidt mere.
Jeg har købt en ismaskine hos Pasto.dk. Produktet er lige så godt, som jeg regnede med, men prisen var endnu bedre. Så jeg fik langt mere ud af handlen med Pasto, end hvis jeg havde handlet andre steder. Og med levering, som var fri, dagen efter bestillingen er det ikke sidste gang, jeg handler med firmaet.
Billig, god service
Bestilte et Jamie Oliver produkt fra Pasto. Pasto var den hjemmeside, der solgte varen billigst, og jeg fik varen leveret til døren dagen 2 dage efter. Er helt igennem tilfreds.